Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Am uitat sa va spun ca la serbare a venit si mosul. Si desi am tot invatat mos craciun cu plete dalbe, am vorbit de mos, mircea s-a intins sa primeasca si el cadoul (fiind la altcineva in brate), cind l-am pus in brate la mos sa ii facem o poza, a urlat din toate puterile.

Diana si Mircea (2.01.2004)

Album Mircea

www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank">Pagina bebelusilor de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Sa nu uitam sa ne gandim si la adevarata semnificatie a craciunului , pe langa pregaturile cu mancare si cadouri; de fapt de ce facem toate astea? Pe cine sarbatorim? Isus Hristos s-a nascut intr-o iesle saraca , fara lux, mese imbelsugate si petreceri.
Am impresia ca se pune accentul mai mult pe mancare si distractie decat pe Nasterea Domnului in sine. Nu vreau sa supar pe nimeni, nu fac aluzie la nimeni, daca s-a gandit cineva, am vrut sa aduc aminte.
Hai, ca azi sunt mai meditativa.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazi spune:

Dragele mele mamici si copilasi frumosi si cuminti,

Stiu ca a trecut mult timp de cand nu ne-am mai vazut pe mail dar zilele astea de cand am intrat in sarbatori m-am tot gandit la voi si la copilasii vostri asa ca azi m-am hotarat sa recuperez ( stiu ca nu se poate deoarece voi sunteti extrem de harnicute)si macar daca nu citesc tot sa va scriu cateva randuri si sa va spun …
….ca la noi a venit A Tutun, ca suntem bine si cat se poate de cuminti, ca ne pupam mult si ca iubim mult pampersii iar dusmanul de clasa este olita si baia…in rest maruntisurile zilnice care imi omoara ziua, timpul si energia vreau sa nu mai conteze, sau asa cel putin imi propun dar offf nu reusesc.

Amalia vorbeste mult nu sta locului o clipa ( slava Domnului ca nu e cataratoare), danseaza si tipa ( face la leo- adica ca leul) si pentru prima oara in viata am vazut-o super emotionata ...cand a vazut bradul, muniile (luminile) si globulele (globurile).
Iar cand a aparut A Tutun isi frangea manutele de emotie ( mie mi-au dat lacrimile cand am vazut-o atat de emotionata) si spunea ca vine cado, vine cado …a primit o pusica ( o papusica) pe care o pupa mereu si o a botezat-o Ama A Tutun. I-a spus Mosului ca ea face bai-dusu ( baie) cu mami si ca da mata ( da cu matura).

De Craciun noi o sa ramanem pe acasa iar de Revelion la fel mai ales ca tati canta de Revelion asa ca speram ca macar la 12 noaptea sa-l avem cu noi.

Va trimitem un ingeras de pace si bucurie si speram sa ne vedem in noul an. Cu mult drag va pupa Ioana ( Gazi) si Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Aseara a fost o veselie totala la noi in casa determinata de faptul ca la mine la servici s-au dat cadourile de Mos Craciun si Alexandru a primit un sac de jucarii. Da, da, un sac- la propriu- ati inteles bine. Si numai jucarii bune si scumpe de nici mie nu-mi venea sa cred. Eh, Mosul s-a intrecut pe sine anul acesta!!!!
Nu va spun ce fericire mare a fost pe Alexandru cand am intrat cu sacul in casa. Efectiv s-a aruncat peste el si nu stia ce sa mai faca.
Nu i le-am dat pe toate, i-am mai si ascuns din ele ptr ca altfel s-ar plictisi de toate in acelasi timp.

Si pentru ca a primit atatea jucarii a fost tare cumintel toata seara, astfel incat am putut sa facem si carnatii ptr Craciun.

Ah, si sa va povestesc ceva.
Vineri cumpar un DVD cu Tom si Jerry. Cand ajung acasa constat ca de fapt era Cartea Junglei, desi scria pe el Tom si Jerry. Nu-i nimic, il schimb luni- imi zic eu linistita. Ieri schimb DVD-ul cu unul pe care scrie Tom si Jerry, ajung acasa si constat ca era.....Poppey Marinarul...... NO COMMENT!!!!!!
Concluzia:nu-l mai schimb ca cine stie ce nimeresc!!!!!

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (1 an si 10 luni)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andra28

Aseara a fost o veselie totala la noi in casa determinata de faptul ca la mine la servici s-au dat cadourile de Mos Craciun si Alexandru a primit un sac de jucarii. Da, da, un sac- la propriu- ati inteles bine. Si numai jucarii bune si scumpe de nici mie nu-mi venea sa cred. Eh, Mosul s-a intrecut pe sine anul acesta!!!!
Nu va spun ce fericire mare a fost pe Alexandru cand am intrat cu sacul in casa. Efectiv s-a aruncat peste el si nu stia ce sa mai faca.
Nu i le-am dat pe toate, i-am mai si ascuns din ele ptr ca altfel s-ar plictisi de toate in acelasi timp.

Si pentru ca a primit atatea jucarii a fost tare cumintel toata seara, astfel incat am putut sa facem si carnatii ptr Craciun.

Ah, si sa va povestesc ceva.
Vineri cumpar un DVD cu Tom si Jerry. Cand ajung acasa constat ca de fapt era Cartea Junglei, desi scria pe el Tom si Jerry. Nu-i nimic, il schimb luni- imi zic eu linistita. Ieri schimb DVD-ul cu unul pe care scrie Tom si Jerry, ajung acasa si constat ca era.....Poppey Marinarul...... NO COMMENT!!!!!!
Concluzia:nu-l mai schimb ca cine stie ce nimeresc!!!!!

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (1 an si 10 luni)

Waw, Andra, unde lucrezi tu? Nu mai face angajari, ca la mine la serviciu nu se da nici macar o bomboana la copil, nici bani, nimic, nimic. Bine ca nici noua nu ne da mare lucru....

Iar faza cu dvd-ul e tare!!!!! Bine ca macar au fost tot desene, si nu ai nimerit vreun film de-ala

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

WOW, ANDRA, DIANA,GAZI...LUME NOUA...DAR VECHE...BINE ATI REVENIT!
Anda si eu am primit cadoul de Mos Craciun O sacosa de dulciuri in valoare de peste 500.000. S-au intrecut pe ei insasi, cei de la sindicat.eu lucrez in sanatate si salariile tot mici sunt, dar sindicatul e mare....
Ioanaaaaaa, nu mai spuneti nimica/ Ce fac Arturicii?Adinaaa,ce face moti?Sunteti bine?
mai fetelor eu necajita tare, dar tot mai bag un ochi aici sa vad ce faceti si eventual sa va mai spunem cate ceva despre noi...Ex.: bibica s-a imprietenit cu colacelul cel mic de wc si ma tine cate o jumatate de ora la WC , timp in care imi masacreaza geanta de cosmeticale...
Important e ca se cere si... cateodata chiar si face KK , nu mereu insa...Asa ca suntem pe drumul cel bun.
Pupici si spor la treaba si ...cumparaturiiiiiii!

Poze noiembrie!!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Am postat ieri un mesaj dar vad ca nu apare. Nu stiu de ce.
Robert e cam bolnavior, a ratat azi serbarea cu Mos Craciun de la cresa, dar ce sa facem, asta e...
Eu, de maine sunt libera pana marti, asa ca va spun de acum un
Craciun fericit si plin de bucurii si impliniri
si va invitam la o felie de tort de ziua lui Robert.

Otilia 22 sapt si Robert (24.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

ca tot veni vorba de lume noua sau mai veche.

Noi suntem bine, Alex este um mare nazdravan. A inceput si el sa vorbeasca (nu formeaza inca propozitii), face la olita. Mai folosim inca pampersul la culcare si cand iesim afara.
Bradul l-am facut de duminica il mai asteptam pe Mosu cu cadourile.

La birou nici eu nu am primit nimic pentru copil doar prima pentru mami.

Pupici la toata lumea si promit sa mai scriu,
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nici noi nu am fost prea comunicative in ultima vreme. Eu am tot fost prinsa cu treburi, si sa fiu sincera nu stiu de ce nu mi-a mai ars de net. Simt o nevoie nebuna insa sa ma uit la televizor si a naibii treaba daca e ceva de vazut.

Alex e bine, mai are cateva zile de gradi, iar eu mai am putin pana inchei treaba la job-ul actual. Adica pana maine. Ar mai fi si vineri, dar profit sa mai lipsesc cateva ore sa imi rezolv niste treburi.

Cu cadourile de Craciun sunt aproape gata. Voi cum stati? Brad facem sambata, am luat unul artificial.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

]

Mergi la inceput

Eu am cumparat mare parte din cadouri , mai am de cumparat in seara asta pentru 2 persoane si gata. Sunt chiar incantata de ce am cumparat, am luat ptr. surori, ptr. parinti, ptr. sot si mai am ptr. Albert si pentru 2 prietene. Abia astept sa le dau. De la serviciu inca nu am primit nimic, daca dau totusi ceva , dau vineri seara ca sa venim la serviciu.
Voi ce le-ati cumparat pustilor?

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput