Bebelusi de iulie-august 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Feeelicitariiii Iulia Anastasia,pentru dintisor!!!Si a\mai ales pentru ca a iesit asa,pe muteste...

Cred ca si la noi se va intampla...Prea rontaie Dani la pernuta lui.Are una colorata si usoara pe care o trage si o molfaie de zor de o uda,nu alta.M-am uitat si nu prea imi dau eu seama inca daca e sau nu,dar a inceput de vre-o saptamana sa ma si muste...si o face cu ciuda parca.Se uirta asa incruntat cand o face...Abea asteptam dintisorul,dar nu vrem maraieli,febra sau diaree...

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Diana esti o fericita si Iulia la fel...daca i-a iesit dintisorul fara scandal.Vezi ca, trebuie sa ii iei ceva ,jucarele ceva, asta daca tu ai vazut prima dintisorul.
Dupa ce o sa sparga gingia ka lumea sa te tii,cum vede o mana prin preajma gurii ,cum o inhata si o musca.
Lui Ingrid i-au iesit zdravan ,ca ma doare al naibii de tare daca ma prinde, ii spun eu "NU' ...si ea se uita si rade...

Eu sper ca dupa 2 nopti de discoteca diseara sa doarma..ca altfel nu ma vad bine.A scazut ceva si productia de laptik..

Dede, tu pt ce vrei sa iei Galactogilul??Ca parca m-ar tenta sa il i-au iar..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Giana ,baga mana in gurita la Dani, si vezi daca gingia e inflamata , sia rata asa mai alba.Daca da...pandeste dintisorul!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Starchi, si eu am reusit s ao invat cu "bau" si se distreaza f tare.Eu am facuta sta , ca se cam speria f usor.Cum latra un catelus ..sarea in sus...acum nu mai are nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Azi,la 4 luni, Dani are 8 kg si 65 cm.

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neazta, ma bucur mult Kulta ca ai revenit la decizia ta, chiar mi-ar fi parut rau sa te pierdem asa dintr-o prostie.

Giana, multumim frumos pentru capitolul nou!!!

Diana, felicitari pentru dintisorul Iuliei!!!!

Starchi, si Ioana a mea se distreaza la cu-cu bau!!!! Rade frumos, iar eu nu ma opresc din cu-cu bau-lit ca mor cand o vad cum se distreaza!!!!

Mamini, ai ajuns acasa?????

Emaimee,

CUCSRA, ce mai faceti??? Imi pare rau ca nu am mai avut timp de chat, dar ne revansam noi!! Oricum, si tu esti ocupata din cate am inteles.

Va pupam cu drag

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Giana, la multi ani pentru Dani, este un grasan, mama mama!!!!!

Pupam

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Buna!

Eu am avut probleme cu netul si nici ca nu am mai putut intra....Bine v-am regasit...!!!
David la 3 luni a avut 5.500..(cm. nu stiu cati .....a fost perioada cand am fost prin spital)si la 4 luni cantarea 7.100 g si s-a facut un lungan de 68 de cm.....In ultima perioada am observat ca nu prea mai lua in greutate si m-am pus pe indopat........
Ii dau dimineatza banana ,la pranz piure de legume si seara merisor copt....si papa mama mama....
Deny si David-Andrei 02 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Mai,mai, mai ce de discutii inutile!!!
Anis cred ca iubesti un om si pt. calitatile lui dar si pt. defecte.Nimeni nu e perfect,iar atunci cand iubesti il accepti asa cum este si-l iubesti pe el ca pe un tot unitar.Nu cred ca fetele nu te iubesc ,doar si-au spus parerea.Cred ca toate ne iubim si formam o mare familie.Dar ca si intr-o familie mai apar mici Certuri,dar asta trebuie sa ne apropie si mai mult si astfel pupicii de impacare sunt mai dulci

Eu trebuia sa sa anunt prima rostogolire a lui Andrei de cand avea 6/7 saptamani-rusine sa-mi fie ca n-am notat data!!!Dar dupa baita il puneam pe burtica,pana cand intr-o seara ne-a facut surpriza si s-a rostogolit,am crezut ca este o intamplare si l-am mai pus o data si s-a intamplat din nou.Si asa si in seara urmatoare,dar dupa ceea nu la-m mai pus si uite asa a uitat copilul cum se face.
Dar aseara s-a intors de pe spate pe burtica,dar si-a uitat mana sub el.

revin ca deja plange,cred ca-i este fomita-el tot la 2 ore suge ziua,rar la 2 jum.

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Multumim tuturor pentru aprecieri, multumim si celor care ne-au apreciat pozele.

Ma bucur ca totul a revenit la normal, s-au calmat spiritele si nu imi pare rau ca am venit printre voi. Oricum va stiam de ceva vreme. Chiar daca nu am probleme cu bebe, imi sunteti de mare ajutor, pt. ca noi stam singuri, rudele fiind toate in provincie si uneori ne este mai greu. Am inregistrat saptamana trecuta un CD cu colinde si a trebuit sa iau copilul cu mine.
Simplul fapt ca vad cum s-au legat prietenii fara sa va cunoasteti fizic ma incanta si imi da forte noi si mie, pt. ca stiti ca nu-i usor cu un bebe mic (si facultate, si casa, si sot, si multe altele).

Vreau sa va mai spun ca uneori o relatie este pusa la incercare, iar voi ati trecut-o.

Pt. toate acestea, va multumim!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput