La bine si la greu impreuna (cap. 6)
Raspunsuri - Pagina 10

MURA spune:
Hello fetele,
Nu am putut sa ma mai abtin si am intrat si eu sa o felicit pe KLA. KLA felicitari.
Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si sa fii o mamica feticita.
Am aflat si eu ieri de la Lachione care m-a sunat sa imi spuna vestea cea mare despre KLA.
Al fost la curent cu toate evenimentele de la Lachione cu care vorbesc aproape in fiecare zi cu orele la telefon si care imi spune toate miscarile de pe aici.
Eu nu am mai facut nimic. Sunt la fel. Iau anticonceptionale pentru chisturi si mai am inca o luna si jumatate pana termin tratamentul. Apoi voi vedea.
Ma bucur ca in sfarsit se mai intampla si lucruri bune la subiectul asta pentru ca pana acum numai monotonie.
Acum ca a spart gheata Kla trebuie sa existe si o continuare.
Va pup pe toate.

Natasha71 spune:
MURA, scumpa mai esti la vedere, fata draga! Dar de ce zic ca te abtii?! Nu mai intri tu aici de un veac... e frumos? Ce ai mai facut cu demersurile pt FIV? Inteleg ca ai probleme cu chisturile acelea si dupa ce le rezolvi faci FIV-ul? Iti doresc sa-i calci repede pe urme Claudiei si RO-ANEI! Oricum, sa stii ca mi-a fost dor de tine!

pmihaela spune:
Buna fetelor, cam liniste pe-aici, sa stiti ca desi nu am mai scris v-am citit in permanenta, asa ca felicitari gravidutelor, s-a spart gheata, sa speram ca le urmam cat mai multe
Eu sunt putin dezamagita. Cand in sfarsit am ajuns la Giulesti, hotarata sa ma pun pe treaba, l-am cautat pe dr. Ion Ionut, si nimic, nimeni nu stie nimic, nimeni nu te baga in seama, toti si toate cu fundul in sus. Ca sa astept, am asteptat, dar nu stiai nimic, nici ca a fost, nici daca mai vine, nimic. Cu o zi inainte am sunat la cab. particular si m-a programat pe 15 febr, cam tarziu am zis eu asa ca intr-un final am aflat ca si in spital e tot cu programare, dupa ce am stat vreo doua ore pe-acolo. Asa ca m-am programat pe 20 febr in spital (policlinica). Deci o sa mai stau ceva in asteptari si tocmai vroiam sa-mi iau niste zile libere sa ma ocup serios. Am zis ca mai bine e la cabinet decat in spital ca macar are timp sa stea cu tine de vorba.
Oricum desi eram f. nervoasa nu cedez sper sa fac treaba buna cu el ca am tot schimbat si eu la doctori de nu mai stiu ce sa fac si incotro sa o apuc.
Natasha, tu ce mai zici in ce stadiu mai esti, ca vad ca restul fetelor din vechea gasca ne-au cam parasit, dar poate se intorc cu vesti bune...

Liana30 spune:
sunt aici
MURA mi'a fost tareeeee doooor de tine..
picaaaaaaaaaaaa pe'aci nu treci????
si mai ziceai ca ti'ai pus ochelari ..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

kla78 spune:
LIANA-poate PICCA nu mai gaseste subiectul ca si-a pus ochelari si nu-l vede
PMIHAELA sunt si eu pe aici numa ca intru mai rarutz ca-i m ai dragutz.......
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Natasha71 spune:
Ce e cu voi, fetelor? Pana la urma "la bine si la greu" e doar o vorba in vant? Sunt putin dezamagita... MURA nu mai spune nimic... Piccaflor vine si nu da nici un semn...
Mihaela, imi pare rau ca ai obtinut asa de tarziu programarea la dr., dar poate daca iei legatura cu el vei reusi sa faci laparoscopia si sa ai un diagnostic, iti doresc multa bafta!
Claudia, nu ne-ai spus, pana la urma ce s-a intamplat? Eu una nu stiu, nu am inteles... te rog sa ma scuzi daca nu am fost pe faza sa citesc la alte subiecte ce s-a intamplat cu tine zilele trecute... M-am bucurat din tot sufletul pt tine, dar apoi, nu mai stiu ce-ai patit, pt ca din vorbele tale reiese tristetea...
RO ANA la fel, nu mai stim nimic de ea...
Despre mine, nu prea am ce sa va spun, incercari luna de luna, si nimic pozitiv, sotul a ainceput tratamentul pt oligospermie... Imi fac planuri de FIV in toamna...
Poate ca subiectul asta nu-si mai are rostul...

Liana30 spune:
Natasha isi are rostul doar ca fetele sunt putin ocupate
de ex
pica si'a pus ochelari si pana gaseste subiectul e mai greu ..da iti zic io pana vine ea ca e bine...
MURA vorbeste toata ziua cu lachi la tel si uita sa mai treaca si pe'aci
kla e suparici si nu vrea sa spuna nikavreau sa stiuuuuu ...stii ca te'am mai intrebat da nu mi'ai zis..cum vrei tu ...daca vrei spui daca nu ..nu ..io respect decizia ta....
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Natasha71 spune:
Terrapin, tu ce mai faci? Mi-e dor de tine!
Poate salvezi tu onoarea 'familiei Prizzi'!

kla78 spune:
LIANO-tu vrei sa-ti dau vesti rele????pai uite din cauza asta nu va scriu ca sa nu va dezamagesc dar daca insistati bunnnnn............
va aduc la zi cu stirile.....dupa ce am facut testl era clar pozitiv am inceput sa-mi curga ceva maroniu...eu in capul meu prostan ma gandeam ca e normal ca o fi de la implantare...sau ceva resturi pe acolo si asa se va curata teritoriul pt. ca bbele meu sa aiba un mediu curat unde sa se dezvolte...ei bine m-am inselat...dupa 2 zile de dupa ce am inceput cu maro a devenit roz...apoi dupa inca o zi a devenit rosu-portocaliu...vb serios.....era catre portocaliu....am fost la urgente si mi-a zis ca n-are ce-mi face ca e prea mica sarcina iar daca voi avea un avort spontan e ceva normal ......m-am enervat `pe dr si cum sunt eu mai energicam-am luat du dr la
si in final m-a calmat dar am plecat acasa tot fara sa-mi faca nimic numai un consult pe masa aia ce no mai suprot...sapt asta marti mi-am facut alt test si tot pozitiv....dar culmea eu inca tot sangerez de parca sunt vaca.....mai am de asteptat cateva zile si trebuie sa repet testul ...daca iasa pozitiv e super ok daca iasa negativ asta e ma voi indrepta catre alt FIV si asta cat se poate de reede...sper ca la urmatorul CM sa incep....culmeae ca n-am avut simptomele unui avort spontan...adica fara dureri (am avut dar colici si fff usoare)fara cheaguri ...cum ar fii la un avort...in fine cam atat ....am fost un picut suparata dar mi-a trecut ....si stiu ca daca bebele meu nu mai la mine in burtica e la doamne-doamne si va fii fericit.....
PICCA-daca vrei iti mai fac cadou o pereche de ochelari poate asa vei gasi si subiectul nostru
v-am pupacit
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Liana30 spune:
kla io stiam in mare ce ti s'a intamplat pt ca am citit dar nu stiam ce ai mai facut...si nu iei nimic???io stiam in prostia mea ca trebuie luat ceva ca sa nu mai pierzi sange...eu una asa am luat si am reusit sa trec peste..
scuza'ma daca te'am suparat..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"