l-am dus la gradi si mi-au zis sa nu il mai aduc.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Parerea mea este ca varsta potrivita pentru gradinita este cea de 3 ani. Pana atunci, cea mai buna colectivitate este cresa, unde asistentele si educatoarele de acolo sunt oarecum invatate sa-i mai aline luindu-i si in brate si sa le acorde mai multa atentie.
Pe David l-am avut la cresa de la 1 an si 3 luni si nu am avut mari probleme de acomodare. Dar sunt sigura ca nu s-ar fi intamplat asta daca-l dadeam direct la gradinita..

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

si totusi fetelor, problema nu ar fi la andrei... lui i-a placut tare mult la gradi... chiar si acum dupa 1sapt.si.. isi ia ruxacelul si imi arata sa il pun la el in spate si sa plecam la gradi...
bona a avut, dar se pare ca nu se ocupa asa cum trebuie de el...
iar in cele 4zile de gradi a invatat nu multe ci fooooarte multe... isi numara degetelele de la maini, a invatat sa deseneze in loc sa mazgaleasca, a invatat sa manance singur cu lingurita.... iar chestia cea mai tare e ca a inceptu sa vorbeasca....

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Schimba gradinita si gata

Daca la gradinita unde a fost Andrei doamnele respective ar fi fost EDUCATOARE cum le spune numele, l-au fi educat repede sa nu mai stea in brate, indiferent de cum se comporta acasa.
Fii-mea la gradinita bea numai cu canita, acasa vrea lapte si ceai numai cu biberonul. La gradi spune mereu "te rog", acasa spune mai mult "vreau". La gradi adoarme singura, acasa NICIODATA! Si tot asa...
Asa ca ori ai cu ele o discutie si vezi ce se petrece, eventual ai o discutie cu conducerea sau cu alti parinti, ori schimbi gradinita.
Succes

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Banuiesc ca e o gradinita de stat - neplatita, adica... Daca esti multumita de felul in care se ocupa personalul de copii iar copilul tau e fericit acolo, eu zic sa vorbesti cu una din doamne, sa incerci sa te lipesti de ea, sa ii mai faci cate un cadou din cand in cand si implicit sa o rogi sa te ajute sa "integrezi" copilul pentru ca TU "ai o mare incredere in ea, ca e o persoana f. bine pregatita si esti sigura ca are o solutie la toata chestia asta".
Asta in cazul in care tii neaparat ca Andrei al tau sa mearga la acea gradinita. Si NU, nu e devreme. Emi a mea a mers la 1 an si 6 luni neimplinite si a fost fericita, a invatat o gramada de chestii si sunt f. multumita de felul in care se ocupa personalul de acolo de ea. Dar, e gradinita privata si plateeeeeeesc cu varf si indesat. Eu am trimis-o pe a mea odrasla si pentru viata sociala...
Numai bine si succes lui Andrei,
Mamamariana

La multi ani 2006!

Mergi la inceput