Copilasi de iunie-iulie 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Dragelor,

Madic - noi sintem "gind la gind cu bucurie": si mie imi vine sa-mi impusc colegii si mai ales sefii, muncesc de citeva saptamini in draci, abia termin ceva si se modifica iar modificare modificarii, am impresia ca nu se mai termina ever... si nici macar ceva prima n-am vazut pina acum cel putin, ceea ce ma motiveaza nemaipomenit. Nici nu mai stiu daca am mai scris, oricum ma mai pling putin: martea trecuta am muncit pina la 7 dimineata, apoi dupa un dus am fost in prezentare pina la 6 seara, ziua urmatoare iar munca pina la 9 seara, iar vineri iar prezentare...Scriu si ma gindesc ca m-am dus rau cu capul daca nu plec, e interesant clientul asta, colegii nu-s rai, dar M-AM SATURAAAAAT

Acum si despre circ: in sala era cald, dar in pauza pe hol era frig teribil, am si fost in cea mai friguroasa zi din toamna, dar oricum mai bine ii iei un hanorac gros pe care la o adica sa i-l dai jos decit sa n-ai cum am patit eu.

Magdone - sarbatori fericite si cadouri minunate ptr voi toti!!!

Altminteri Luca a avansat in relatia lui cu olita, de fapt cu wc-ul, ca face pe wc cu adaptor, sta toata ziua in chiloti, doar afara si noaptea mai are pampers, dar am sa i-l scot si noaptea, ptr ca il observ de o saptamina si vad ca nu face pipi imediat ce se trezeste, ci dupa ce se joaca, bea un biberon de lapte...Sper sa ne prezentam ok in fata mosului , sa primim cadouri multe...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Crisa si Magda - concediu placut, sunteti niste fericite, va invidiez, si eu ca toata lumea de aici n-am nici un chef de munca si nu stiu cum sa chiulesc mai mult.
Irina e din nou racita, de abia ii trecuse duminica si a racit din nou, ii curge nasu si tuseste din gat, ceea ce nu o impiedica sa cante si sa spuna poezii toata ziua asa ca e super ragusita.
N-am scapat nici de data asta de antibiotic si sunt cam amarata din cauza asta, am senzatia doctorita mea se cam grabeste sa ne prescrie antibiotic, mai ales ca febra avea maxim 38 de grade o data sau de doua ori pe zi.
Sper ca pana duminica sa o fac mai bine ca ne ducem la Cristi la servici la Mos Craciun, cred ca o sa fie foarte frumos, se organizeaza la hotel Parc, de abia astept.
Pe 24 seara probabil ca ne ducem la niste prieteni unde o sa fie mai multi copii iar duminca la nasi la Saftica unde o sa se imbrace varul meu in Mos pentru Irina si pentru nepotelul meu. Cadourile vreau sa le cumpar saptamana viitoare cand sper sa reusesc sa plec mai repede de la servici.
Andra - e criminal ce povestesti tu acolo .
Dana - suna interesant puzzel-ul ala, si Irina e pasionata , cate piese are ?

Pa, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

ANDRA - exact asta e: modificarea schimbarii, care nu se mai termina... Mie macar mi-a dat sefu' luna trecuta prima pe anul asta, asa ca macar teoretic ar trebui sa fiu ceva mai linistita, dar ma apuca nervii de cum deschid mail-ul dimineata si e full...

MAGDONE - ne vedem diseara!

KEHLEYR - e privata firma, da' birocratia e in floare.

V-am pupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by aditzu
Dana - suna interesant puzzel-ul ala, si Irina e pasionata , cate piese are ?

Are 3x5 piese centrale dupa care se mai pune o bordura unde este partea aia cu butoanele. Deci in total sa tot aiba vreo 5x7 piese. A fost cca 350.000 si era un model cu animale si un model cu masinute.

Andra - eu nu stiu cum rezisti acolo .

Madishor - nu incapeti in mai putin de 28??? Noi purtam 23 .

AMR pana la concediu: 5 zile . Magdone si Crisa, concediu placut!

Intalnire - clar dupa anul nou, nu vedeti ca pleaca toata lumea din Bucuresti? [pa].

Mihaela - nu mai zici nimic?...

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

nu pleaca chiar toata lumea din bucuresti....noi stam acasa... cineva mai trebuie sa si munceasca in tara asta, nu?
anamaria - hihihi! ce bine imi pare!
concediu placut si sarbatori fericite tuturor!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Fetelor puneti copiii pe schiuri iarna asta?Noi abia sateptam sa fie zapada de schi si sa ii punem Marei schiurile in picioare, sa vedem ce reactie va avea.Speram sa-i placa fiindca noi suntem mari fani ai schiului.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu fetele,

DOINA,sa-ti traiasca papusica!!

