recomandare gradinita zona Militari - Politehnica?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corinaa spune:

Buna.
Puteti va rog sa-mi spuneti si mie numarul/numele gradinitei de la APACA si care sunt tarifele de acolo?
Va multumesc foarte mult.
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Corina, respectiva gradinita are NR. 274,cu privire la tarife am sa revin in cursul zilei.

Mergi la inceput

Am revenit,
Pe ziua de gradinita se plateste 65.000 ROL,daca lipsesti cateva zile,luna viitoare ti se face regularizarea.
Exista si cursuri obtionale ca:engleza, gimnastica,arte plastice dar care se platesc separat,acestea se vor negocia in toamna cu suplinitorii.
Programul este de 8 ore,dar se poate lua copilul si dupa masa de pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Eu astazi am vizitat gradinita 274 de langa Apaca. Din pacate nu am gasit-o pe directoare, am vorbit cu o asistenta care mi-a spus ca inscrierile se fac in iunie si ca va fi afisata perioada de inscriere. Gradinita pare in regula, dar are program saptamanal si doamna cu care am vorbit a spus ca ar trebui sa am motive intemeiate sa iau copilul in fiecare zi, ca sunt probleme epidemiologice etc...

Cary - spune-mi te rog, chiar asa stau lucrurile? Adica majoritatea copiilor raman peste noapte in gradinita?

Daca mai aflati ceva despre gradinita, dati de stire rog. Pe mine ma intereseaza, pentru ca nu prea am alte alternative.

Mergi la inceput

NU draga mea,lucrurile nu stau asa!!!! cred ca respectiva doamna ti-a cam dat cu "flit"!dar nu inteleg de ce?!
Majoritatea copiilor sunt luati dupa 8 ore,sau chiar la pranz,putine sunt cazurile saptamanale!vorbeste cel mai bine cu D-na Directoare!
Daca o sa aflu perioada de inscriere o s-o anunt la acest subiect!
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Multumesc pentru raspuns, Cary! O sa mai trec pe la gradinta - sa vedem cand imi fac timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliann spune:

acesta gradinita stie cineva daca are program permanent (tot anul )sau are vacanta vara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Anul acesta au fost probleme cu inscrierile? Adica sunt locuri destule sau este nevoie de "interventii"?

Mergi la inceput

La ce te referi cand spui: Program Permanent???
Este o mica vacanta de Craciun si un a mica de Paste (3-4 zile)in rest program normal.
Daca te referi la programul prelungit atunci sa stii ca are si un astfel de program, adica sa lasi copilul LUNI si il iei VINERI!

Inscrierea se face in jur de 1 IUNIE si fiind o gradinita cu RENUME mereu este mare inghesuiala!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Am intrebat deoarece am auzit in parc (eu stau chiar vis-a-vis de gradi) ca anul acesta au fost destule locuri. Voiam sa vad daca e adevarat.

Mergi la inceput