Viata in Germania (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

La multi ani, cu multa sanatate si bucurii in 2006!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

LA MULTI ANI!!!!
Un an nou plin de bucurii, sanatate si prosperitate

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

La multi ani si toate cele bune!!!! Cum e, cum ati inceput anul? Ati tras linia, sunteti multumite de 2005? Ce "teluri" aveti pt 2006?
Am sa incep eu: Mosul a fost mai mult decat darnic, mi-a adus exact ce mi-am dorit: un pulovar misto, un tablou si mai misto (pe asta nu mi l-am dorit decat dupa ce l-am vazut ca e super fain) si un job (nu chiar ce mi-am dorit eu dar asa-mi trebe daca n-am scris pe lista si ce fel de job, am scris doar "un job"). Oricum, asa de tranzitie merge.
Copiii au fost multumiti si ei de cadouri, de sotz nu mai zic ca l-am zapacit in ultimele sapt., tot i-am zis ca e surpriza, ca nici prin cap nu-i trece, ca isi doreste de mult dar si-a luat gandu' etc.etc. si a primit un curs de scufundari. Acu sa vedem cand are timp sa si mearga.
Una peste alta, a fost o vacanta frumoasa, mai ales ca ne-am dat seama ca e din ce in ce mai usor cu copiii, cresc si ei... acu gata, inapoi la treaba, pana vineri ca apoi iar luam o pauza ca asa ne sta bine
pupici si mult optimism pt 2006!

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

multam fain tumpiliciu!

La multi ani la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Cristina, ma bucur pt tine cu jobul si, chiar daca nu e ce ti-ai dorit, e un inceput. Si eu am lucrat cateva luni anul trecut, dar la mine, desi era ok ca job, nu era platit.......sau era, dar ce castigam, dadeam pe transport. Si totusi, in conditiile astea am mers cateva luni acolo (si nu era in Frankfurt.....faceam zilnic naveta).
Asa ca, felicitari si sa iti ajute Domnul ca in curind sa gasesti ceva de care sa fii multumita.

Si noi am avut o vacanta frumoasa. Am "serbat" un Craciun frumos, apoi de revelion ne-am simtit tare bine alaturi de prietenii nostri, dar...noi inca mai avem de serbat ziua Biancai saptamana asta, asa ca......abia de lunea urmatoare pot sa ma reapuc si eu de cautat un job.

Oricum, anul 2005 a fost mai bun decat cel anterior, macar si numai sub aspectul sanatatii, care pt mine e cea mai importanta. In plus, tot in 2005 ne-am obtinut rezidenta permanenta, iar Bianca a avut realizari frumoase! Pt 2006............imi doresc sa fim sanatoase noi, si familia noastra (dar asta doresc la toata lumea); sa-mi gasesc un job si sa incepem o noua viata, indiferent ca va fi aici sau in RO. Bianca va incepe scoala, asa ca.....intram intr-o noua etapa! Tot anul acesta in vara asteptam 2 nepotei sau nepotele......Una peste alta, sper ca anul acesta sa fie mai bun ca cel ce abia s-a incheiat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

La Multzi Ani 2006

Va doresc tot ce ne doresc shi noua, sa avetzi un An Nou plin de bucurii shi impliniri, sa fitzi sanatoshi atit voi cit shi puiutzii voshtri, sa iubitzi shi sa fitzi iubitzi !

>>Daruieshte lumii un zambet shi toata lumea itzi va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena shi Alexandru http://www.rhp.ro/Andreasn/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Si de la mine un
La Multi Ani!!!! din suflet si un an nou mai bun,mai frumos,mai plin de impliniri si fericire,asa cum meritati!
anca

poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

La multi ani! Sa aveti un an mai bun, cu succese pe toate planurile!

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

La multi ani si un an nou plin de fericire!
Buna am si eu o intrebare pentru voi. Multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.
Ca sa obtii cetatenia germana esti obligat sa renunti la cea romana . Exista posibilitatea unei duble cetatenii?? In conditiile in care esti roman si nu sas? Si care ar fi pasii?
Este vorba despre cumnata mea care este casatorita de 4 ani cu un cetatean neamt deci oficial ea ar putea cere dar ea a aflat ca nu se poate decat daca renunta la cea romana si pentru asta statul roman cere o taxa de peste 1000 de euro.Este corecta informatia?
Va rog mult daca stiti ceva spuneti-mi si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by marioan

La multi ani si un an nou plin de fericire!
Buna am si eu o intrebare pentru voi. Multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre.
Ca sa obtii cetatenia germana esti obligat sa renunti la cea romana . Exista posibilitatea unei duble cetatenii?? In conditiile in care esti roman si nu sas? Si care ar fi pasii?
Este vorba despre cumnata mea care este casatorita de 4 ani cu un cetatean neamt deci oficial ea ar putea cere dar ea a aflat ca nu se poate decat daca renunta la cea romana si pentru asta statul roman cere o taxa de peste 1000 de euro.Este corecta informatia?
Va rog mult daca stiti ceva spuneti-mi si mie.

Da,esti obligat sa renunti la cea romana dar nu mi se pare nici o problema,eu chiar sunt in situatia asta,abia astept sa-mi vina dosarul aprobat.Taxa propriu zisa costa numai 400 dar plus actele de legalizat in ambasada(deh cer legalizate doar de ei!)mai costa vreo 200,de ex,eu am platit 615euro.Asta in cazul in care nu sunt complicatii,divorturi la activ,probleme in tara,copii din alte casatorii in intretinere,etc,etc...atunci poti sa ajungi si spre 1500 pt ca fiecare act in plus costa binisor,de la caz la caz!

Nu exista nici o posibilitate a dublei cetatenii daca esti cetatean roman si nu sas .
Primul pas e ca sotul neamt sa mearga la Landratsamt sa depuna cerere de incetatenire,are nevoie si el de o gramada de acte pt asta.
Apoi daca e in ordine,vor sa vada daca meriti sa fii cetatean german si e de pregatit un test cu politica,geografie.De asemenea tre'sa justifice ca a studiat germana,iti cer sa ai cursuri la activ si un examen de limba.
Daca dupa toate astea e ok,primesti scrisoarea de acceptare si invitatia de a renunta la cetatenia romana care costa dar mai ales dureaaaza .

Succes cumnatei tale!

Alina

Mergi la inceput