Bebelusi de iulie-august 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Buna dimineata!
anis,MONAI si am uitat cine mai era...Vad ca somnicul a devenit un subiect fierbinte.Am uitat sa precizez un lucru f imp:nu va asteptati sa functioneze imediat,dureaza poate si mai mult de o sapt,depinde de bb.Dar trebuie sa fiti ferme pe pozitiiSi sa stiti ca daca nu aveti inima sa lasati bb sa planga s-ar putea sa nu va iasa.Adica eu seara dupa ce a papat san,am lasat-o sa planga chiar daca s-a trezit,nu am mai sarit la ea cum faceam.Am lasat-o,ba am venit in camera si am vb cu ea,ba am luat-o in brate un min,ba am mangaiat-o,v-am zis ca am combinat tehnicile de acolo si a mers,dar dureaza mai mult de cateva zile.Si in odele ei ma si striga mama si de toate dar nu cedez nici acum ca ii va fi bine si ei,nu se va speria sa doarma singurica.Si acum a papat si am last-o in patuc pt ca se freca la ochi,vorbeste de zor,dar va adormi ca nu are de ales.
Nu aveam probleme cu somnul,dar pt ca nu a mai last-o deloc sa planga se prinsese si ma santaja dra.Cum zicea car cum ne duceam eu sau sotul la ea.
Vreau sa va dau linkul despre vorbire,se pare ca stiu ca spun mamaCa draga mea spune si legat nu pe silabeSa ma uit prin emailuri.
In legatura cu muscatul si dintisorii:vad ca tot musca,parca nu mai e umflata gingia,dar am impresia ca s-a latit partea din mijloc jos si am vrut sa ma uit,dar nu ma lasa,dar roade tot si ii curg in continuare tone de balute.

decu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La multe luni bebelusilor:
-MARIUS ALEXANDRU (ancutzathree)
-DANI (Giana)
-ANA-MARIA (truli-luli)

Sa fiti sanatosi si ca cresteti mari!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Mai fetelor, nu v-am zis marele nostru eveniment: AVEM DINTISOR!!!

Din experientele voastre cu dintisorii , mai ales a lui Anis, ma asteptam si eu tot la asa ceva, dar nu asa repede, pt. ca ea nu a dat nici un semn: nu tu plans, nu tu chitait, marait. Doar ca rodea ceva mai intens jucariile si sanii mei (chiar ma amuzam gandindu-ma ce o sa-mi faca atunci cand va avea dinti ).

Ieri ma duc sa-i scot o batista din gura si...vad minunea care a iesit complet din gingie. Acum asteptam sa creasca. Este vorba de incisivul inferior lateral stang , iar vecinul da si el semne.
Daca mai stateam mult, ma trezeam ca fata mea are dinti si eu nici nu stiam!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Felicitari!!!Sunteti mari! Ai o bebelusa tare cuminte daca n-a avut simptome.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MONAI

Kulta, desteapta decizie.

Ma bucur ca noaptea a fost un sfetnic bun .

Fetele, eu ma lupt de 2 zile sa-i schimb fetei modul de a adormi, adica la san. Si pediatra mi-a spus ca asta e cauza trezirilor ei frecvente noaptea, asa se alinta ea. Incerc, deocamdata cu reusite numai ziua, sa-i fac acel ritual de somn de care am citit atat, chiar si pe site-urile scrise de Emmaaimee. Dar pentru somnul de noapte, care e cel mai important, pur si simplu nu se lasa. Daca ziua imi adoarme singura, seara cu nici un chip nu lasa sanul. Si eu am reusit sa ma mai odihnesc cat a fost sotul acasa, dar acum iar o iau de la capat.
Fug ca a venit maseuza.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Da, decizie in avanatajul meu pentru ca mi-ar fi fost tare greu fara voi.
Cit despre adormitul la sin seara, las-o la titica, o sa-ti para rau cind o sa adoarma singura. Danuta mea a adormit singura dupa ce am intarcat-o. Stiu ca e obositor dar merita, crede-ma.
Succes, sa fie asa cum iti doresti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giana

Feeelicitariiii Iulia Anastasia,pentru dintisor!!!Si a\mai ales pentru ca a iesit asa,pe muteste...

Cred ca si la noi se va intampla...Prea rontaie Dani la pernuta lui.Are una colorata si usoara pe care o trage si o molfaie de zor de o uda,nu alta.M-am uitat si nu prea imi dau eu seama inca daca e sau nu,dar a inceput de vre-o saptamana sa ma si muste...si o face cu ciuda parca.Se uirta asa incruntat cand o face...Abea asteptam dintisorul,dar nu vrem maraieli,febra sau diaree...

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Giana, poate vine dintisorul, poate nu. Danuta care are acum 1an si 8 luni, avea asemenea simptome de ros si de nervisori de la 3 luni iar primul dintoc a iesit abia la 7 luni. Sebi face la fel acum insa nu ma astept la dintoci, nu inca.
Sanatate
Am uitat felicitarile pentru greutate si inaltime. Noi probabil ca nu vom creste asa repede pentru ca laptele lui mami nu-i asa gras.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinabungau

Neazta, ma bucur mult Kulta ca ai revenit la decizia ta, chiar mi-ar fi parut rau sa te pierdem asa dintr-o prostie.

Giana, multumim frumos pentru capitolul nou!!!

Diana, felicitari pentru dintisorul Iuliei!!!!

Starchi, si Ioana a mea se distreaza la cu-cu bau!!!! Rade frumos, iar eu nu ma opresc din cu-cu bau-lit ca mor cand o vad cum se distreaza!!!!

Mamini, ai ajuns acasa?????

