l-am dus la gradi si mi-au zis sa nu il mai aduc.

l-am dus la gradi si mi-au zis sa nu il mai aduc. | Autor: Klaus29

Link direct la acest mesaj

da, chiar asa... dupa 4zile mi-au zis sa nu il mai aduc.. pe motiv ca vrea toata ziua in brate.... la noi acasa nu vrea... :((
eu cred ca asa l-au invatat educatoarele...
sunt foarteee suparata...
voi ce credeti????

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Mi se pare ciudata scuza cu luatul in brate!! Mama mea a fost directoare de cresa timp de 35 de ani,dar nu am auzit sa fi refuzat un copil ,decit din lipsa de locuri!!E normal sa ceara in brate,pina acum a stat cu tine si probabil asa se simte el in siguranta.Asta nu inseamna ca trebuie sa stea cu el in brate toata ziua,ii pot explica .
Ar trebui sa te duci sa stai de vorba cu directoarea si sa vezi care e de fapt motivul refuzului! Nu te lasa ,pentru ca nu au dreptul sa te refuze ,mai ales dintr-un motiv neintemeiat.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

schimba gradinita
alea nu sunt educatoare care sa iubeasca un copil
parerea mea

cristina si beblina

bebe Maria

www.babiesonline.com/babies/m/maluc/" target="_blank">pagina Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Nu am auzit in viata mea asa ceva!!!
Alea sunt educatoare normale, capabile?
Ceva e putred.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

...este prea micut pentru gradi...gasiti o bona nu fiti rai...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Ce nesimtire sa spuna asa ceva ,daca ar fi fost prea mic pentru gradi nu l-ar fi inscris in momentul cind ai cerut sa fie inscris ,apoi..........
Eu i-mi aduc aminte cind eram in tara aveam o prietena care era educatoare la gradinita si de fiecare data cind ma duceam sa o vad avea cite unul agatat de gitul ei ,si facea totul cu copilul pe sold,o intrebam cite o data daca nu poate sa-l lase jos si-mi spunea ca este nou si ca in fiecare an printre cei noii este cite unul care
are nevoie sa fie tinut in brate la inceput cind totul este nou pentru el si se simte pierdut!!
Si acum cind ma gindesc la ea o vad cu cite un strumf agatat pe sold si plimbindu-se prin clasa......

Aura&Luca,3 ani jumate trecuti de mult!
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=f9c2
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ah si eu zic ca e mic dragutul de el, cum sa nu vrea in brate? Inca nu are 2 anisori, pupe-l mama pe el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MichelleT spune:

Copii se duc in brate la educatoare pentru ca de multe ori simt nevoia de siguranta in jurul lor.Ei sunt intr-un mediu nou , nu cunosc pe nimeni, cu copii nu pot comunica inca.....si asa se lipesc de cate o educatoare mai tanara care le vorbeste frumos, si le re-aminteste de mamica.

claudia, du-te la gradi si unbla " la coarda sensibila"-spune-le ca de fapt copilului ii place atat de multe da tantiiile educatoare,ca simte nevoia de siguranta, si de aceea sta in bratele lor.

la noi la cresa, de multe ori am vazut educatoarele ca stau pe jos pe covor, si copii se duc din cand in cand la ele si sunt mangaiati...se ridica in picioare sprijinindu-se de ele....

Eu de multe ori i-am vazut pe ai mei...mai ales pe fie-mea in brate la educatoare, si ce tare ma maniam, ca mi-era frica sa nu se invete cu narav...ca ei nu-i tin....dar si acasa am observat ca la amandoi e place sa stea ca oamenii mari pe canapea (asa cum sat la cresa)

Lor le place ca educatoarele si lumea sa se coboare la nivelul lor...acela de 80-90 de cm......ca ei nu ajung la 1.66 !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

dupa doar 4 zile? pai la noi la gradi e un copil, care si acum dupa cateva luni, plange in fiecare zi dupa mamica lui... in fiecare dimineata cand imi aduc fetita la gradi, il gasesc plangand... nu mi se pare o scuza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

E prea mic pentru gradi / cresa... la 1 an si 9 luni are nevoie de o persoana care sa se ocupe numai de el...

Ingrid si Cristi 2 ani si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

quote:
Originally posted by ingridnen

E prea mic pentru gradi / cresa... la 1 an si 9 luni are nevoie de o persoana care sa se ocupe numai de el...

Ingrid si Cristi 2 ani si 9 luni

CORECT

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

Mergi la inceput