Viata in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

salutare.
fetelor, am si eu o rugaminte la voi.
un prieten de-al meu din america vrea sa corespondeze cu cineva din germania. (e insurat, are 38 de ani, e pe jumatate neamt si ii e frica ca o sa uite limba germana). daca cunoasteti pe cineva dornic de corespondat si care poate sa ii acorde si putin din timpul lui, ar fi super. e un tip foarte de treaba.
indiferent de raspuns, puteti sa ma contactati pe gentiana68@yahoo.com sau pe el direct, john king se numeste, o_cobblepot@hotmail.com.
mii de multumiri si sarbatori fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele,
eu abia m am mutat, acum stau langa Ludwigsburg , va urez un Craciun fericit si sa va aduca Mosul multa sanatate voua si la bb, apropo mai e cineva prin zona asta?

Mamica de printesa de 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Gagici, la mine in oras este mag. romanesc, merg azi sa vad ce se gaseste,sper sa iau macar varza si ceva "porcarii" :)PArca mai locuia cineva pe aici ,nu retin, prin Bietigheim-Bissingen, e aproape de Ludwigsburg!

Sigrig, uite, cred ca Laura sta in zona......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Andreia si Alina, multumim frumusel !Dragute, ca de obicei !
Sigrid, eu stau la vreo 60 km de Bochum...adica ´prin zona´.
Ma duc in oras la HM sa caut costumas de Craciunel, daca gasesc fac foto si le pun aici.
Pupici

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Fetelor
Va doresc Craciun fericit si La multi ani!
V

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

iar am o intrebare: vin la Aldi pilote dn puf/pene si as lua pt copii, dar sunt 155*200, iar din cate stiu eu lenjeriile pt pat de 1 pers./copii sunt de 135*200 si nu stiu ce sa fac: sa iau una din asta mare si sa o bag intr-un cearceaf de 135/200 sau sa le fac lenjerii mai mari... sau sa iau plapumi mai mici ca poate de 155 latime sunt prea mari (paturile or sa fie de 1 m latime, de 1 pers. de la Flexa: www.flexa.dk).??

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Cristina, eu nu le-as lua la copii pilote 155-220, sint prea mari, le gasesti pe urma greu lenjerii.
Poate nu sint pe prospect la Aldi si au si marimi normale 135-200.
Pilotele de 155-220 nu incap garantat in 135-200. Noi avem pilote in Übergröße si stiu ce spun, dar al meu sot are 1,91 si la alea de 2m lungime e cu picioarele pe afara. Eu zic sa astepti pina gasesti 135-200 cm, parerea mea.
Apropo m-am uitat si eu pe link-ul dat, ce pret au patuturile spraetajate, stii cumva?

narcisa

Mergi la inceput

narcisa, preturile nu sunt deloc mici dar imi place cum arata mobila lor. De ex., un pat normal supraetajat(adica 2 paturi) costa 460€. Noi am fost la un mag de mobila unde aveau si expuse si chiar ne-au cazut cu tronc. In plus, imi place ca mobila e modulara, adica le poti desparti si remodela cum vrei, asta in cazul in care copiii vor avea camere separate, de ex.
mersi de sfat .

PS: daca alegi limba germana, la Kontakt poti comanda un catalog si o lista de preturi.

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by sigrid26

Buna fetele,
eu abia m am mutat, acum stau langa Ludwigsburg , va urez un Craciun fericit si sa va aduca Mosul multa sanatate voua si la bb, apropo mai e cineva prin zona asta?

Mamica de printesa de 3 anisori

salut Sigrid!
Eu locuiesc fix in Ludwigsburg si mai e o fat ape forum , Ioana_io. Daca ai nevoie de vreo info despre imprejurimi intreaba-ma linistita,sunt aici de 4 ani si cam stiu jocul :)

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

iar eu cu o intrebare, va era dor?
canta andra de cateva zile un cantecel tare frumos, l-am mai auzit si eu dar nu cum se cheama sa-l gasesc pe tot. E ceva f vele si in ritm rapid, ceva cu "Rudolf mit de rote Nase", "rudolf Renntier", "mit de rote Nase lieb". Na, nu stiu cat va ajuta, vi l-as putea fredona Este si in engleza.

Sarba(u)tori fericite!!!!!

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput