La bine si la greu impreuna (cap. 6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

PICCA vezi fati ca ti se rup tocurile si dupa aia nu mai ai papuci sa topai dupa ECO

NATASHA-sunt in al noulea cer ...abia astept sa vina data de 9 sa ma pot bucura cu adevarat....pana atunci parca tremur un pic....dar orice ar fii eu ma bucur ca am ramas ...sincera sa fiu nu stiam cum arata 2 liniute la un test...si in cazul in care nu va fii ok eco (doamne fereste) atunci am mai mari sperante la urmatorul FIV ....

ILIUTULE-daca tu nu esti aici trebuie sa aiba cineva grija de al tau sot!nu???m-am oferit voluntara sa-l ingrijesc!!!

LIANO-vezi ca ti s-au batucit genunchii fato!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Claudia, [red]TE FELICIT[/red] si eu, m-am bucurat tare mult cand am citit despre tine, ca stiu prin cate ai trecut pana acum !
Nu stiu daca iti amintesti, dar ti-am spus dupa embriotransfer ca am un feeling ca vei reusi, iar de obicei nu ma insel, si asa a fost ! Acum important e sa stai cat mai linistita (fizic si sufleteste); oricum mai ai cativa embrioni congelati, nu ? Asa ca dupa ce nasti, te mai programezi la o tura !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Da Cludelule, ai dreptate, cineva trebuie sa aiba grija de sotul meu....................... ca nu mai am rabdare............
Sper ca pe data de 9 sa sarbatorim, cum zice si Picca.
Liana, mai ridica-te fato, o sa ramai fara genunchi.Daca mi-ai pus o pila la D-zeu, deja e sunficient.
Va pupacesc.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

hei unde sunteti iar ati parasit subiectul???????????????'

RAMI nu mi-a ramas nici un embrion pt congelat...am avut 11 ovule din care 8 au fecundat 3 mi-au transferat si ceilalti 5 n-au supravietuti...asa ca daca ceva nu e ok va trebui sa o iau de la inceput cu totul....imi cam tremura chiloteii cand ma gandesc la o noua punctie.....m-a durut de am crezut ca mor

ILIUTA-maine va fi o zi super norocoasa...vei avea rezultatul negativ!sunt convinsa!!!!!!!

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

iliuta ti'am pus o mie de pile..
Kla ce nu fac io pt voi

hai va invit la un nou capitol....
............http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68094

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput