Bebelusi de iulie-august 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia2000 spune:

Laura, cu biberonul incearca sa-i dai Baincai cand e adormita (diferite grade, de la motaind la dormit tun), la mine a functionat.
La lingurita, poate daca ii atingi buzitele, ca si cu tetina - va deschide gura.
Bafta si pofta mare!

Mergi la inceput

Felicitari, Emaaimee ca te-ai dus la Christmas Party si ca te-ai simtit bine! Al meu sot o are astazi, iar eu am ales sa stau acasa si sa scriu mesaje pe forum . Nu ca asta ar fi ceva rau! Era prea complicat sa las pe cineva cu a mica, nu aveam ce imbraca, frizura nu e cea mai buna etc etc. Scuze se gasesc ele....

Mergi la inceput

Anis, referitor la teama de straini am citit si eu treaba asta. E un fenomen normal si poate sa apara oricand, nu numai la 6 luni. Unii ziceau ca daca bb este f. legat de mama e si normal sa fie asa. Nu-ti fa probleme ca Ingrid nu e sociabila. A mea fata, fiind asa plapanda cand s-a nascut, nu am prea dat-o la nimeni. In afara de noi 3 (eu, sotul si mama), pana pe la 3 luni n-am lasat-o la nimeni in brate, in afara de nasa ei. Cred ca EU sufeream de Stranger anxiety!. Dar, Slava Celui de Sus, nici nu a fost bolnavioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Revin si eu . Am sperat azi-noapte ca nu o sa se mai trezeasca bebe dar pe la 3.30 s-a trezit si a baut lapticul.L-am schimbat si de pampers si in clipa in care i-am dat pampersul jos a facut pisulica si a stropit tot in jur.Si-a udat hainutele si a tb sa-l schimb. Sa fi vazut ce lupta se dadea eu vroiam sa-l imbrac iar el isi baga minuta in gura de foame ! Cred ca niciodata nu am reusit sa-l imbrac asa repede ca azi-noapte.Eu incerc sa matin pepozitii desi mi-e somn nu vreau sa ma apelez la mama mea sa stea cu bebe ca sa pot dormi. Mi-au ajuns reprosurile ei timpite.
Mamici citeodata cred ca desi e mai greu e mai bine totusi sa locuiesti singura doar cu bebe si sotul fara bunici si alte chestii de astea.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

valcampan sa stii ca ai dreptate. Eu am crescut copilul fara ajutor din partea cuiva si a fost si este ok. Cand am mai avut parte cateva zile de o alta persoana in preajma lui bebe, mai rau ne-am incurcat in sfaturi si pareri. Eu nu vreau sa ma ajute nimeni, pt ca mai rau ma-ncurca.

A inceput si Andrei sa se rostogoleasca iar de aseara a putut sa-si traga manutza de sub el si era tare fericit.
Are toata ziua balutze. Oare ii dau dintisorii? Are deabia 4 luni.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3791" target="_blank">poza buburuza1
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3794" target="_blank">poza buburuza 2
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua mamici! La noi este o zi superba...ninge de asta noapte cred ca deja s-a asezat un strat buuun de zapada.Este superb!E prima zapada a bebelui meu.Chiar daca a mai nins,pana acum nu se asezase..Asa ca notam data s-o avem.

Ca tot vorbiti de ajutoare...nici eu nu cer nici un ajutor.Cand am nascut mama mea si-a luat concediu pentru a ma ajuta.Nu stiam nici eu cum va fi,daca ma voi descurca cu bb...cat de mic avea sa fie...mi-era teama ca nu-l voi putea tine in brate darami-te sa spal,schimb si alte chestii.Dar s-a dovedit a fi inutila prezenta mamei pt ca din prima clipa am simtit ce trebuie sa-i fac si cum si nu a mai fost nevoie.Totusi mama a mai ramas la mine ceva timp si s-a ocupat numai de bucatarie. Acum vine la noi destul de des...dar nu are la ce sa ma ajute.Atata timp cat la noi Cristi gateste,eu ma ocup de cel mic...parca nici n-am nevoie de alt ajutor.

aaa...si la prima baita mama doar s-a uitat,spunandu-mi ca ei i-ar fi fost frica sa o faca...M-am descurcat de minune impreuna cu taticul si cu bunicuta...spectator

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Laura si Luca face la fel ca Bia, nu vrea sa deschida gura, si cand reusesc sa-i bag, inghite. N-o fortza, ia-o cu frumosul, la noi tine...adek ii cant, avioane si ii pun linguritza pe buze, sa o simta dar nu fortez, si sa stii ca deschide guritza pana la urma

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Multumesc inca odata tuturor pentru urari!
Si la multi ani puilor de azi!!!Sa cresteti mari si voiosi si sa fiti sanatosi!!!

Giana de Dani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">POVESTEA NASTERII
POZELE NOASTRE
VARSTA DANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ingrid a adoarmit ea la 9.30 aseara, dar mi s-a sculat din 2ore in 2 ore toata noaptea .
Incep sa fac ca Irda :.CINEVA MI-A SCHIMBAT COPILUL .

Vorbeati de ajutor, nici pe mine nu ma ajuta nimeni, mama soacra nu poate , mama mea e ocupata (mai vine din cand in cand)..uneori mi-ar prinde tare bine un pic de ajutor sa ma m-ai refac si eu...dar asta e.O sa ma ajute sotul acum, ca intra in concediu.....ca de fapt el e singurul sprijin...ii face si baita ,face si mancare si piata...

Sunt chiauna de somn, si cred ca din cauza oboselii din ultima vreme mi-a scazut si cantitatea de lapte,ea scazuse si din cauza febrii.Nu stiu ce o sa ma fac,deocamdata trag tare cu ceaiuri , pt ca sa ii dau altceva nu stiu cum, bibe nu papa..o las..sa vad ce se va intampla in urmatoarele zile,poate imi revin.
Si azi trebuie sa ma m-ai duc si la petrecerea bunicului..si parca o vad ca o sa-mi faca scandal din cauza fetelor straine din jurul ei.Sper sa depaseasca momentul asta cat mai repede.

Citeam ca e bine sa ne jucam cu ei de-a "cucu-bau", ne ascundem mainile ,sau cu un prosop ne ascundem fata, pt ca in perioada asta bb au impresia ca tot ce nu mai este in campul lor vizual nu mai exista deloc.Ati vazut poate ca ,atunci cand le scapa o jucarie nu se uita dupa ea, sau sa se intinda dupa ea.E daca le ascundem o jucarie si ei ajung sa o caute ,inseamna ca au depasit momentul cu treaba daca nu mai vad lucrul respectiv nu mai exista.

E valabila treaba asta si pt persoane ,de ex mama daca nu o vede...si plange ,asa cum patesc eu,daca o las 1 ora cu tati,dupa 1 ora se prinde ca nu sunt si incepe scandalul..
Ma interesa asta, pt ca vad ca nu sta cu nimeni in afara de mine,nici cu tati, sociabila nexam...mai nou de dormit, doarme in reprize..sa incerc sa gasesc cumva o solutie...si poate imi mai dati idei sau v-am dat eu...ne sfatuim reciproc.

Simona, am sa incerc sa afc,numai ca ea nu doarme mai deloc ziua.

MA duc sa ma pregatesc...sa ma lustruiesc un pic ..ca sa nu par de pe alta planeta la petrecere.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Giana...vin si eu la voi , ca la noi tare urat e si intunecat...vreau si eu zapadaaaa

Legat de ajutor, eu am nu pot sa ma plang, stau cu socrii, plus ca noi ne intelegem foarte bine. In afara de asta, eu m-am hotarat sa ma intorc la serv pt ca nu ne mai descurcam cu banii si cred ca de la 1 martie voi fi pe baricade. Norok ca am soacra sa stea cu Luca

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput