La bine si la greu impreuna (cap. 6)
Raspunsuri - Pagina 14

Natasha71 spune:
Iliuta, ai grija de tine! Trebuie sa fii linistita, analiza va iesi bine dupa tratament! Ai nevoie sa fii pregatita pt bebe, sa gaseasca locul propice, iar sotul tau va fi cel mai fericit tatic din lume! Incearca sa ai in minte doar vestea pe care-i vei da-o peste cateva saptamani! Si gandeste-te ca mai este putin de tot pana atunci, ce a fost greu a trecut! Noi suntem aici, alaturi de tine!
Picca, ceaiuri cu lamaie multa si miere, ca altceva nu te-as sfatui, poate ai ramas si nu e bine sa iei ceva care ar dauna! Imi pare rau pt bunica sotului tau... Sanatate si multa bafta la eco si la analize!

Liana30 spune:
Natashicoooo mi'a fost dor de tine..ai cam tras chiulul
picaamulta sanatate,,ia sa te faci bine
pmihaela multa bafta..
iliuta ma de'ar fi sa'mi tabacesc genunchiiii numai tu sa reusesti si sa te vad fericita...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

piccaflor spune:
Natasha iti multumesc mult si multa bafta si tie...
Miha hai iubita sus cu moralul...mult a fost,putin mai...doar n-o cedezi tocmai acum....tin pumnii sa iasa bine totul si sa fii cea mai fericita mamica din lume
Liano tu stii ca eu te iube mult si ca esti un exemplu pt mine..
Kla ce-ar fi sa treci si pe aici si sa ne spui cum stau lucrurile?

kla78 spune:
waw ce plin de viata a devenit subiectul nostru
PICCA-nu chiar te imbata acum...asteapta pana in 9 febr cand merg la eco ..atunci voi stii 100%daca e totul ok...si va fac cinste cu cate o cana de lapte
testul l-am facut ieri si a iesit super pozitiv....chiar linia de rezultat a iesit inaintea celei de control...
ILIUTA-am vb azi cu sotiorul tausic sic......tu stai acolo linistita si calma ca bebe sa se prinda bine....sa vezi ce-ti fac numa de nu ma chemi sa-l botez
sau sa-i botez
PMIHAELA-era culmea sa nu scapi de chistul ala ....daca imi aduc aminte bine de cateva luni bune tot il aveai....acum la TREABA...
NATASHA-poate BU face minuni si cat de curand vom bea in cinstea bbeului tau!!!
LIANO-ia zi tu cand ai de gand sa incepi FIV_UL?
stati asa ca n-ati vazut ochelarii mei!!!si nici nu vi arat ca poate mi-i furati
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Natasha71 spune:
Subiectul nostru a prins viata... dar Claudia, tu chiar esti plina de viata acum, asa vesti frumoase ne aduci! Esti cu totul alt om acum, sunt convinsa ca totul va fi PERFECT la eco! Nici nu poate fi altfel, prin cate ai trecut... a venit vremea sa ne bucuram cu adevarat!
Vedeti, fetelor ca se poate? Mai greu, dar se poate! Imi creste inima cand vad ca una cate una reusim!

Liana30 spune:
kla iubita deocamndata astept sa vina scrbeleee
sau nu cine stie?????? Liana stieeeee...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

iliuta spune:
Liana, hai ca m-ai facut sa rad. Mi-a mai trecut putin din starea mea. Te pup.
Natasha, si eu sper sa fie bine totulllll.Cred ca o merit. (mi-a placut faza cu: fata sufletista).
Kla,ti-am mai zis ca mi-a zis Ilie ca ai vorbit cu el.
De botez nu uit eu, ti-am mai zis.Tu pregateste-te., si ai grija de tine deocamdata si de bebe.
Picca, imi pare rau de bunica sotului tau.Tin pumnii sa fie bine.Te pup.
Fetelor, sa va intreb ceva. Am cumparat si eu BU pt. donanta mea sa ia in timpul stimularii,si as lua si eu. Credeti ca e ceva rau? Am vazut pe prospect ca e pt. o gramada de chestii.Ma gandesc ca nu ne-ar dauna la nimic nu? Voi ce ziceti????
Mihaela

Liana30 spune:
iliuta nu stiu ce sa zic ca io nu am luat da te lamuresc fetele...
aaaa zici ca te'am facut?????ha?????am reusit????ma bucur..daca vrei mai zic...
da pana zic sunt toat asa in genunchi pe cuvant de'onor
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"