Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (142)
Raspunsuri - Pagina 7

Dorsilia spune:
Adina, iti zic io ceva scurt si bun si care nu e refuzat...mancarica de dovlecei...in 20 de minute e gata totul. Fierbi carnea, sau oul sau ficatul separat. Si faci mancarica de dovlecel doar cu putina zeama de supa sau doar cu apa si lapte.

gongutza spune:
Hehe,tot eu va stresez...acum am primit raportu,cica a mancat maimutza un iaurt cu fructe,dupa aia l-a vazut pe tacsu ca mananca piure de cartofi cu pulpite la cuptor si a cerut si el,si cica chiar a mancat bine,si la culcare a mai baut si 100ml lapte...cam putin laptele da bine-i si asaCu tacsu de ce vrea sa manance si cu mine nu?Cred ca vrea sa ma vada albita....of of mai mai,cupiii astia

Dorsilia spune:
papa, gud point, uite-asa vaz io cat sunt da proasta, prin comparatie...adeca ce? io-st castigata la loz in plic? ooooo, poi las ca-ntorc pagina

Dorsilia spune:
coconitelor, vret neste vinars dela ardeleni? te tepeneste instant la neuron si vez roz tooootul, da din cauza de capilare sparte la oki:))

carmenp spune:
lioo, tre` sa fie buna tare
papa, poi vaz ca ai barbat harnic tare, tu ci mai faci?!tu l-ai dat pe brazda sau ma-sa? aaaa, stai ashea, am uitat ca-i moldovean, esplicabil atuncea
Carmen,Ilinca&Ionut va ureaza Sarbatori Fericite!
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

polux spune:
Eu acum am ajuns acasa.Asa ca va citesc repede si ma duc sa pap ceva.
Olivia da de maine intru in vacanta cu collegul.Maine dau examen cu ultima grupa, si le dau si rezultatele. Dar mai merg(daca am chef ) la suplinire la liceu saptamana viitoare pana miercuri, caci joi la 7 dimineata am zburat spre Canada.
Hai un weekend placut la toate fetele.
Liliana

polux spune:
Olivia acum am vazut ca deja ai rapuns la intrebarea cu cutremurul.Scuze dar eu citesc si raspund pe masura ce citesc ca sa nu uit. Si sunt abia la pagina trei din cinci. Ca ati avut o logoree in cateva ore de zile mari. Asa ca de vineri, deci ati facut chef.
Olivia mama, au animalute, caci i-am luat eu Adelutei.O cutie mare in care sunt tot felul de animale si-ti construiesti singur ferma, si una cu zoo. Si parca mai erau vreo cateva.Adica sigur mai erau, dar nu mai stiu cu ce. Eu le-am luat de la wal mart.Dar am vazut peste tot.
Pupici
Liliana

kim222 spune:
Mey..lipseste omu' 2 ore si ce logoree v-a apucat..Multumesc pentru raspunsuri..ca azi v-am inebunit cu animalutele mele...fiecare cu damblaua lui...asa cum v-am spus..eu le vreau nu pt a se juca cu ele ..ci pentru ca le poate retine numele mult mai usor, vizualizindu-le.
Liliana ..alea nu-s destul de mari pentru mine :)...de animalutele de la Wal Mart vorbesc..Hai ca se apropie vacanta!
Papa..m-am uitat ..la FP doar acele animalutele le au (3-4 bucati)si cum zice si Adina..in rest trebuie sa cumperi ferma..Eu am cumparat parcul de distractii de la FP.
Lia..100 000 punga??? De unde asa ieftin? Eu ce am gasit pe net este cam...4-5 $ bucata , plus transportul acasa Eu zic sa-l cointeresezi pe tati in activitatile voastre....Eu te inteleg, sa stai 24 din 24 cu un copil nu este usor...Este mult mai simplu sa megi la un job...Poate ca ar fi bine ca in we....sa poti pleca macar citeva ore...Tu nu ai prietene? Am vazut ca exista grup de la Timisoara pe DC...cine stie?
Felicia ..fara biberon....adica laptele este pus in canuta cu cioc..dimineata ..iar seara se bea la cina si nu inainte de nani...Eu stiu de Adema...este bine, dar ocupata pentru ca sotul ei este acasa....deci pina pe 25 nu o vedem la culoare