Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna gasit,suntem binisor,cam puturosi cand e vorba de scris,dar ne straduim.in seara asta gatim bradul si il asteptam si pe mosul,care va fi nasul lui Edi,abia astept sa-i vad reactia,sper sa nu se sperie!i-am luat dulciuri,o geaca ,masinuta,un joc de construit,si sa vedem ce i-a mai luat si tati!
Multa sanatate si sarbatori cat mai calde, impreuna cu cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor,

fac si eu prezenta pe ziua de azi...

Gazi(Ioana) ai o dulceata de fetita, ce frumos ai povestit cum poceste cuvintele si cum stie ea sa zica A Tutun, dulce tare...

Eu habar n-am ce sa-i iau Ilincai, ar fi un ciine care latra si face tumbe dar nu-l gasesc si pace, mai cautam zilele astea daca nu nu stiu ce o sa facem...e, ceva, ceva aduce el Mosu

Monica intr-adevar triste ucruri ai povestit si asa e trebuie sa-i multumim Lui Dumnezeu ca suntem bine, sanatosi si intregi si cei dragi noua la fel.Cit priveste semnificatia Craciunului, eu zic ca nimeni nu a uitat-o, asa e ne pierdem in cadouri si luminite dar e frumos...

Tania ca tot povestesti de fete, pe unde o fi Adriana cu Rares si mi-e tare dor de Saphir...

Pe aici nu se dau cadouri la copilasi de la servici sau din alta parte, parintii sunt baza, rudele, prietenii si Mosu normal

pupicei si o seara buna in continuare!!!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello

noi sintem tare prinsi cu renovarile, Mati e la bunici, am venit numai sa va spunem
Craciun fericit, sa fiti sanatosi si sa va iubiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Am primit si eu prima!!!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

In prag de Sfinte Sarbatori,
va doresc tuturor
ca Spiritul Sfant al Craciunului
sa va aduca in Viata
Pace, Sanatate, Fericire
si numai Bucurii.....

Tuturor mamicilor , taticilor ,
fetitelor si baieteilor poznasi
DAREL va doreste

Sarbatori Fericite
si
La Multi Ani !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Craciun fericit tuturor!
Sa va dea Domnul sanatate, pace, liniste si multe bucurii iar Mos Craciun sa va puna sub bradut cadourile mult asteptate si bine meritate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Va dorim un Craciun fericit, pace si liniste in suflete, multa sanatate tuturor!!!

Ca mai toata lumea si noi suntem tare ocupati, obositi iar lipsa de timp e pe primul loc!

Cosmin e bine, mosul (mama si tata) ii va aduce sambata alaturi de brad un trenulet pe sine si doua carti (e fascinat de carti si masinute), una cu animale( pe care nu le avea) si alta din aceea cu imagini tridimensionale pe interior, cu Soldatelul de plumb. Atat de la noi ca vor mai veni si alti mosi si sa nu se plicisesaca prea repede, de prea multe odata.

Altfel, cu olita noi suntem zero barat... dar de vorbit a inceput sa vorbeasca tot mai multe si tot mai mult. Inca nu leaga dar zice sau repeta dupa noi tot mai multe cuvinte, unele mai bine, altele mai stalcite, important e ca si-a mai dat drumul. Mai mult denumeste obiecte, verbe mai putin... Ieri a legat prima data doua cuvinte, scurte e adevarat.. L-am pupat pe tati inaintea lui si a strigat la mine... ,,pup Min'' adica pupa-l pe Cosmin. Ce fericita am fost!!!

Cam asta... e tare neastamparat si nu sta locului deloc dar asta e general valabil ptr toti copiii. Mai nou ma cam supara cu mancatul, nu vrea paine deloc.. Asta ptr ca bunicii au grija sa strice tot ce vrea mami sa cladeasca ex: eu nu i-am dat niciodata cascaval, sunca , baranza goala, mai bine nu i-am dat deloc... insa ei ii dau mereu gol ... asa ca nu mai vrea sandvis (soldatei de paine cu cate ceva) nici cum... plus ca si la restul face figuri... il rasfatza la greu dar altfel au foarte bine grija de el si sunt linistita la serviciu. In rest e un scump si un dulcic, sa-l si laud, nu ?

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Profit si eu de ocazie (mai sunt inca la birou) sa va urez:

Craciun Fericit si sa va aduca Mosul cadourile pe care le visati!

Ii spun La Multi Ani si lui Robert la implinirea celor 2 anisori!

Otilica sa va traiasca si sa va bucurati de el!

Pupici tuturor

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Va doresc din toata inima Craciun fericit!Sa fiti fericiti sa va bucurati de copilasii vostri, Mosul sa va aduca tot ce doriti.
La multi ani! tuturor copilasilor care s-au nascut in luna decembrie.

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Craciun fericit si sa va dea domnul multa sanatate si fericire , iar mosul sa va aduca exact ceea ce va doriti !

Gabi

Poze

Mergi la inceput