pete maronii

pete maronii | Autor: chiquitita

Link direct la acest mesaj

Lamuriti-ma si pe mine va rog: am avut ultimul ciclu pe 23 noiembrie si in zilele fertile am incercat sa concepem un bebe. Azi am observat pete maronii pe chilotei. Nu prea e de bine, ce poate fi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Chiquitita! Petele maronii pot fi de la implantare! Ce zici de un test de sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

chiquitita, ar putea fi de la fixarea bebe-ului.

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

DAAAA???? Eu ma gandeam ca e un semn sigur ca nu e bebe si deja ma bosumflasem!!! Doamne ajuta. Mercic de raspuns!!

Mergi la inceput

Tzin pumnii pt. tine sa fie asa cum speri...fa un test si spune-mi si mie, sa ma bucur alaturi de tine! Alte simptome mai ai?

Mergi la inceput

Nu e totusi prea devreme pentru un test de sarcina?

Mergi la inceput

Cate zile au trecut de la ultimul CM?

Mergi la inceput

Ma dor sanii si pe mine nu m-au durut niciodata (nici de la anticonceptionale.. etc)si putin ovarele. Poate si putina greata, dar eu cred ca m-am nascut cu greata asa ca nu prea conteaza! Numai ca mi se pare cam devreme?!

Mergi la inceput

Ultimul CM a fost pe 23 noiembrie (am intrerupt o folie de anticonceptionale la jumate, dupa ce luasem 3 luni). Am luat acid folic ca am inteles ca asa e bine dupa anticonceptionale.

Mergi la inceput

Pe data de 22, cred ca-ti poti incerca norocul cu un test de urina! Bafta multa si sa ma anunti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

e prea devreme, mai stai cateva zile, mi mi-a aparut a doua liniutza in ziua 29 (cu ovulatia in ziua 14)

bafta!

Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Mergi la inceput