Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

Craciun fericit!!!!multa sanatate si multe bucurii!!!sa fiti iubite fetelor si sa primiti cadouri frumoase!!!

noi mai facem uneori la olita dar numai cind o pun eu, pentru mine e un mister total cum o sa inceapa ea sa ceara la olita??!!...

ok, va las ma duc sa mai fac si eu din treburi acum cit doarme gazuta ca apoi...

Ilinca a primit de la Mosu deja un catel care latra si face tumbe, va dati seama ca e in cap dupa el, e o minunatie de jucarie mai ca m-as juca si eu cu ea

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Robert

sa ai o viata buna, sa fii sanatos si voios!!

yupiii!!! noi sintem in casa noua, ne-am luat brad, avem si net ;), azi mergem la pui.
insa e un balamuuuuc ... aiaiai

pupici si sa fiti fericiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

CRACIUN FERICIT !

LA MULTI ANI ROBERT! SA FII SANATOS,NOROCOS SI SA-TI BUCURI PARINTII NUMAI CU REALIZARI IN VIATA!

Eu stau pe-aproape de sarbatori. Ne mai vedem pt. un pupic si o cupa de sampanie...virtuale!

Poze noiembrie!!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

LA MULTI ANI ROBERT!!! OTILIA SA VA TRAIASCA BAIATUL, SA CREASCA MARE, SANATOS, DESTEPT SI FRUMOS! URAAAAAAA... CEL MAI MARE COPIL DIN GASCA A IMPLINIT 2 ANISORI!

PS: Asteptam poze!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Pt. copilasi si nu numai...http://koti.welho.com/slemmett/other/merry-x-mas.swf
Dati sonorul tare si apasati pe reni si mos Craciun.Bibica mea a fost incantata, dansa si batea din palme in ritm cu orchestra.
Distractie placuta in continuare!

Poze noiembrie!!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Craciun fericit!
La multi ani Robert!
Nu am rezistat si am pus poze noi noute...
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=529172936&security=ZYtrtI
A fost un Craciun minunat. Si mai este.

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!!

Revenim dupa craciun!!! Am avut un super Craciun!!! Am fost la Poiana Brasov, a fost supeerb!!! Un peisaj din poveste, Albert a fost super incantat, s-a tavalit prin zapada, nu mai intra in casa, s-a jucat cu copiii in vila,am fost un grup maricel, am avut tot felul de activitati, ce mai, a fost super, super!!! Nu stiam mai din vreme ca vom merge, abia vineri am primit un telefon de la sefu' ca "hai la munte ca mai e o camera libera" Nu am mai stat pe ganduri, am facut bagajele si la drum. Asa ca aum stau si ma oftic, ce frumos era la munte si ce urat e in Bucuresti, mai si lucrez.
Acum pun poze :in albumul "Craciun 2005"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

uau, Monica, se vede ca v-ati distrat pe cinste

multumim pentru toate mesajele pe care le-am primit.

pina la urma a fost foarte fain si la noi, doar ca ne-am stresat cam tare pt. ca pe 24 s-a stricat ceva la masina si am plecat la parintii mei abia pe 25 dimineata la 7.
dar totul e bine cind se sfirseste cu bine, nu?
mai venim sa povestim

Mergi la inceput

Monica, l-ati plimbat pe Albert cu elicopterul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Anca, nu l-am plimbat ca nu era de plimbare, abia ne-a lsat sa facem poze, ca cica ne vedeau spp-istii. Se plimba doar pe deasupra, s-au plimbat niste repoteri de la Pro tv care au filmat. Dar era tare fain cand ateriza in zapada ca zbura toata zapada in jir. si Albert zicea ca face "buf ioiu"...adica avionul facew buf in zapada.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput