La bine si la greu impreuna (cap. 6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Clau, nu ne dezamagesti, fetita! Spune ce te doare, ca noi suntem cu sufletul alaturi de tine! Daca nu ai dureri, mai ai o sansa ca sa fie bine, crede-ma! Sunt fete care au avut sangerari si pana la urma sarcina a fost bine! La unul din dr. la care am mers eu un an de zile era o graviduta pe care o vedeam mereu ... asistenta mi-a spus ca fata avea sangerari de la inceputul sarcinii, venea mereu la dr. cand incepea sa sangereze, panicata... pana la urma a nascut un bebe sanatos!
Durerile insa sunt primul semn ca sarcina nu e bine, daca sangerarea este insotita de dureri, atunci este un semnal de alarma! Eu am pierdut o sarcina si stiu foarte bine, primul semn au fost durerile, crampele mai puternice ca la cm, apoi am sangerat rosu! Si m-au tinut durerile alea o saptamana, pana s-a vazut la eco ca sarcina era oprita in evolutie... Dar tu mai ai o speranta ca bebe sa fie bine, atata timp cat nu te doare. Doamne-ajuta ca testul sa fie pozitiv din nou!
Ma rog pt tine sa fii bine, sa stii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

sarut'mana NATASHA si multumesc frumos de incurajari

pupici

"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Kla io tot te chiar daca te'ai suparat pe mine..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Buna dimineata tuturor!

Doamne ce de ochelari am mai primit...fetelor nu va suparati pe mine...de o saptamina de cind am venit am intrat de circa 3 ori pe fuga...nu am avut timp...am fost plecata la munte unde m-am super distrat...
Kla eu iti tin pumnii in continuare,am intrat la FIV sa vad ce-i cu tine...Bubulina m-a tinut la curent cu tot cit am fost in tara...asa cum ti-am scris si la FIV eu ma rog din tot sufletul sa fie totul bine....poate reusim sa vb pe mess zilele astea...
Ro Ana iti doresc o sarcina cit mai usoara scumpa ...
Natashico pe tine te pupic de 2 ori ca sa-ti treaca supararea pe mine ...
Iliuta tu ce mai faci iubita?...in ce stadiu esti?...stiu de la Bubulina ca mai dureaza ceva insa n-am inteles de ce...
Mura,Terrapin,PMihaela,Ileana,Ioana si Mirunica si bineinteles Bubulina
Liana sa vezi bataitza ce-ti iei dracusor impielitat

Eu am facut analizele hormonale si am prolactina f mare...1033 pt valori normale cuprinse intre 64-395...restul au iesit bine...
Pe 8 Martie sint programata pt HSG...pina acum sustineau ca HSG-ul se poate face maxim in ziua 11 iar acum m-au programat in ziua 12...si mi-au spus ca se poate face chiar si in ziua 13...m-au ametit de tot...

Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc numai lucruri bune!

Mergi la inceput

de ce pica?????? am zis ceva?????/e rau???

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna.....
Kla, sper ca esti bine, as vrea sa mai vorbim pe mess, dar vad ca nu mai intri deloc, nici tu , si nici Cristina.
Crstina, eu sunt in asteptare, deoarece mi-au iesit 2 analize rau, si a trebuit sa fac tratament.Pe 8 februarie le repet, si daca da D-zeu sa-mi iasa bune, si sa-mi fie si uterul bun, Incep Fiv-ul. Ma rog din tot sufletul sa fie bine pt. noi toate si sa reusim...sa avem un bebe al nostru.
Va pupacesc pe toate Liana30, Natasha, Tabitha, Ro ana, Misu, MURA, Claudia, si Cristina. Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

A, maine o sa fiu fericita ca o sa am mare petrecere.Verisoara mea Iarina, implineste 1 anisor, si va veni nasa ei sa-i taie motul.Cine vrea sa o vada sa intre pe: iarina.blogspot.com.Sa vedeti ce copilas dragalas.Pupici inca o data.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

iliuta: sper sa-ti iasa bine analizele si sa incepi FIV-ul cat mai repede. Este o fata, Dasha parca o cheama, care vrea informatii despre FIV cu ovule donate, poate o poti ajuta.

Mergi la inceput

iliuta atunci io tin pumnii sa iasa analizele bune..
si..si..sa'ti traiasca verisoara..

Iarina sa cresti mare si frumoasa..
fug sa vad pozele...

Tabitha nu ai ajun in pat..ia vezi ca vin acu cu

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana: inca mai am de recuperat la capitolul "ce s-a mai scris cat am fost plecata" Ti-am trimis un mesaj pe messenger...

Mergi la inceput