Copilasi de iunie-iulie 2003 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

LA MULTI ANI TUTUROR! Un An nou cu sanatate, bucurii si impliniri! Cu bebelusi sanatosi si fratiori mai mari voiosi si "ne"gelosi!

Felicitari pentru noile burtici! Pacat pentru tine Gio, dar sper sa va reveniti cat mai repede!

Noi suntem ok, in mare. Am savurat anul acesta aceste 2 saptamani de concediu alaturi de Maria de care nu ma satur. Florin nu a avut liber decat sarbatorile legale, asa ca m-am desfatat si rasfatat cu scumpa noastra, care m-a si ridicat la rangul de Zana intr-o zi: Zana, adu-mi si mie laptele si suzeta (rusine)!

Mosul a venit si la noi la servicu si la tati si acasa, si la o prietena, asa ca acum pe strada canta cat poate "Mo Caciun cu pete dabde... -stie prima strofa- ca poate o aude Mosul si mai vine.
De vorbit, vorbim romana stricata, au inceput intrebarile "cine a facut casa ata?".
I-am pus o caseta cu ea cand era bb si a inceput sa planga ingrozitor ca vrea sa fie iar bb si sa suga "in guma"(in gluma). A trebuit sa inchidem...

Inainte de sarbatori am fost extrem de ocupati si stresati, nu am avut timp sa trimit o felicitare clasica macar la bunica mea... nimic nimic. Asa ca eram flamanda de copil!

Va pup si va urez tot binele din lume!
Cu drag, Adina

Dana, era dragutz sa nastem al doilea copil in aceeasi zi. La mine nu e cazul... Te felicit.

Cgaby, cum ai procedat cu asigurarea suplimentara? Poate imi scrii si mie te rog pe pm ca nu stiu daca mai am timp sa citesc forumul si poate imi scapa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

An nou fericit sa aveti!
Noi am pus-o pe schiuri pe Mara si i-a placut tare mult, nu i-a fost frica deloc,ba chiar chiuia de bucurie cand cobora intre schiurile tatalui ei.Desi i-am scos pampersul de zi de la 1 decembrie si acum mai avem accidente cu pisu.Din 12 ianuarie pleaca soacra mea de la noi si raman singura cu fetele , sper sa ma descurc.
Pojo-bine ca ati scapat cu viata, asta e cel mai important.
Dana-vei vedea ca va fi bine, nu te mai stresa ca stresezi si bb-lusa.
Bibi-felicitari si sa fiti sanatosi.

Ama - mama Marei(29.07.2003)si Sofiei(12.08.05)

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca de revelion i-a iesit primul dintisor Sofiei.Mie mi se pare ca i-a iesit cam repede si nu prea imi convine ca imi nenoroceste sfarcurile.Mara a avut primul dinte la 7 luni jumatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna!
madic - felicitari pentru o fetita mare..fara pampers! ce sa zic de serbare? au fost emotionati si nu prea au reusit sa-si spuna rolurile...mai mult spunea educatoarea.. dar speram ca la serbarea de sfarsit de an sa se comporte mai bine..
pupici la mamici, pitici si burtici!
si stef s-a bucurat de zapada, a iesit cu saniuta si a facut bulgari.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

La multi ani! - Ioan, Ion si Ioana

La multi ani Romana_74.

pufulet: Felicitari pentru dintisor.

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

oauuu, romana ! da la ce ore tarzii scrii...

ce faceti fetelor?! am cautat topicul asta de-am ametit, nu era pana pe pag 3, inclusiv! se vede ca sunteti tare ocupate cu Sf Ion...

asa ca LA MULTI ANI ! pt toti care poarta acest nume sfant, fie ca va sunt copii, parinti, unchi/ matusi, surori sau frati, prieteni/ cunostinte, colegi sau sefi/ subalterni! si petrecere placuta celor care aveti asa ceva!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

va doresc un 2006 MINUNAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Multumesc Romana! La multi ani Ioanelor si Ionilor!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

La Multi Ani pentru Ion si Ioana!!!
Multumesc de cuvintele voastre deja ma simt mai aproape de voi...

Am hotarat ca plecam la doua saptamani acasa asa ca in acest w/end m-am simtit mai odihnita si parca mai zaresc "luminita".
Sambata am fost la teatru National la piesa "Ultima ora"; citsiem in adolescenta tot ce se poate de Mihail Sebastian, dar am fost fascinata de felul in care au jucat actorii:Mircea Albulescu, Claudiu Bleont, Marin Moraru si Dinica... au fost de milioane; mi-am propus sa merg pe la toate teatrele pentru a degusta atmosfera si piesele. Cred ca voi snteti mai experimentate la acest capitol si poate imi recomandati chiar piese bune. m-am reindragostit de teatru si asta ma ajuta sa imi mai placa si Bucurestiul... cine stie.... Stiu ca erau amatoare de teatru printre voi dar nu mai retin exact cine... oricum daca vreti sa maregti la o piesa sa ma anuntati si pe mine, poate Ovidiu nu va merge mereu cu mine si ca sa nu fiu singurica mi=ar face placere sa merg cu voi.

Despre Flaviu nu am cum sa va spun mai multe... vorbeste si face combinatii de cuvinte, observ asa prin distanta progresele lui(cand nu stie cuvinte, incearca sa-mi spuna prin sunete sau semne ce vrea sa spuna, asta ma cam enerveaza! e destul de capos si nu spune decat cuvintele care le pronunta corect), de ex i-a spus bunicii ca "strange papuc, altii..." si am inteles ca deja tb sa-i caut alte ghetute de iarna ca i-au ramas mici cele de marimea 25. E posibil sa creasca asa repede in picior intr-o juma de iarna?! Cand le=am luat ii erau mari...
A descoperit farmecul derdelusului cu sania si am inteles ca e un intreg scandal sa=l ia de acolo! de abia azi de cand am plecat a intrebat"une(d)i mami, tati?"; cand vreau s avorbesc cu el la telefon nu vrea sa coopereze si mama imi spune ca pune botic... e clar ca e suparat pe noi, daca aude vorbindu=se depre noi prin casa, intoarce capul in alta parte si inchide usa... E clar ca simte lipsa si nu stiu cum o sa-l afecm sa inteleaga...
Citesc cu drag ce povestiti voi de copii, si asta imi mai alina dorul de el; ma gandesc ca e minunat sa ai doi copii, si uite ca in aceste momente nici nu ma pot gandi: am nevoie de o casa, de un servici mai bun... sunt multe de luat in calcul! cum va vrea Dumnezeu pana la urma!
Bibi felicitari pentru "vestea bombita". Mai spune de David cate ceva.
Crisa ce mai stii de Elena?

va doresc o saptaman buna si cat mai putin obositoare.
Ps Mi-am cumparat Imparateasa matasii de Jose Freches. ma atrage cumva parca...

Mergi la inceput

Am facut si eu in sfarsit un album cu fetele mele.Adresa este http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cipribud/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

doamne, ama, ce fete frumoase ai!esti o fericita!sa iti traiasca si sa fiti sanatosi toti patru si fericiti cat cuprinde!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput