Dragalasi poznasi de ian-febr.2004(85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

La multi ani tuturor celor cu nume sfant, ca si celor ce implinesc 2 anisori zglobii!

Si Alexandru va multumeste mult de urari! S-a bucurat tare mult la miniparty-ul nostru de familie, drept pentru care v-am pus poze noi!
Acum e bolnavior si el , ca multi altii dupa cum vad...azi noapte nici n-a putut dormi din cauza nasucului. Aseara a stranutat mereu si i-a curs nasucul. I-am dar Flonidan si Nurofen si urmeaza azi tot Nurofen. Si i-am dat si un tubulet de Oscilococcinum..sapt trecuta i-am mai dat unul..sper sa fie bun la ceva. In plus am revenit la Ursuletii cu echinaceea (cat i-a luat zic eu ca n-a racit!poate e o parere)

Zicea cineva de Vigantol..eu ii mai dau pana la vara..asa a zis doctora..mai ales ca e iarna !

Sanatate multa maimutoilor vostri, dar si voua! Aveti grija de voi!
Va pupam si va invitam la pozele noastre:
http://community.webshots.com/user/alexpaun-date

Lavv si Alex (7 ian. 2004)
http://community.webshots.com/user/lpaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!
Firuta, am vrut sa iti spun , nu stiu daca ti-am mai spus, eu am facut liceul la Giurgiu , si de loc sunt de langa Giurgiu.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Helooooooo!!!

mai este cineva pe aici?!?!

Alexandru este mai bine cu urechea, dar trebuie sa ii dau antibiotic in total 7 zile si sa-i fac spalaturi cu apa oxigenata cel putin 7 zile, asa ca......sa auziti voi tipete!!!

Pupici,

Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Monica,nu,nu mi-ai spus;prin urmare Albert vine la buni pe aici prin oras?!poate ne intalnim!Eu am terminat liceul in" 92.Tu?Mamici de baietei ,noi patiram ceva:de dimineata, pe pampersel,vad ceva albicios,ma uit la putica lui si era cam iritata,il spal si decalotand usor,tot iesea o secretie albicioasa,iar puiul zicea ca ustura...Sa mergem la medic?eu l-am spalat mereu fara sa decalotez,decat usor,cat permitea,si pana acum n-am avut probleme,am zis sa-l mai las pana maine sa vedem ce se mai intampla,i-am dat cu putin "baneocin",In rest nu se plange de nimic,doar cand il spal,daca insist nu ma lasa zicand au!-asta de azi dimineata...CE credeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Firuta, nu trec prin Giurgiu , ies pe Alexandriei, ca stau in partea cealalata.
Nici Albert nu ma lasa sa-l spal ca lumea, adica sa-l decalotez macar putin, ca il doare. Nici eu nu stiu de ce oare? Poate are mult controversata fimoza??/

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La multi ani Samuel Claudiu !
Lumeee, lume..... sa mergem la Ellie in SUA si sa-i uram ingerasului sa fie Sanatos, Cuminte, Vesel, Destept, fericit si Baftos...... si sa ne dea tort of course !

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Samuel Claudiu
Rares Petru
Laura
Amelia
Raluca Maria

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

La multi ani! Rares-Petru, Laura, Amelia, Raluca Maria
Noi am fost la control, mai are putin rosu in gat, dar nu-i mai dau nimic, trebuie sa manance lamaie. Mananca de rupe Robert, zici ca a stat fara mancare o luna de zile , nu ma plang.
Firutza, cu seringa de la nurofen i-am dat antibioticul dar inclesta dintii de nu reuseam sa bag seringa. Il tineam cu sotul si cu chiu cu vai reuseam cu mult scandal. Ii explicam ca de nu ia medicamentul d-na doctor ii face injectie...nici un rezultat. Bine ca a trecut.
Acum ne pregatim de marea petrecere din week-end.
http://community.webshots.com/user/ramonaa200

Ramonaa si Robert (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Astazi e petrecere mare, deci sa cantam cu drag si spor :

MULTI ANI TRAIASCA,
MULTI ANI TRAIASCA
LAAAA MUUUULI ANI

Rares Petru (Lala 26) SA TRAIASCA
Laura (CataD) SA TRAIASCA
Amelia (mmag) SA TRAIASCA
SI Raluca Maria (alexandra_mariana) SA TRAIASCA
LAAAA MUUUULTI AAAAANI......

Mamaaaa, ce de tort o sa mancam astazi.....

Cu stima,

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66332" target="_blank">Dragalasi poznasi continua...

Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput