Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Again me.
Lia, nu-ti mai face atatea complexe.Sotului sa-i spui ca teorie sti si tu, si ca asta e usoara, practica e mai grea. Si daca nu crede sa incerce sa stea el cu danut.Are dreptate Danuta, si eu m-am nervozat. Al meu sot a fugit mancand pamantul cand i-am spus ca-l trimit singur sa o ia pe Adeluta.Si asta numai vreo 24 de ore, cat face pe drum din Ro pana aici. Si din pacate eu nu am cum sa merg pana in mai...Cica nu se descurca cu fata si cu avioanele.Uff, are mama doi copii, pe care trebuie sa-i tina de mana sa nu se piarda.
Alice iubita, sa sti ca ai dreptate.Oboseala fizica nu e nici pe departe asa de crunta ca cea psihica. partea proasta e insa ca acestea de cele mai multe ori se coreleaza.
Monica ce baiat vorbaret ai.Si faza cu cocodac,cocodac imi aminteste de Adeluta mea.cand incercam sa o adorm si latrau cainii in curte (au ai mei o turma), deschidea ochii si es ridica in fund si zicea "am-am".dar pe mine nu ma prea distra ca eu voiam sa faca nani.In schimb dupa ce adormea nici un am-am nu o mai trezea.
Chiar ieri mi-a laudat-o maica-mea ca nu are probleme cu ea cu somnul. Doarme de pe la 9-10 seara pana la 9 dimineata si apoi din nou de la 12-1 vreo 2-3 ore.
Andreea bine ai revenit ...si sa va fie de bine purcelul.

And of course, eu nu pot vedea pozele de la scarbici.
Pupici

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Helou , helou....ho,ho,ho...ma pregatesc de Mos..
Si ca asa intru in atmosfera ..am facut bradul! Initial doar cu instalatia electrica...apoi dupa o zi l-am si decorat... Arata tare bine..zic eu. In prima zi Duracell..l-a obesrvat dar nu a fost prea atras...a doua zi dimineata prima grija la sculare a fost sa ma ia de miina sa aprindem beculetele..Schimbarea s-a produs cind l-am decorat...desi i-am povestit de brad si l-am pus sa-i dea kiss(nu am stiu ce altceva sa inventez.,..mama nebuna!)...se ducea pe furis si fie fura cite un glob (deja a stricat 2)...fie se uita sa vada daca-l vede cineva cum ii da kiss la pom...Una peste alta a fost multttt...mau bine decit ma asteptam..Bradul are cam 1,80...si spre sa nu aterizeze....ca deh..azi de garda este MP
Am terminat si cu cadourile..asa ca sa vina ...
In we a plouat ..pina aleile de linga casa au ajuns ca -n Venetia...asa ca a trebuit sa-l tinem ocupat pe Duracell..ceea ce nu a fost tocmai usor
Azi nu se intra in laborator...deci calare pe net...ma duc sa va citesc si sa caut costum de Mos...

Mergi la inceput

Am vazut-o pe Giulia...seamana cu tati! Iar mami arata super!
Vazut si pe Patrick....pardon iepurele suedez...ce dulce este! Si ce freza a avut! Se pare ca ati avut o petrecere tare draguta..imi pare rau ca Pat a fost fara chef...Sanatate si pupici sa treaca febra! Ma bucur ca ati scapat de calvarul baii!
Liliana..vreau si eu la Niagara! Sa faci poze! Ce dulce este Adeluta..cataratoarea!
Dana..te-ai destrabalat! Cum mai doarme Vic?
Am vazut ca ati ajuns la concluzia ca ..."toti barbatii e porici"..de acord...dar cu o exceptie ...al meu sot
Simona R...ma bucur ca va intelegeti cu MP...Felicitari pt bebe cuminte..la noi a fost invers..pina la 1 an nu am stiut ca am cupil..acum stiu..Si al meu se urca pe scaunul rotativ ...pe birou:)))
Lia..eu nu stiu ce sfat sa-ti dau..ca Duracell al meu ..numai afara ar vrea :)..ca si Giulia..doar sa alerge ca bezmeticul:)....
Lumi ..am vazut pozele...a fost la Casa Poporului sau la Centrul Militar....?
Monicutule...ce vorbaret este Bobo!!!

Mergi la inceput

Alice ...sa treaca oboseala...
Andreea B sa ne spui cum au iesit ...

Mergi la inceput

Neata Olivia, tocmai voiam sa intreb de tine, dar ma gandeam ca nu-ti injectasei cafeau in vena inca.
hei ne arati si noua pomul. Acela urias...Si Adela tot asa face, cum nu o vede cineva, cum tup la pom, dar sa fure ciocalata. cand sunt beculetele aprinse se apropie cu degetelele de ele si spune "as-as". Stie asta de la calorifer, ca avea beculete acolo.
gata "plec" pe net sa caut felicitari virtuale. Stiti vreun site cu unele frumoase si animate.Eu a gasit zeci de situri, dar parca sunt din ce in ce mai urate.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Uiteeee ce activ e schimbu trei ! Pupici - stars and stripes, hehehe, ce-mi place formula asta !
Pai Olivia, cred ca tre sa fug undeva in lume sau in vreun virf de munte sa imi relaxez breinu obosit, ca altminteri nu vaz rezolvare ! Cu oboseala fizica mai fac io cumva, dar cu cealalta e nashpa ! Sper sa ma dreg intrucitva cind o face copilu majoratul ! Daca nu albes definitiv !
Deja ati facut pomul, si noi ne apucam cred ca pe miercuri-joi, sa intram in atmosfera de x-mas !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Aaaa, by the way, am gasit filmul acela cu The house of sand and fog - acu mai ramine sa il si vizionez ! Multumesc pentru pont !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Alice vizionare placuta.Si nu te mai stresa asa ,ca albesti inainte de vreme.Uite cine vorbeste, lupul moralist. dar eu am spus , gata cu stresul, ca nu-i bun la nimic.

Liliana

Mergi la inceput

Alice ..eu cred ca o sa fie mai bine cind te vei duce la servici..planuiesti asta in viitor? Eu cred ca prima data am scris .."frog"..he,he... Dar sa stii ca nu-i film de Craciun
Liliana..asa este ..nu-mi injectasem cafeaua:)))..La noi nu exista pericolul cu dulciurile...Duracell nu papa cioco si nici bobo...ca masa-i nebuna Nu am facut inca poze...ca nu am avut baterii..doar am filmat entuziasmul lui Luca la vederea bradului...
Adina ..ce face Alex?
Nicole ..unde esti?
Felicia...esti bagata toata in bucatarie..???
G-Ioana...ce vorbareata are mama!

Mergi la inceput

hahaha Olivia, nici noi nu papam bobo si cioco(ca si muma-sa e tot nebuna cred si asa a ordonat), dar am dat iama in cele din pom, caci sti cum e in Romania, daca nu pui bomboane de pom....dar bunica o mai lasa uneori, desi eu i-am interzis cu desavarsire, dar stiu eu ce face ea acolo?Si in pom mai are si altele...dar fata stie ce vrea.

Liliana

Mergi la inceput