Copilasi de iunie-iulie 2003 (66)
Raspunsuri - Pagina 10

bibi spune:
La multi ani cu sanatate si clipe frumoase traite din plin!
Scuze pentru absente (motivate, zic eu), dar mi-e aproape imposibil sa mai accesez forumul chiar si o data pe saptamana. Sunt foarte ocupata, dar nu chiar atat de ocupata din moment ce am gasit ragazul sa-l concepem pe bebe 2.
Poate ca noua stare ma va determina sa-mi fac mai mult timp pentru forum, exact ca atunci cand eram insarcinata cu David.
Sa aveti un an bun si plin de realizari, asa cum se arata al meu!!!
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

calina73 spune:
POJO ma impresionat intamplarea ta si ma bucur ca ati scapat cu bine si sa depasiti repede momentul.Am avut si eu ceva demult probleme tot cu masina si parca am retrait toate etapele vietii de pana atunci .Va doresc un an bun 2006 si multa sanatate.

bobi spune:
bibi - sa fie intr-un ceas bun, sa ai un bebe sanatos si voinic cum e si david! pupici pe burtici!
pojo - mai mi s-a gacut pielea ce de gaina cand am citit. si tu parca numai tristeti si deprimari ai de cand te-ai mutat cu serviciul! ai mare grija de voi toti si fii mai optimista, si gandeste-te serios la "Traieste clipa!'- cu tot ce implica asta. te pup!
bobi si bb andi
sunt confuza... sau poate nu?

cgaby spune:
bibi - super! sa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatosi...
marox - multa sanatate lui alex!
pojo - dar de voi numai ghinioanele se tin??? mai duceti-va la biserica, mai aprindeti o lumanare...ceva.....pupici si insanatosire grabnica!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

romana_74 spune:
BIBI- felicitari si sa ai sarcina usoara si fara greturi multe! Pe cand nasti? Vad ca deja ne inmultim noi cele cu 2 copii, sa vedem cine are curajul sa intre in clubul ROMANEI!!! Am glumit, sau nu?!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Kehleyr spune:
Bibi - tipic, vine, arunca bomba, si pleaca fara sa ne dea detalii . Zi si tu mai multe, cand ai DPN-ul? Felicitari si sarcina usoara. O sa vezi cum dispare cheful de munca si vine cheful de forum
.
Mihaela - bine ca s-a terminat cu bine. Imi inchipui cat de tare v-a marcat daca nu ne-ai pomenit tu un cuvant despre cum a fost revederea cu Flaviu dupa atata vreme. Poate ca a trebuit sa se intample asta ca sa vi se sparga si voua ghinioanele si sa le lasati in urma pe 2005.
Magdone - dar cand plecati? Parca ramasesem cu impresia ca prin martie. Nu-i asa departe Bacaul! E drept ca despartirea vine, in cele din urma, asa ca nu poti decat cel mult sa o amani. O sa fii in aceeasi zona cu Claudya?
Alinuta, frumoase povestile de revelion .
Anamaria, foarte frumosi flacaii tai. Mandra mama cu asa baieti .
Sa va zic si cum a fost revederea cu fi-mea pe care am recuperat-o miercuri seara de la bunici. S-a bucurat 10 minute ca ne vede, dupa care a cerut Tom si Jerry . Asta e... s-a rasfatat, bineinteles, dar o recuperam noi. Nu e situatia asa de grava. A progresat fantastic numai intr-o saptamana, a invatat multe cuvinte noi, si eu ca si Magdone ma minunez cum a inceput sa lege frazele si sa inventeze scenarii si povesti. Au dus-o bunicii la teatru la Tandarica si a fost incantata, ne-a povestit de "papusa mare" si de rege si de lebede. Asa ca de acum trebuie sa imi fac program cultural.
Nu mi-am dat seama pana sa o revad cat de dor mi-a fost de fapt de ea. La Praga era usor sa uiti ca ai copil acasa .
Va pup si... ce ziceti de ninsoare??? Uraaaaaa!
`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