MADISHOR,stai linistita,si Selina le minciuneste,mai ales cu buni cind vine la noi, ai zice "buni dute acasa" si buni "de ce"..."is obosita " zice fimea.

Ce fain suna pregatirile de Craciun,cu cozonaci si bunatati...
La noi nu vine Mosul pt. ca aici vine Mos Niculae...anul asta a fost tati mosul!!Am ris de numai...si din 6 copii Selina a fost singura care a plinspina si-a zis moshu povestea,apoi cind a inceput sa imparta cadouri ea a fost prima linga el!!
De Craciun vine mama la noi si mergem la soacramea la mincare cu toti,iar revelionul il facem acasa su gasca de parinti din bloc.
Bradul il fac luni sau marti,depinde ce chef am,is tare puturoasa de ceva vreme..

Va tzucam si mai vorbim

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

In primul rind Doinna: Sa-ti traiasca fetita , sa fie cuminte si sa doarma cit ma curind noaptea.

Noi am trait momente groaznice in ultima saptamina. Cristi si Alin au avut o viroza digestiva, au avut diaree, febra, nu au mincat, nu prea au baut lichide. Alin a fost mai bine, dar Cristi era rau de tot. Dupa ce s-au facut bine copiii am inceput eu , acum e tatal meu bolnav. E o boala rea in sensul ca te lasa fara puteri si nici pofta de mincare nu ai. Pentru cine vrea sa slabeasca citeva kg in timp scurt e buna. Cristi a slabit, dar acum are o pofta de mincare ce ma incinta.

Noi de sarbatori stam acasa. Vrem sa facem brad, dar ma gindesc ca poate ar fi bine sa avem un brad gonflabil deoarece cu Alin nimic nu rezista in casa. E mare nazdravan.
Cristi vorbeste din ce in ce mai bine si chiare are conversatii cu Alin. Chiar si Alin spune o multime de cuvinte, el repeta si imita tot ce vede, e ca o maimutica draguta.

Uneori nu am timp sa intru pe forum , iar cind am timp nu reusesc sa va scriu deoarece nu ma lasa micutii, vor si ei sa butoneze.

Va doresc sarbatori fericite , sa fiti sanatoase si voi si copiii.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Fetelor, dupa cum va spuneam, am fost la circ!
Spectacolul a fost ceva de vis, demult nu am mai vazut asa minunatii de costume, muzica, dans, a fost un spectacol pe gheata, cu o trupa din Rusia, erau asa tineri si frumosi, mai ales tipiii . Care puteti sa va duceti sa-l vedeti, nu-l ratati! am inteles de la Magda ca mai e pana pe 18.

Razvan a rezistat eroic prima jumatate de spectacol, cu urcari si coborari de scari , noroc ca eram langa scara , dar in a doua jumatate a cedat nervos, dar si eu si am plecat acasa...spre deosebire de Mariuca lui Madic care a stat cumintica ca o fetita ce este, manca-o-ar mama pe ea!! O sa va mai zica si ea. Cum a fost finalul?

Romana, daca Alin o fi ca Razvan , iti recomand sa legati bradul de ceva, de perete sau de mobila, pentru evitarea eventualelor incidente .

pupici

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Dana - cu mare intarziere m-am uitat pe schema noastra de vaccinare (eu i-am facut Infanrix care le contine pe toate) si la 2,5 ani apare rapel la DTP. Incerc sa ajung la Dna dr. saptamana viitoare si iti spun daca mai trebuie sau nu facut.
Cat despre numarul de la picior, Matei traieste pe picior mare - poarta 28-29, cu un numar mai mic decat sora-sa.

Daca toate va plangeti hop si eu: inca nu stiu daca pot sau nu sa plec si, cu atat mai putin, cat pot sa stau in vacanta.

Apropo de ski - eu vreau sa-l pun pe schiuri, chiar daca nu sper la cine stie ce succes. Un prieten si-a pus baietelul, cu 5 luni mai mare decat ai nostri, pe schiuri si spunea ca e uimitor cum isi adapteaza instinctiv pozitia si cat de bine isi tin echilibrul. Sa vedem sportivii nostrii cum se descurca.

Categoria mituiri: "Matei daca faci kk la oala iti dau o bomboana". Si s-a executat instantaneu desi altfel nu face niciodata.

madishor

The problem with the rat race is that, even if you win, you're still a rat

Mergi la inceput