Bebelusi de iulie-august 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
blackpanterro spune:
Buna fetele,
noi suntem in toiul aranjarii casei.Avem o tona de facut si de cumparat mobile si alte chestii.Mai avem cred pana la craciun.
In oraselul unde locuim ninge de 3 zile ca in povesti, e super.O sa iesim afara la zapada cand se opreste.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
MONAI spune:
Fetele, in sfarsit AM REUSIT!
E prima noapte cand nu ne-am mai trezit asa de des, sunt odihnita
. Sa va spun cum am procedat. Dupa episodul de ieri dupa-masa, m-am gandit sa abandonez lupta de-a invatul adormitului de una singura, dar apoi m-am gandit ca e pacat de atatea zile cat ne-am chinuit si am perseverat. Si uite ca s-a intamplat minunea.
Deci eu dupa ce-i fac baie, ii dau sa suga si ea adormea de obicei la san. Acum, cand vad ca-i cad pleoapele o pun in patut si ea maraie ce maraie, eu o tot linistesc, din cand in cand, si apoi adoarme. Consider ca in felul acesta ea si-a castigat independenta in privinta somnului.
Noaptea s-a trezit de multe ori(ca Ingrid, din 2 in 2 ore), dar eu n-am mai sarit la ea, doar am linistit-o din patul meu si dupa cateva maraieli adormea la loc. A avut o pauza de somn de 1h, in care n-am bagat-o in seama, am lasat-o sa se joace cu jucariile ei de la patut. Cand a inceput sa planga tare, am hranit-o si apoi am pus-o in patut si a adormit singurica.
Deci se poate, fetele, la noi minunea s-a intamplat dupa 4 zile, desi mie mi se pare o vesnicie. Si am uitat sa va spun ca ne-am trezit de tot, toti trei, la ora 10 

.
Va pupam.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
MONAI spune:
Anis, ti-am zis ca nici Sara nu e foarte sociabile, doar cu noi sta. Ai sa vezi ca daca sotul tau isi va lua concediu si va sta mai mult cu voi se va obisnui. Dupa parerea mea, numai daca sta mai mult in preajma unei persoane si se obisnuieste cu ea, vei reusi sa o faci sa stea cu acea persoana.
Valcampan, v-am vazut, in sfarsit, sa-ti traiasca minunea!
Irda, imi pare rau de situatia neplacuta, dar nu ma pot abtine sa nu zambesc vizualizand scenele descrise de tine. Nu dispera, au si ei perioade si perioade. Pe mine pediatra m-a sfatuit sa-i dau jumatate de lingurita de Panadol daca o vad agitata seara din cauza dintisorilor. Calgelul ar mai fi o solutie, imi voi lua si eu sa am in casa.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
blackpanterro spune:
De cateva zile Aidan e super naspa, am vazut ca are gingia zgariata....sa fie de la dinti sau doar s-a zgariat el?
Sper sa treaca perioada asta repede ca e nasooooool!!!
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
emaaimee spune:
Ma bucur mult MONAI
Anda-mersic ca ai tradus tu art pt ca eu nu am avut timp ieri.Cum mai face bb,tot asa doarme bine sau in bratzica?
Ce ziceti merita sa fie aceste art la info utile?
anis-hai ca nu alt bb
,incet-incet se da ea pe brazda.Noi am avut mereu musafiri,in Ro nu mai zic si rade la toata lumea.Distractie placuta la bunicul.
Lia-pai de ce nu te duci?La noi s-a nimerit asa la fix si cu babysitter-a
si cu nani.Si m-am simtit tare bine chiar si
Ce numai slabutzele traiesc
Si noi astea zdravene ce sa facem ne bagam dupa canapea
?No way!

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Am gasit articolul de care v-am mai spus www.babycentre.co.uk/refcap/6573.html" target="_blank">DESPRE VORBIRE
Deocamdata doar in engleza![]()
Am niste emotii: va spuneam ca i s-a latit fetei gingia de jos si nu mai e umflata.Sotul zice ca a simtit ceva mai tare ieri si mie mi s-a parut azi dim ca s-ar vedea un dinte
,dar Oana e f ferma pe pozitii si nu ma lasa sa ma uit.Acum se foieste de nani cu broscana.
Vreau sa vad!

de
cu fundita

Iaca poze
POVESTEA MINUNII
MONAI spune:
Emaaimee, facem galerie si la voi pentru dintisor
.
Adriana, imi pare rau pentru perioada grea, lasa ca trece si va mai linistiti si voi. Sincera sa fiu te admir mult, eu abia fac fata si-s la casa mea si toate mi-s aranjate. Dar tu care ai schimbat nu numai casa, dar si tara, trebuie ca esti tare.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
delia grozav spune:
Anis si Medeea s-a trzit azi noapte din doua in doua ore
.
Dar la ea am explicatia: i-am facut vineri vaccinul.
Dar s-a trezit in cele din urma la 10 si dupa toaleta de dimineata si papat a adormit la loc la 11.15 si a dormit 3 ORE, ceea ce la ea nu s-a intamplat de vreo 2-3 luni in timpul zilei.
Oare si Galactogilul sa-si fi facut efectul?
Eu urez La multi ani! la toto sarbatoritii din saptamana care a trecut, ca nu prea am apucat sa ma uit pe listuta.
Nu prea apuc sa va citesc, intru pe fuga cate putin.
Azi sunt singura cu doi copii, dar pana acuma au fost amandoi ca doi ingerasi
.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Am vrut sa spun toti sarbatoritii.
Monai am doua intrebari la tine.
Cu ce se joaca fetita ta in patut de adoarme dupa aceea ca Medeea vrea sa se joace doar cu mine
.
Si a doua intrebare, tie ce ti-a spus pediatra ta desre diversificare?
delia grozav spune:
Legat tot de diversificare, am citit mai multe variante, sa ii dai cand ii e foame, sa ii dai intre mese, sau sa ii dai dupa ce i-ai dat putin lapte si sa termini tot cu lapte.
Fetele care ati inceput diversificarea, cum ati procedat.
Si acum va las ca Adi nu mai are chef sa ii tina de urat fetei.
Vad ca iar casca Medeea, azi e zi de dormit
.