Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns layla spune:

La Multi Ani Daniel Alexandru ingerasul meu iubit!

Tort si sampanie pentru toata lumea

Noi am inceput petrecerea de aseara cu prietenii nostri (care nu au copilasi) iar azi continuam cu prietenii lui Alex copilasi de 2 anisori!
Alex a primit o multime de cadouri si a fost super incantat ca a fost centrul atentiei!

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Alexandru Daniel!!!

Layla sa va traiasca mandretea de baiat, sa creasca mare si sanatos!!! Petrecere frumoasa.

Monica, acum am rezolvat problema cu adresa. Era strecurata o virgulita pe acolo si din cauza asta nu se deschidea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

La multi ani!
Daniel Alexandru

Layla, sa va traiasca puisorul!

Am fost ieri seara la ecograph cu burtica si surpriza.... Robert va avea un fratior. Suntem socati.........Asteptam sa ne spuna ca e fetita.
Sotul a plans... nici nu-mi venea sa cred. Pana la urma o sa-si revina.
Adevarul e ca nici eu nu m-am obisnuit inca cu gandu ca nu o sa fiu mama de fetita. (Decat daca nu mai facem unul, ceea ce nu prea cred.Si apoi si al treilea poate fi baiat si...Soacra cu trei nurori?!!!?!!!!!!!!!)
Oricum, speram sa fie sanatos. Si pe Robert il asteptam tot fetita, si acum nu mai concepem viata fara un baietel. De acum vom avea 2 baietei.

Va pupam

Otilia 24sapt si Robert (24.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

La multi ani ultimilor aniversati!
Inca nu am apucat sa vad toate fotografiile voastre, dar muncesc de zor.
Ce sa va mai spun, eu sunt in plin proces de intarcare pentru ca pana acum nu am incercat. A fost numai gura de mine...Am un san umflat si dureros. Robert se comporta bine, ii spun ca am dat tzitzti la un bebe sa creasca si nu mai cere. Prima noapte atrecut cu bine. Vedem cum vor fi urmatoarele. Robert sugea numai dintr-un san asa ca acum sunt caraghioasa cu unul urias si unul pe cale de disparitie .
Dupa ce vizionel albumele voastre de fotografii mai vorbim.
Felicitari Otilia, sa fiti sanatosi!
Mai incerc cu adresa de fotografii
http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Ramonaa, gata v-am vazut ! Tare scump Robert cu caciulita de Craciunel. Inteleg ca mai are doua verisoare???

Succes cu operatiunea INTARCATUL!!! Ce mult l-ai alaptat!!!

Otilica, sa fie sanatos bb din burtica si sa se nasca usor! Sa vezi ce iubita si rasfatata vei fi cu doi flacai frumosi!!! Fruntea sus si mergeti inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Otilia, lasa ca e bine!!! Eu mereu am visat sa am doi baieti , sa fiu mamica de 2 baieti!! Nu stiu de ce mi se pare mie mai interesant, desi se spune ca o fetita e mai aproape de sufletul nostru. Dar la cat ma iubeste Albert acum nu cred ca ar putea sa ma iubeasca o fetita mai mult!!! E mort dupa mine, nici pana la baie nu ma lasa sa ma duc fara el. Si eu il iubesc la nebunie!!

Ramona, succes!!! Chiar ma intreba intr-o zi daca-i mai dia sa suga!!!! A fost rasfatat Robert din punctul asta de vedere, nu gluma!!!

Adriana, am vazut pozele!!! Super, [beige]Rares [/beige]s-a facut mare si frumos!!!! Si grasunel!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Catelus cu paru cretz...sa ai jeep`u in cotetz...si o vila cu piscina... pe madona ca vecina ... si-o lopata pt bani ... LA ANUUUUUU si LA MULTZI ANI

revin mai pe seara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Fetelor,

avand in vedere ca eu nu maivin maine la servici, va urez de pe acum un An Nou plin de sanatate, bucurii si tot ce va mai doriti pentru voi si pentru bebicii vostri.

La multi ani!!!!!

Andra, mami de Alexandru (1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Anca, !!! Sa te auda Domnul ...dar mai bine sa avem sanatate ca restul ...

Andra28 multumim de urari !!! Si voua La multi ani!!!

Monica, pe cand baietelul nr. 2??? Hai ca poate imi fac si eu curaj. Am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult la subiectul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR NOSTRI !

Otilica ,si eu traiam cu speranta ca voi naste o fetita , dar nu-mi pare rau deloc ca e baietel .Daca ai vedea cit de mult il iubeste Mihnea pe Tudor si cit de mult se bucura cel mic atunci cind il vede pe fratele lui !
Bineinteles ca mai sunt si scene de gelozie

Adriana ,atunci e cazul sa treci si la fapte

Gabi

Poze

Mergi la inceput