Copilasi de iunie-iulie 2003 (66)
Raspunsuri - Pagina 8

alinuta spune:
printre 2 sarmale si o prajitura am intrat nitel sa va urez un an nou fericit, plin de bucurii si impliniri, sanatate si tot ceea ce va doriti voi!
la multi ani cu intirziere stefanilor si stefaniilor, sa cresteti mari pui scumpi si sa aveti mult noroc in viata!
noi am petrecut un craciun asa cum mi-l doream, cu prieteni dragi, papa bun ca acasa, colinde si mos craciun si multa-multa bucurie. e atita fericire in casa cind auzi copiii jucindu-se si bucurindu-se de cadouri, de brad, de tot ce inseamna craciunul...eu sint mai gaina din fire, si pe alocuri mai strecuram batistuta in coltul ochiului, si parca nici un craciun nu se compara cu tot ceea ce am petrecut pina s-o avem pe alexandra.
acum sintem in pregatiri de revelion, ne asteptam prietenii cu copiii si doamne abia astept sa am casa plina sa vad galustile astea mici cum se joaca si chitaie! ah ce bine e de sarbatori!
dana - ma gindesc la tine si tin pumnii sa fie toate bune!
sanatate multa puiutilor bolnaviori, un an mai bun si mai plin de zile senine si din toata inima va urez "la multi ani!"
Alina si Alexandra
poze alex

AdynaB spune:
Fetele,am intrat si eu sa va urez un an nou plin de bucurii si impliniri!
Ne revedem la anul
Adyna si Selina bambina

Claudya spune:
La multi ani Stefania si Stefan!!!Sa crezsteti mari si sa aveti parte numai de bucurii!!!(tocmai ce am vizionat pozele de la serbarea lui Stefan...doamne, ce draguti piticii!!!).
Dana,si eu ma gandesc la tine.Dumnezeu sa te ajute si sa fie totul bine.Asteptam vesti.Pana una alta bucura-te de sarbatori si nu stresa bebele!
Anne(Bychi),chiar daca nu ti-am mai scris(mare lenesa mai sunt),sa stii ca ma gandesc foarte des la voi.Emma isi aduce aminte de Tibi si ma pune sa-i arat poze cu el.Chiar azi le-am vizionat din nou pe cele facute in Herastrau.O pup si pe Ioana.Ce mai face Catalina?Cu Magda am mai vorbit pe messenger si abia te astept aici!
Pupicei la toti piticii !!!Sanatate celor bolnaviori!!!
Mi-e dor de voi!Oriunde ati fi sa petreceti frumos,sa va simtiti bine si sa va incarcati bateriile pentru noul an care vine.Si fie ca anul care vine sa va aduca multe bucurii!!!
Noi am petrecut Craciunul acasa,in jurul bradului.Au fost pe la noi si niste prieteni cu doua fetitze mai mari si Emma a fost foarte fericita sa se joace cu ele.Mosul nu a venit in carne si oase si am avut impresia ca a fost putin dezamagita Emma,pentru ca eu i-am tot spus ca vine Mos Craciun.A gasit cadoul si s-a bucurat,insa ceva parca lipsea din "poveste"...desi stiam ca nu agreeaza ideea sa se apropie de Mos Craciun.In fine...asta e.Poate la anul.Oricum in fiecare zi imi spune "ce fumos e ,mami,badutul asta!!!","emma a pus dobii(globurile) si mami nininele(luminitzele)"...spune asta,ca sa se stie,sa nu cumva sa uitam cine ce a pus in brad.Are grija sa-i aprindem luminitzele de cum ne trezim si sa le stingem seara inainte de culcare.
Cam atat despre noi,desi ar fi mai multe de povestit.
Va urez sa aveti petrecere frumoasa de Revelion si pui linistiti,ca sa va puteti "desfasura".
La multi ani !!!
Mami si Emma cuculica

romana_74 spune:
LA MULI ANI SI ANUL CARE VINE SA VA ADUCA IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR SI MULTA SANATATE!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

cgaby spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE! si sa ne mai inmultim si noi...
sa aveti parte numai de bucurii si puiutii sa va incante...
pupici tuturor si numai bine!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

cgaby spune:
LA MULTI ANI!
bine v-am regasit in noul an!
poate reusim si noi sa ne mai vedem anul asta...nu??
pupici si sanatate!

calina73 spune:
LA MULTI ANI!UN AN BUN 2006
Si asa ca sa nu va zic si eu ceva in afara de urari sunt intr-o mare dilema.Denisa pana acum cateva luni(2-3)nu se certa pe jucarii si cu copiii.Acum la ultimele intalnirii cu copiii care veneau la ea sau ea in vizita la altii trage de jucariile din mana lor , nu-i lasa cu ele,nu reusesc sa stabilesc nici un fel de dialog cu ea....Sa fie varsta,sau trebuie sa insit mai mult cu dialogul nu stiu cum sa o iau sa inteleaga;
Poate aveti solutii.
va pup si numai bine

crisotexa spune:
Fete dragi,
Va urez si eu un An Nou bun, plin de bucurii si zambete de copii!!!!
Noi am petrecut fain si cred ca au fost cele mai frumoase sarbatori pe care le-am petrecut vreodata!!! A trebuit sa astept ceva ani pentru asta, dar merita din plin.
Am fost de Revelion intr-un satuc de vacanta,in Covasna, pe malul unui lac, unde totul era plin de zapada. Am facut plimbari cu sania trasa de cai, am vizitat Sighisoara, salina Praid (unde Tudor s-a indragostit de o dansatoare de dansuri populare secuiesti.... Daca ati fi vazut ce ocheade ii tragea!!!!). In fine, acum sunt la serviciu si imi vine sa fug acasa....
Kehleyr, iti doresc din tot sufletul ca sarcina sa fie bine si ca Anul Nou sa ii aduca Stefaniei o surioara sau un fratior.
Pupa Crisa

cgaby spune:
calina73 - cred ca e o faza prin care trec majoritatea copiilor...cred ca solutia este sa o lasi sa interactioneze cat mai mult cu copii, s-o incurajezi...sa-i explica ca daca da, va primi...chestii d-astea...asa cred..nu sunt cea mai in masura sa vorbesc despre asta, ca fi-miu nu a trecut...inca...prin aceasta faza....dar eu asa as reactiona!
pupici si sanatate!
dana - sanatate multa!

Marox spune:
La Multi Ani, cu multa, multa sanatate va doresc tuturor! Fie ca 2006 sa va aduca numai bucurii!
Ca de obicei, nu am timp sa scriu. Foarte pe scurt: Alex are o gastroenterita de ieri, a vomitat si avea scaun lichid. Azi e totusi mai bine, ii este foame, dar nu vrea sa ia medicamentele:-((; tot e bine ca n-a mai vomat.
Juliei ii curge nasul, dar deocamdata e bine. Tot nu are nici un dinte, saliveaza la greu. De cind a invatat sa se ridice, vrea numai in picioare. Merge pe linga pat singura si din cind in cind se sprijina numai intr-o mina. A devenit si foarte smiorcaita, trebuie neaparat sa ma vada, altfel da drumul la robinetul cu plinsete.
Astazi-dupa masa reincep serviciul...am avut si eu 3 zile de concediu!
Calina, cred ca e o faza specifica virstei. Si Alex are citeodata perioade din astea: jucariile mele sint numai ale mele, jucariile altora sint si ale mele. E mai nashpa cind n-o lasa pe Julia sa-i atinga jucariile...dar din fericire nu-l tine mult, depinde in ce toane este.