Buna, fetelor. Eu nu am pete maronii, ci o scurgere cu o culoare intre crem si maro. Si sigur nu-s insarcinata, ca sotul are azoo. Luna asta am facut stimulare cu clomifen. O fi avand vreun efect de genul asta stimularea???
Va pup
Petele mele maronii se cam transforma in CM. Ultimul a fost pe 23 noiembrie. Sunt asa dezamagita, plus ca mie imi venea tocmai pe la 2 luni jumate odata ciclul.
Chiquitita draga, si eu sunt foarte dezamagita. Si mie mi-a venit azi,in ziua 29. Si eu care ma bucuram ca-mi intarzie (ultimele 2 CM le-am avut la 24 si 26 de zile...
Trebuie sa trecem peste asta, sa ne ridicam din nou moralul si sa o luam de la capat. Poate luna asta o fi cu mai mult noroc. Doamne ajuta!
Fetelor...ce se intampla cu noi? Voi aveti pete intr-o variata paleta de culori, va vine CM mai devreme iar mie nu-mi mai trece de vreo 25 de zile sangerez intr-una! Cred ca anotimpul asta nu prea ne prieste! Lasati...ca ne vine si noua timpul si sa vedeti atunci bucurie!!!
da cu tine ce se intampla sorooooooo?????
tu la doctor nu te duci????cum sa stai atata timp asa???
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Simonette - Liana are dreptate, mai ales ca nu stii care e cauza. Urgent la doctor!!!!!!!!!!!!!!
Behind every love is a great story
Luli
Eu am sangerari intre cicluri de un an si ceva,doc.spune ca e din cauza insuficientei hormonale(am lipsa de progesteron desi am luat dufaston 3 luni)cel mai bine e sa faci dozarile hormonale