pete maronii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, fetelor. Eu nu am pete maronii, ci o scurgere cu o culoare intre crem si maro. Si sigur nu-s insarcinata, ca sotul are azoo. Luna asta am facut stimulare cu clomifen. O fi avand vreun efect de genul asta stimularea???

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Multumesc, mai astept si va tin la curent!!!

Mergi la inceput

Fetelor petele mele persista si cam am dureri. E normal?

Mergi la inceput

Petele mele maronii se cam transforma in CM. Ultimul a fost pe 23 noiembrie. Sunt asa dezamagita, plus ca mie imi venea tocmai pe la 2 luni jumate odata ciclul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Chiquitita draga, si eu sunt foarte dezamagita. Si mie mi-a venit azi,in ziua 29. Si eu care ma bucuram ca-mi intarzie (ultimele 2 CM le-am avut la 24 si 26 de zile...
Trebuie sa trecem peste asta, sa ne ridicam din nou moralul si sa o luam de la capat. Poate luna asta o fi cu mai mult noroc. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor...ce se intampla cu noi? Voi aveti pete intr-o variata paleta de culori, va vine CM mai devreme iar mie nu-mi mai trece de vreo 25 de zile sangerez intr-una! Cred ca anotimpul asta nu prea ne prieste! Lasati...ca ne vine si noua timpul si sa vedeti atunci bucurie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

da cu tine ce se intampla sorooooooo?????
tu la doctor nu te duci????cum sa stai atata timp asa???

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Simonette - Liana are dreptate, mai ales ca nu stii care e cauza. Urgent la doctor!!!!!!!!!!!!!!

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaiuliana spune:

Eu am sangerari intre cicluri de un an si ceva,doc.spune ca e din cauza insuficientei hormonale(am lipsa de progesteron desi am luat dufaston 3 luni)cel mai bine e sa faci dozarile hormonale

Mergi la inceput