Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
joy04 spune:
PISCHI, asa-i sa stii!!!! nu-mi vine sa cred....deci mai este un bb la fel de frumos ca al meu.... Am glumit, toti sunt f frumosi...
LAVI02, intotdeauna mi s-a parut ca nimic in lumea asta nu seamana cu nasterea si nu ma refer la durere ci la emotiile, trairile din acel moment...Pe mine m-au trezit de cand eram inca pe masa de operatie, stiu cand mi-au scos tubul ala din gat, dar as fii vrut sa intrb de bb si nu puteam articula nici macar 2 sunete ca lumea.
Acum incerc sa ma duc sa dorm nitel ca doarme si Vladut...care mananca si el la 3 ore, rar mai devreme doar atunci cand nu suge cum trebuie, doar ca acum trebuie sa dormim pe carne de om mai intai si pe urma la noi in patut. si nu-l pot lasa sa planga, fetelor...Adica il las cateva minute...10 sa zic dar pe urma mi se rupe sufletul si ma duc la el. il iau in brate si cam nu-l mai doare nimicutza..adica doar burtica ca se aude cum fierbe si cand da un partulet il ia si plansu' dar daca il tin in brate si vb cu el si-l mangai pe burtica, se calmeaza. Fac rau sau ....ca-l cam tin in brate????? Toata lumea imi zice sa-l las sa planga pana adoarme, dar Dumnezeule nu are nici 3 saptamani......cum sa-l las sa planga asa ???????
dati-mi sfaturi, va rog...
joy + Vladut
poze
cristinamh spune:
anda, sper sa le rezolvi, nu de alta, da' daca vine mos craciun si trebuie sa stai la el in poala sa=ti dea cadoul... e faci?? ca tu nu poti sta! ramai fara cadou??
sab-ul din cate stiu ajuta la eliminarea aerului... deci ar trebui sa mearga si la voi.
dordia, da, sunt 126 calenaristice si se platesc doar lucratoarele.
mandi, nu e atat de importanta data/varsta la care faci vaccinul, ci mentinerea intervalelor corecte dintre doze. doua saptamani nu-s jale, dar le vei mentine
oricum intre 6 luni si 1 an ai pauza, unde le poti "amortiza".
asa am tras eu concluzia, ca la andrei ma intreba nu cat are, ci data la care am facut ultimul vaccin.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
mara95 spune:
buna , mamicilor!
As dori un sfat /parere de la mamicile care au nascut prin cezariana(nu neaparat):am nascut acum 13 zile prin cezariana, am avut lohiile pana la un roz-bej si s-au oprit un timp(o zi), apoi au revenit de 2 zile rosiatice, in cantitate nu prea mare(as zice o data pe zi).E normal? A mai patit cineva ca mine?
mara si flavia -nicoleta
joy04 spune:
MARA, asa patesc si eu ...am nascut prin cezariana pe .01.12 si de cateva zile asa mi se intampla si mie...se poate toata ziua sa nu am nimic si seara dupa dus hop top ma trezesc ca curge sau dupa ce suge bb-ul mai mult....cel putin asa mi s-a parut mie.
joy + Vladut
poze
mara95 spune:
Joy, mie mi s-a intamplat aseara cand am intrat la dus si m-am speriat pe moment.N-am mai vazut asa ceva. Si azi-dimineata, in timp ce o alaptam pe piticuta.. Multumesc pentru raspuns, incep sa-mi revin.
joy04 spune:
Mara, nu ai pt ce. Sper sa fie ceva normal, eu maine ma duc la control .
Cristina, mama, cum te descurci cu 2 copii???? Sau piticutza ta de Iris este cuminte, Andrei cred ca la fel..... Si de fapt toate care aveti bb-i mici si mai mari ....cred ca nu as rezista. O sa vina asistenta sa-l cantareasca pe Vladut si o sa-mi zica iar ca l-am tinut prea mult in brate, ca l-am rasfatat....si ca il invat prost asa
joy + Vladut
poze
cristinamh spune:
joy... stii cum se zice, "ce-si face omul cu mana lui se cheama lucru manual". eu am vrut 2, la diferenta mica, asa ca nu ma plang. e relativ ok pana acum.
si dupa-amiaza se sincronizeaza la somn, macar o ora tot am de bantuit pe net.
iris are crizele ei de plans, bine macar ca noaptea doarme, ca as fi fost chiauna! dar per total e cumintica
ah, si maine vine pediatrul... m-a sunat azi sa ma anunte.
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
ilenutza spune:
Vad ca ati avut limbarnitza cat m-am plimbat eu prin cora si prin piata!
Ai dreptate Lavi!Mai stau un pic sa despachetez si sa imi odihnesc piciorusele si o iau iar din loc!M-am plimbat prin piata la aer si a fost super!Continui programul!sper sa nu exagerez-m-a durut un pic mai mult burta cat am mers-o fi ceva?
Ilenutza
cristinamh spune:
si uitam...
alexandrina...
te las pe tine sa inchizi subiectul asta, da' te rog eu mult, te duci apoi sa nasti??? haide, ca sa fiti acasa de craciun!!!
ps. poate o iei si pe ilenutza totusi
numeioana spune:
mamici, ia uitati-va aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64707
POZE
Ioana