Bebelusi de iulie-august 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
Giana spune:

Imi vine s-o iau raznaaa!!! Este prima seara in care am pus in aplicare planul de a-l face sa adoarma singur,fara tzatzi.La ora 7 fix i-am facut baita,dupa i-am dat sa pape...si la 8 fix l-am pus in patut.La inceput se maraia doar...intram cam la 5 minute,ii dadeam suzeta tacea.Acum...e jale!!!Urla cat il tin plamanii si cand am intrat iar la el m-a apucat disperat de mana si mi-o tinea strans la pieptul lui...
Mi se rupea inima de el,mititelul...L-am schimbat,ca a tras un kk si iar l-am pus in patut.Si IAR URLA...
Ma mai duc odata...
Oare in cat timp adoarme?Ca nu ma mai tin nervii!!!
Giana
de
Daniwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
Giana spune:
Offfffffffff........la voi in prima zi in cat timp a adormit?Eu credeam ca va ceda mai usor...mai ales ca era si foarte obosit.Nu stiu cum ma voi descurca in cazul asta.Nu ma asteptam sa adoarma imediat dar chiar asa...sa urle o ora?E normal?
Giana
de
Daniwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
valcampan spune:
Curaj Giana !!! Mentine-ti calmul dar daca vezi ca incepe sa se inece sau urla in nestire ia-l in brate si da-i un pupic de la mine. Acum serios eu n-am avut astfel de probleme pt ca bebele meu a baut de la inceput si biberon si la san.Rabdare mamico !!!!
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Giana spune:
Offf...acum s-a linistit si a adormit.Dar in nici un caz singur
L-am luat in brate,l-am pus putin si la san,l-am si leganat...in 15 min a adormit.Dar cum o scot la capat daca mereu il iau din patut?!Si daca-l las...cat sa-l las sa planga?!Sunt in dilema,pe bune!!!
Giana
de
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI
MONAI spune:
Giana, eu iti spun sincer ca nu am lasat-o pe Sara sa planga. Ea maraia, asa un fel de tanguit de-mi rupea inima. Cand a inceput sa planga am luat-o in brate sau i-am dat tzitzi, iar cand ii cadeau pleoapele o puneam jos, dupa cateva faze de plans-urlat si supt, pur si simplu nu a mai avut putere sa urle cand am lasat-o jos, desi nu era adormita. Practic ea obosea si ceda. A durat 4 zile pana nu a mai plans sau marait, asa ca rabdare!
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
MONAI spune:
Giana, am mai citit inca o data ceea ce ai scris si eu zic sa-l lasi la inceput 3 min sa planga, apoi sa-l iei in brate si sa-l pui la san, cand inchide ochii iar il lasi jos si iar 3 min va plange si tot asa pana oboseste. A doua zi mareste intervalul la 5 min, apoi 10 si se da el pe brazda, ai sa vezi tu. Stiu cat iti e de greu
. La mine nu a fost chiar asa pentru ca Sara nu plange de felul ei, doar maraie mai mult.
Cand deschizi un nou capitol ca mai am de scris lui Mamini si Deliei?
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
MONAI spune:
Giana, m-am prostit de cap
, vroiam sa scriu ca te rog sa deschizi un nou capitol, ca mai am de scris. Scuze pentru fraza nashpa care mi-a iesit!
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
bbdeiulie_august2005 spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64633" target="_blank">Continuarea Bebelusi de iulie-august 2005 (35)