aditzu spune:
Buna Fetelor,
LA Multi Ani ! multa sanatate si fericire in noul an. Sa vi se indeplineasca toata dorintele si sa aveti parte numai de bucurii.
Bibi - felicitari, sarcina usoara si mult succes.
Mihaela - si pe mine m-a impresionat povestea ta, bine ca a-ti scapat cu bine.
Anamaria - ti-am admirat baieti in poze.
Dana - mi-au placut aventurile din Praga , desi cred ca a fost tare nashpa cu masina . Mult succes la test.
Pe langa multe alte vizite , de Craciun am fost la nasi la Saftica unde a venit Mosu.
Irina a fost in mare forma , a turuit in continuu a spus poezii si a incantat pe toata lumea. Binenteles ca nu s-a omorat dupa tovarasia lui Andrei (var-su de 1 an si 10 luni) cu care inevitabil avea conflict pe jucarii. In schimb cu oamenii mari nu are treaba, asculta si comenteaza tot ce aude, pune intrebari tot timpul asa ca e tare haioasa si trebuie sa fii foarte atent ce vorbesti.
Mosul n-a incantat-o in mod deosebit, a luat mai de gura noastra prima papusa care i-a adus-o mosu dupa care a pus mana pe masinuta lui Andrei si nu i-a mai dat drumul. Nu s-a mai dus la mosu deloc, ba chiar l-a ignorat cu desavarsire cand au fost celelalte cadouri pentru ea avand in vedere ca erau tot pausi sau haine. La sfarsit cand sa plece mosu’ i-a spus "Brad, bradut".
Pupici, Adi

anamaria spune:
F E L I C I T A R I BIBI PT BURTICA!
_ ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
va doresc un 2006 MINUNAT!

madic spune:
Buna fetelor, si LA MULTI ANI 2006! Sa aveti un an nou bun, care sa va aduca tot ce va doriti.
BIBI - felicitari pentru burtica!
MIHAELA - bine ca s-a terminat pana la urma cu bine totul, incearca sa te detasezi de ceea ce a fost. Acomodarea in Bucuresti nu este usoara, Bychi spunea si ea acelasi lucru, dar, daca o sa stati pe aici suficient timp, o sa vezi ca o sa-ti lipseasca agitatia si ritmul de viata din capitala. Mai povesteste-ne de Flaviu ce ispravi a mai facut.
DANA - si eu ma bucur de ninsoare, dar cel mai mult s-a bucurat Mariuca, pt ca bona a fost cu ea cu saniuta in parc si era in culmea fericirii. Sa ne tii si tu la curent cu evolutia sarcinii. Iti tin pumnii sa fie totul bine.
GABY - l-am admirat pe "Craciunelul" tau la serbare, erau tare dragalasi toti. Zi-ne si noua, cam cum a decurs serbarea la grupa de pitici?
ANDRA - mai da si tu un semn de viata, sau iar cauti sa schimbi jobul?
Mai fetelor, cand vad cate v-ati hotarat deja sa-l aveti pe bb 2, aproape ca ma bate gandul sa mai facem si noi unul, ca mi-e ca raman cam singurica pe aici, dar apoi imi revin si-mi aduc aminte ca eu intotdeauna am vrut doar un copil si ca ne este destul de dificil si-asa (din punct de vedere al timpului, bone, alea-alea). Poate ca daca as avea si eu pe cineva mai pe-aproape, mai, mai ca m-as incumeta, dar asa, n-am curaj.
Hai sa ma laud totusi si eu nitel - AM SCAPAT DE PAMPERS! - pe timpul zilei, ca la somn ii mai folosim inca, dar nu credeam sa mearga asa repede. Pe 30 dec. dupa-amiaza am inceput operatiunea olita, pe 30 si pe 31 am schimbat-o de n-spe ori, dar de pe 1 ianuarie, n-am mai avut nici un accident. La noi a mers faza cu imbracat cu rochite, codite (fite - intr-un cuvant) si laude "vai, ce domnisoara eleganta/frumoasa/cuminte are mami. Cum sa faci pipi pe tine?" Cert este ca eu, care credeam c-o marit in pampers, am reusit - n-am pus-o eu la olita, ci am lasat-o pe ea sa ceara, de aici multimea de accidente din primele zile, dar a mers!
In rest, ce sa va spun, am inceput in forta cu munca la birou, sa nu-mi pierd antrenamentul .
Am avut zilele astea o gramada de musafiri, si cu copii si fara, iar Mariuca s-a comportat neasteptat de bine, adica a impartit jucariile cu ceilalti, n-a urlat si mai ales n-a uitat de olita.
Asteptam zapada sa plecam si noi la munte, dar acum astept si un w-e liber (ca asta al meu sot lucreaza ), sa reusim sa mergem.
Mariuca face si ea progrese pe zi ce trece, acum am inceput s-o initiez in limba engleza - deocamdata culorile si partile corpului. A invatat ce inseamna "my house" si stie sa faca OK si GOOD cu degetelul si, bineinteles, nelipsitul OUPS .
Hai, ca iar m-am intins si mai am o gramada de treaba. V-am pupat.
Madi si Mariuca

romana spune:
Mihaela: Ati avut noroc cu masina si se pare ca aveti n inger pazitor undeva sus. Sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti intimplari de genul asta.
Bibi: Sa fie intr-un ceas bun si sa ai un bebe asa cum ti-l doresti.
Romana, Cristian(22.06.2003), Alin(25.06.2004) si Maria(21.09.2005)
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!