Bebelusi de iulie-august 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 11
Simonaci79 spune:
Anis- sa-ti spun cum am trecut noi de la somnul de ziua de 9 ore la somnul de noapte (adica in loc sa se culce la 7 dim se culca la 11 seara)- in prima zi l-am trezit din 3 in 3 ore chiar daca pica de somn (si era rupt la sf zilei), a 2-a zi s-a trezit dupa 4 ore si l-am mai adormit o ora, apoi ne-am mai jucat o ora si ceva si a papat dupa exact 7 ore. Apoi dormea, se trezea dupa 3-4 ore si plangea un pic si il luam in brate si adormea repede la loc. Acum doarme fara probleme 9 ore. Dar daca nu plange, las-o sa se joace in patut singura. Si Mario se mai joaca daca nu e obosit si adoarme singur dupa max o jum de ora. Cateodata il mai las sa si scanceasca fara sa ma duc la el, ma duc numai daca plange tare si ii trece repede. Sper sa-ti fol metoda mea. Succes!
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
La multi ani bbilor nascuti pe 17 si 18! Sa fie sanatosi si fericiti!
Felicitari celor cu dinti, multi inainte! Si felicitari celor care sunt la prima rostogolire. Cum mai spunea cineva pe aici, eu mi-am notat prima rostogolire dar am pierdut multe alte ev: Prima ora cand a zambit constient, cand a ras in hohote, cand a apucat o jucarie, cand m-a mangaiat etc etc. Dar asta e, el sa fie sanatos! Data viitoare voi sti mai bine!
Simonaci79 spune:
Irda- imi pare rau, stiu ca tu nu ai avut o zi prea buna dar eu am ras copios cand am citit! Esti o super-povestitoare! Si Mario a mai avut zile in care nu a mancat bine dar au trecut si acum stiu cam cu exactitate la fiecare masa cat mananca! (ptiu sa nu-l deochi ca nu mai vreau iar spectacol!)
Laura- nu stiu daca are leg cu dintii, cum am mai pov, si Mario a papat destul de bine cu lingurita 2 sapt, apoi nu a mai vrut si paca! Daca apucam sa-i bag in gura nu inchidea gura sa inghita nici de frica, si se oracaia, si daca ii bagam mai pe gat se chinuia de mama focului si isi aducea mancarea inapoi si o scuipa! Si pana la urma am trecut la biberon si in loc de 150-160 cat manca, mananca acum 240ml de mar si 250-260ml de supa (ma rog...ml- masurati in biberon) Si lui ni i-au dat dintii dar cred ca s-a plictisit de lingurita! Aaaaa si ii mai pun si lapte in papa ca sa manance ca daca scot laptele...sa te tii crize.... sper sa scapam de obiceiul asta prost!
Simonaci79 spune:
Irina- sa stii ca si Mario are mom cand il pun pe burta si nu sta decat 2 sec ca poc e pe spate si zile in care sta si 5 min si oboseste si ii cade capul dar nu vrea deloc sa se intoarca! Si dupa prima rostogolire a venit o prietena la mine si eu...sa ma dau mare: Hai sa-ti arat cum ne rostogolim- si-l pun pe burta si da se intoarca pe spate, revine pe burta si se pune pe plans! M-a facut de ras baiatu'! Dar lasa ca acum ne-am facut mari!
Mamini- petrecere suparba iti dorim, si lui Veve numai bine si sanatate si tot ce ii mai doriti voi! Asteptam poze!
Fetele care ati pus poze, sa va traiasca puiutii! F frumosi! (nu nominalizez, sa nu uit pe cineva) Am citit mai in fuga, ca nu am avut prea mult timp.
Simonaci79 spune:
In leg cu listuta (hop si eu, nu dati cu parul, sau cu pietre)- Anis- eu personal iti multumesc f mult, stiu si sunt convinsa ca e f greu, eu personal nu m-as inhama la asa ceva pt ca abia am timp sa citesc. Si nici inainte nu imi era mai usor pt ca mi se umflau picioarele si nu puteam sta prea mult pe scaun. De aceea eu apreciez f mult efortul tau si iti multumesc pt listuta!
Deasemenea vreu sa mai multumesc fetelor care au mai completat la listute sau au deschis alte capitole. Va cred ca este greu!
Am tinut sa va spun asta, pt ca desi nu pot spune ca sunt de partea cuiva, ca nu sunt, toate imi sunteti dragi in mod egal si nu am nimic cu nimeni, Dar pt mine existenta voastra si acestui forum inseamna f mult! Nu pot spune ca Anis ca am facut un copil datorita lui, pt ca l-am descoperit mai tarziu, cand eram deja insarcinata, dar pot spune ca mi-a fost mult mai usor sa trec prin sarcina si apoi prin greutatile date de copil! Si abia asteptam sa vad ce ati mai spus! Irina e martora ca primul lucru pe care l-am facut cand m-am trezit din operatie a fost sa o sun ca sa va dea si voua vestea! Pentru mine insemnati f mult si sper sa nu mai existe niciodata motive de certa! Ma bucur ca totul s-a treminat cu bine! Va pup tare de tot pe toate!
Acum plec si eu la culcare, nopate buna!
Simonaci79 spune:
A, si am uitat sa vaspun si eu evenimentele neplacute care mi s-au intamplat azi: Mia venit si mie ciclul! Sunt tare necajita! Si uitasem aproape cum e! Iar dureri de burta si alte neplaceri!!! Dar asta e! Fara asta nu am putea avea copilasii dragalasi, asa ca merita! Va pup, acum chiar plec! Pa!
valcampan spune:
Emaaimee poze recente am sa adaug in album dupa sarbatori. Abea astept sa fac bradul si sa-i fac lui David poze linga brad.
Nu stiu ce e cu copilul meu,doarme de la ora 20.30 si e trecut de ora 2 noaptea dar nu s-a mai trezit sa pape. Oare o sa mai doarma ? Eu oricum nu pot sa dorm m-am obisnuit sa fac nopti albe. E si maine o sa am zi grea pt ca o sa imi fie somn si n-o sa pot dormi tb sa stau cu bebe, caci mamaia lui nu mai vrea sa ma ajute. Asta e ! Parca n-as fi fata ei ! Mai rau e tb sa inghit orice timpenie pe care o spune caci n-am unde sa plec. Doamne da-mi rabdare !!
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Lia2000 spune:
Felicitari pt. dintisori si rostogoliri.
Gia se pare ca nu da semne de dintisori, dar se rostogoleste.
Azi i-a reusit si de pe spate pe burta, dupa ce a luat o pauza. Viceversa ii merge mai usor, dar cel mai des se intoarce pe o parte. Haios, cand o pun in patut sa doarma, de intoarce ea pe stanga, spre exterior.
I-am bagat formula in supica de zarzavat, sa manance si supa si lapte in acelasi timp. O fi 0K? Oricum, m-am oprit cu al doilea fel de formula,cu car-mar vad ca-l bea.
Lia2000 spune:
Valcampan - Felicitari pt. bb david, asteptam poze noi.
Promit ca ma voi ocupa si eu de subiectul asta, cat de curand, sa ne vedeti ce frumusele suntem!
Irda, nu-ti fa sange rau. Si eu am patit-o cu mofturici a mea. I-am tras niste plansete, de nu-i adevarat cand vedeam ca fata nu vrea sa manance (la un moment dat au fost vreo 20 ore!!!). Ai grija sa fie hidratata, gaseste ceva ce bea cu placere - la mine a fost suc de mar (Ambrosia) indoit cu ceai de anason. Teoria zice ca isi va reveni, la noi asa s-a intamplat, din fericire.
Lia2000 spune:
SImonaci - da, am priceput ca tb inlocuite cu mancare mesele da lapte, imi faceam doar probleme ca se diminueaza prea mult cant. de lapte. Felicitari pt. bb Mario, e un smecher dragalas! Cu Ciclul, suntem in aceeasi barca. Se pare ca e mult mai lejer, la ziua a 3-a deja e pe disparute