Bebelusi de iulie-august 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
valcampan spune:
Am rezistat pima acum si vad ca se poate in continuare.Sunt un pic obosita, dar sper sa dorm bine la noapte. Daviduta e o minune ce gingureste atit de des. A incercat maica'mea sa ma imbuneze, s-a oferit sastea ea cu David ca sa dorm dar n-am vrut. Prefer sa stau cu bebe la mine in camera ca sa nu mai deranjam pe noi. Mai devreme a venit sora mea sa-si ia baietelul de la noi si m-a mirat faptul ca la mine nu a venit sa-l vada pe David cum facea de obicei. Probabil mama i s-a plins ca s-a certat cu mine si ma considera pe mine doar vinovata si ma ignora. Am nervii prastie !!!! Nu exista deloc comunicare in familia asta. Ma simt mereu de parca deranjeaza prezenta mea. De cind tatal copilului a plecat si am ramas sa cresc singura un copil parca as fi o nu stiu ce....N-am fost in stare sa gasesc un baiat bun ! asta e unul din reprosurile spuse de mama ieri. Ei ca sa vezi noi femeile suntem musai obligate sa gasim baieti buni daca nu reusim suntem proaste. OFFF cit am deviat de la subiect. Tb sa vorbesc de bebicul meu nu despre problemele personale. Ma opresc aici mai bine poate ma mai linistesc.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
delia grozav spune:
Valcampaici poti vorbii linistita despre problemele tale personale, ca doar suntem
prietenele tale.
Te inteleg ca iti este greu si mama ta nu trebuia sa iti spuna asa ceva, dar sunt sigura ca iti vrea binele.
Si eu am o familie...interesanta...ca sa zic asa. Nu ma pot plange ca nu ma ajuta parintii mei dar ma ajuta cand au ei chef si cum au ei chef. Mama face mancare, ca imi trebuie sau nu, tata o tine pe Medeea tot timpul in brate si nici nu indraznesc sa ii spun ca nu e bine ca isi ia jucariiile si pleaca. Si in weekendul asta exact cand sotul meu a trebuit sa plece la Bistrita au plecat si ei la cabana.
.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
andatudor spune:
Buna seara la mamici si pitici!!
Ema-eu trebuie sa-ti multumesc de mii de ori
nu tu mie,eu nu am facut decat sa povestesc pe scurt ce scrie in articol,de fapt pe larg am impresia ca l-a tradus Cami(Truli-Luli).
Sunt super fericita,nu mai doarme deloc in brate.!!!
Cand vad ca-i este somn il pun repede in patut si-l las singur si adoarme,uneori mai dureaza si un sfert de ora pana adoarme,dar il las in pace,ca de plans nu plange.Gata eu am scapat!!
Monai-bravo!! Va tin pumnii sa mearga in continuare ca stiu cat de bine este!!!
Anis=si eu am avut o perioada de o saptamana cand mi s-a "defectata" copilul,dar dupa aia si-a revenit-s-a reparat"-singur!! Nici o grija ca trece!!![]()
Valcampan-incearca sa-i expici mamei tale ca nu trebuie sa-ti mai reproseze nimic,daca nu de dragul tau macar de dragul lui David care te simte imediat daca ai ceva.Multi pupici
sa-ti mai treaca supararea!
Mamimi-botez frumos itit doresc si te asteptam repejor cu impresii!!
Eu trebuie sa raportez ca ieri nazdravanul meu s-a rostogolit de 3 ori,iar azi de inca 3,gata a invatat care e schema si isi scoate singur si mana de sub el!!
Vineri am primit si noi colindadorii si am plans de emotie,imi tremurau si mainile si picioarele!!!Andrei a fost fff atent si a savurat momentul-zic eu!!
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
Laura25 spune:
Buna seara!
Problema cu Bianca e mai mult ca nu manaca din lingurita ca din biberon manca ea cumva... si eu ma incapatanez sa o invatz cu linguritza. De fortat, nu am fortat-o niciodata. I-am cantat , i-am miunat, macait, hamait ... de toate cele. Numai cand rade o prind cu gura cascata, dar s-a smecherit si mai nou rade cu dintii stransi
.
O alta problema ma necajeste acum. Rares s-a trezit dimineat cu nasucul "borcait". Ii curge nasul si i se infunda in special cand doarme si se trezeste plangand. Nu are febra, e vioi si mananca bine. Deci numai nasul e problema. Dati-mi un sfat cum sa fac? Ce sa-i dau? I-am dat nurofen, suc de portocala si ceiutz caldutz. In nas i-am pus nazomer si incerc cu o pompitza de aia de doi lei sa ii mai scot din mucusori, dar fara mare succes (mai mult chinui copilul).
Maine incerc sa dau de pediatra care i-a mai vazut de cateva ori sa vad daca poate veni acasa, ca in spital nu ma duc cu ei. La medicul de familie mai bine nu apelez, ca nu m-a dat pe spate nici cu cunostintele ei nici cu modul cum ii trateaza.
La multi ani si luni sarbatoritilor!
.
Laura
de Rares
si Bianca
13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos
andatudor spune:
Ema-am uitat
Hai dintisor!!
[majoreta
Am uitat sa va zic ca Andreiutzu tuseste de ieri,nu mult din cand in cand,dar este clar tuse ca este si putin infundat,maine o sa merg sa vad ce ne prescrie dr.Eu cred ca este de la sucul de mar pe care i l-am dat.Marul tinut in bucatarie-unde este racoare si i l-am dat asa rece 2 zile la rand fara sa-mi dau seama!!!
Bine ca mi-a "deschis" ochii sotul meu drag azi,ce mama denaturata sunt!!
Voi cum faceti cu marul cum il incalziti???
Azi l-am incalzit putin in baie-marin(nu stiu sigur cum se scrie) dar nu sunt sigura daca e bine???Se disruge vitamina C chiar astfel incalzit???
pupici
poze
valcampan spune:
Andatudor iti multumesc pt sfat dar chiar nu mai are rost sa discut cu mama pt ca nu e prima data cind ma jigneste. E un razboi indelungat pur si simplu suntem caractere diferite. Eu astept de la ea sa ma considere fiica ei dar degeaba. Se comporta de parca e nevoita sa ma accepta. din punct de vedere financiar chiar depinde de mine pt ca e pensionata pe caz de boala. Poate credeti acum ca sunt eu rea. Dar sunt multe , prea multe chiar discutii ce au avut loc intre mine si mama si eu am obosit.
Daviduta azi a fost cumintel ca de obicei. Am observat ca acum se sperie usor. Daca eu ma ridic brusc din pat el tresare desi pina azi nu facea asa ceva. Cind il iau in brate se agata cu minuta de tricoul meu parca i-ar fi frica sa nu-l scap.
Asa fac si bebeii vostrii ??? Intreb si eu din curiozitate pt ca nu stiu daca e normal sa ii fie frica. N-am ridicat tonul niciodata la el, de fapt nu m-a auzit tipind la nimeni, nu l-am scapat niciodata din brate.
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by delia grozav
Legat tot de diversificare, am citit mai multe variante, sa ii dai cand ii e foame, sa ii dai intre mese, sau sa ii dai dupa ce i-ai dat putin lapte si sa termini tot cu lapte.
Fetele care ati inceput diversificarea, cum ati procedat.
Dede, eu ii dau la ora mesei, la 3 ore, si cand inca nu era portie completa, dr mi-a zis ca incep cu mancarica si completare, dupa juma de ora, laptic. Asta pana ajungi la cant dorita de mancarika, mom in care scoti laptele.
Eu stiu ca nu e bine intre mese sa el dai sa "rontzaie", ca duce la obezitate, si te poti trezi ca nu mai mananca la masa
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici
valcampan spune:
In alta ordine de ideii eu sunt nerabdatoare sa impodobesc bradul. A impodobit cineva bradul pina azi ? Vreau sa ascult colinde, sa stau cu puiul meu in fata bradului si sa privim amindoi globurile si luminitele din brad. din pacate bradul nu are loc la mine in camera va tb sa-l fac in sufragerie si o sa dam mereu nasul de mamaie.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
andatudor spune:
Am pus poze in albumul 4 luni!
Va invit sa ne vedeti!!
poze
mamini spune:
salutare!
vazut poze noi- frumusei foc copiii astia ai nostri, zau!
vad ca tot apar dintisori- felicitari!
azi a fost f frumos. am plins, am fost fleasca de emotionata...copilului ii era cald, foame, somn si nu cunoastea lumea( va dati seama, am fost toti din ambele familii, strabunicile, preotul cu preoteasa si fotograful toti in sufragerie...) si a plins o gramada. dar a fost bine, o scumpa frumusica, l-a tinut pe preot de minuta, de carte, pe nasa de par...deh.
va multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi cu gindul la o asa zi mare.
mai intru seara, cind mai am vreme.
pupici
M si Sofia Ioana, crestina mamei