Emaimee,

CUCSRA, ce mai faceti??? Imi pare rau ca nu am mai avut timp de chat, dar ne revansam noi!! Oricum, si tu esti ocupata din cate am inteles.

Va pupam cu drag

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Irina, imi sunteti prea dragi ca sa renunt, chiar daca sunt o pacoste uneori si va zapacesc cu problemele mele.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by deny_82

Buna!
Eu am avut probleme cu netul si nici ca nu am mai putut intra....Bine v-am regasit...!!!
David la 3 luni a avut 5.500..(cm. nu stiu cati .....a fost perioada cand am fost prin spital)si la 4 luni cantarea 7.100 g si s-a facut un lungan de 68 de cm.....In ultima perioada am observat ca nu prea mai lua in greutate si m-am pus pe indopat........
Ii dau dimineatza banana ,la pranz piure de legume si seara merisor copt....si papa mama mama....
Deny si David-Andrei 02 august 2005

wooow, ce mare s-a facut. Sa fiti sanatosi si fericiti.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andatudor

Mai,mai, mai ce de discutii inutile!!!
Anis cred ca iubesti un om si pt. calitatile lui dar si pt. defecte.Nimeni nu e perfect,iar atunci cand iubesti il accepti asa cum este si-l iubesti pe el ca pe un tot unitar.Nu cred ca fetele nu te iubesc ,doar si-au spus parerea.Cred ca toate ne iubim si formam o mare familie.Dar ca si intr-o familie mai apar mici Certuri,dar asta trebuie sa ne apropie si mai mult si astfel pupicii de impacare sunt mai dulci

Eu trebuia sa sa anunt prima rostogolire a lui Andrei de cand avea 6/7 saptamani-rusine sa-mi fie ca n-am notat data!!!Dar dupa baita il puneam pe burtica,pana cand intr-o seara ne-a facut surpriza si s-a rostogolit,am crezut ca este o intamplare si l-am mai pus o data si s-a intamplat din nou.Si asa si in seara urmatoare,dar dupa ceea nu la-m mai pus si uite asa a uitat copilul cum se face.
Dar aseara s-a intors de pe spate pe burtica,dar si-a uitat mana sub el.

revin ca deja plange,cred ca-i este fomita-el tot la 2 ore suge ziua,rar la 2 jum.

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Las' ca-ti aduci tu aminte data, macar cu aproximatie, si o vei nota., si eu notez tot.
Sebi isi uita si el minuta sub el, insa s-a intors cu adevarat prima data acum 2 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

La multe luni bebbelusilor sarbatoriti azi: MARIUS ALEXANDRU (ancutzathree),DANI (Giana),ANA-MARIA (truli-luli)
Diana-vad ca si voi tot 3.800g ati luat de la nastere,asa a luat si Oana si daca v-a zis dr ca sunteti ok,ar trebui sa nu ma mai ingrijorez nici eu,nu?Ca pedi din Ro imi zice ca nu e prea bine si sa ii bag formulaAtat m-am crizat si deci sa inteleg ca e bine.Oana e un picut mai inalta cu 2 cm.Si felicitari pt dintisorul silentios,asa ne dorim si noi si tuturor
ankak-mersi de intrebare: a fost suuuper!M-am imbracat ca la botez si m-am simiti atat de bine,ne-am simtit de fapt.AM primit si complimente cu toate ca sunt unNormal ca am sunat-o pe saraca fata de am zapacit-o.Nu cred ca a inchis un ochi.Sotul la un moment dat imi zice nu mai suni ca iti da ea apel daca e ceva,daca incepe sa se foiasca.Buun:nu sun ai zis,atunci trimit mesaj Am ajuns acasa la timp,fata s-a trezit la 2,noi eram acasa de jum de ora deja.Imi place mult ca nu am mirosit a tigara pt ca aici nu se mai fumeaza in locuri publice din martie 2004.Dupa botez,prima petrecere la care am fost dupa ce am nascut fata,duhneam a tigara cu toate extractoarele de fum.

decu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Diana Mirela-felicitari pt. primul dintisor!!

Giana-La multi ani pt. Dani-baiat maaaale si voinic!! La multi ani tuturor nascuti in zi de 17!!

Kulta-felicitari si voua pt. prima rostogolire!! Chiar acum o sa caut in calculator ca am impresia ca i-am facu o poza,sau l-am filmat cu aparatul si sa vad ce data era!!Si eu am un jurnal in care ii notez evenimentele mai importante,dar de multe ori uit in ziua respectiva si uite asa scriu din amintiri!

Anis,Monai,Ema-in legatura cu articolul si somnicul ,eu am fost o norocoasa ca mi-a mers din prima,dar asa cum bine a spus si Ema trebuie sa rezistati tentatiei de a-l lua in brate cand se mataie,si la mine aseara cand l-am pus in patut a inceput sa se mataie-parca era un pui de catel-dar l-am lasat in pace ,nu m-am dus la el ,apoi a inceput sa vb. cu, caruselu' si dupa un sfert de ora a adormit.Dupa cum zice si in articol trebuie sa le dam bebeilor sansa de a invata cum sa adoarma si sa se linisteasca singuri.
La mine functioneaza cel mai bine seara dupa baita si supt si dimineata.Dupa amiaza-si acum de ex.-trebuie sa-i cant:"Mos Craciun cu plete dalbe"-asta e preferata lui de la inceput de cand era inca toamna!! Si apoi cand vad ca da sa inchida ochisorii de mai multe ori-semn ca-i este somn,il pun la el in patut si-l las singur in camera.Ma mai duc din cand in cand sa mai ascult la usa-cateodata mai si intru,dar asta cand sunt sigura ca a adormit bine dupa 15 min. asa.

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput