Viata in Germania (29)
Raspunsuri - Pagina 7
gen68 spune:
salutare.
fetelor, am si eu o rugaminte la voi.
un prieten de-al meu din america vrea sa corespondeze cu cineva din germania. (e insurat, are 38 de ani, e pe jumatate neamt si ii e frica ca o sa uite limba germana). daca cunoasteti pe cineva dornic de corespondat si care poate sa ii acorde si putin din timpul lui, ar fi super. e un tip foarte de treaba.
indiferent de raspuns, puteti sa ma contactati pe gentiana68@yahoo.com sau pe el direct, john king se numeste, o_cobblepot@hotmail.com.
mii de multumiri si sarbatori fericite.
sigrid26 spune:
Buna fetele,
eu abia m am mutat, acum stau langa Ludwigsburg , va urez un Craciun fericit si sa va aduca Mosul multa sanatate voua si la bb, apropo mai e cineva prin zona asta?
Mamica de printesa de 3 anisori
helbi spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Gagici, la mine in oras este mag. romanesc, merg azi sa vad ce se gaseste,sper sa iau macar varza si ceva "porcarii" :)PArca mai locuia cineva pe aici ,nu retin, prin Bietigheim-Bissingen, e aproape de Ludwigsburg!
Sigrig, uite, cred ca Laura sta in zona......
Carmi spune:
Andreia si Alina, multumim frumusel !Dragute, ca de obicei !
Sigrid, eu stau la vreo 60 km de Bochum...adica ´prin zona´.
Ma duc in oras la HM sa caut costumas de Craciunel, daca gasesc fac foto si le pun aici.
Pupici
Foto bebe Fabiano
tinatache spune:
iar am o intrebare: vin la Aldi pilote dn puf/pene si as lua pt copii, dar sunt 155*200, iar din cate stiu eu lenjeriile pt pat de 1 pers./copii sunt de 135*200 si nu stiu ce sa fac: sa iau una din asta mare si sa o bag intr-un cearceaf de 135/200 sau sa le fac lenjerii mai mari... sau sa iau plapumi mai mici ca poate de 155 latime sunt prea mari (paturile or sa fie de 1 m latime, de 1 pers. de la Flexa: www.flexa.dk).??
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina
narcisa spune:
Cristina, eu nu le-as lua la copii pilote 155-220, sint prea mari, le gasesti pe urma greu lenjerii.
Poate nu sint pe prospect la Aldi si au si marimi normale 135-200.
Pilotele de 155-220 nu incap garantat in 135-200. Noi avem pilote in Übergröße si stiu ce spun, dar al meu sot are 1,91 si la alea de 2m lungime e cu picioarele pe afara. Eu zic sa astepti pina gasesti 135-200 cm, parerea mea.
Apropo m-am uitat si eu pe link-ul dat, ce pret au patuturile spraetajate, stii cumva?
narcisa
tinatache spune:
narcisa, preturile nu sunt deloc mici dar imi place cum arata mobila lor. De ex., un pat normal supraetajat(adica 2 paturi) costa 460€. Noi am fost la un mag de mobila unde aveau si expuse si chiar ne-au cazut cu tronc. In plus, imi place ca mobila e modulara, adica le poti desparti si remodela cum vrei, asta in cazul in care copiii vor avea camere separate, de ex.
mersi de sfat .
PS: daca alegi limba germana, la Kontakt poti comanda un catalog si o lista de preturi.
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Teledon - 5000€ pentru AlinaLumina
Lauraa spune:
quote:
Originally posted by sigrid26
Buna fetele,
eu abia m am mutat, acum stau langa Ludwigsburg , va urez un Craciun fericit si sa va aduca Mosul multa sanatate voua si la bb, apropo mai e cineva prin zona asta?
Mamica de printesa de 3 anisori
salut Sigrid!
Eu locuiesc fix in Ludwigsburg si mai e o fat ape forum , Ioana_io. Daca ai nevoie de vreo info despre imprejurimi intreaba-ma linistita,sunt aici de 4 ani si cam stiu jocul :)
Mama de Lara Celine
tinatache spune:
iar eu cu o intrebare, va era dor?
canta andra de cateva zile un cantecel tare frumos, l-am mai auzit si eu dar nu cum se cheama sa-l gasesc pe tot. E ceva f vele si in ritm rapid, ceva cu "Rudolf mit de rote Nase", "rudolf Renntier", "mit de rote Nase lieb". Na, nu stiu cat va ajuta, vi l-as putea fredona Este si in engleza.
Sarba(u)tori fericite!!!!!
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius