Sejur Egipt sau Malta?

Sejur Egipt sau Malta? | Autor: Simona27

Link direct la acest mesaj

Mai dragelor,

Vrem si noi in ianuarie sa plecam un picut!
Voi ce recomandatai? Cu ce agentie in Bucuresti ati plecat?

Astept sugestii, va rog..ca de ofertele agentiilor m-am plicstisit...care 20 de pagini fiecare

Multam fain!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Mai bine pleci in canary island...fuerteventura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana spune:

Simona, eu as alege Malta.

Pana atunci , ne mai vizitam noi de cateva ori , poate mai tragem o fuga pe la munte.

P.S. Croatia ar fi o idee, dar nu stiu ce vreme este in ianuarie acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns intruder spune:

EGIPT!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Egiptul are o istorie straveche. Daca vrei sa vezi locuri celebre, sa vizitezi muzee, du-te in Egipt. Doar ca acolo vei fi tot timpul un pic mai incordata si nu te vei simti 100% safe.
Daca vrei o vacanta fara griji, du-te in Malta. Daca esti interesata, si in Malta vei gasi monumente, muzee, nu la fel de celebre ca in Egipt, e drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Sunt interesata si eu de Malta pt.la vara,poate se gaseste cineva pe-aici sa ne dea detalii,sa povesteasca impresii,eu una le astept cu interes.
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona27 spune:

Multam de rasunsuri..insa stiu ca in Malta e cam frigut in ianuarie!
Da, Egiptul si pt. asta e tentant..cate sunt de vazut! Barbata-meu vrea sa ne plimbam si cu camila, ca vazuram oferte de excursii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by casandra
du-te in Egipt. Doar ca acolo vei fi tot timpul un pic mai incordata si nu te vei simti 100% safe.

Nici vorba!

www.fastcoolcars.com/images/sexy_ladies_fast_cool_cars9/legs_car.jpg" target="_blank">Tzuni mic si drag si scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona27 spune:

Dar cine a fost totusi, ce agentie ati folosit, etc?
Cu "safe-ul" nu prea imi fac eu probleme...ce ne e scris in frunte, aia e

Referitor la nume de agentii, scrieti-mi pe privat ..ca nici io nu sunt sigura daca e reclama sau nu

O zi buna, Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmyna spune:

buna tuturor
noi am fost in iulie anu acesta in egipt in hurgada unde a fost supper ca in paradis...am fost in desert cu jeepurile si am vazut corali in marea rosie kool de tot a fost...pacat ca am stat numai o sapt din cauza serviciului...
-am fost prin agentia TUI.. e buna...
in hurghada am stat la hotelul DESERT ROSE hotel care vil recomand din inima...anul care vine vom merge iara..

va pup

http://photos.yahoo.com/crista_222000

Mergi la inceput