Bua la toata lumea!
Avem noi un plan indraznet, sa plecam undeva, intr-un sejur in ianurie...
Si bineinteles, vrem in tarile calde...
M-am tot uitat pe Internet la agentiile de turism, dar toate abunda numai in oferte de Revelion..
Dati-ne idei pe unde e frumos, cald, bun si nu foarte scump si pe unde ati mai fost!
Noi ne gandeam la Grecia sau Egipt...sau mai stiu eu unde
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
O zi buna, Simona
buna Simona..
eu cu sotul am fost in saptamana de miere(ca atat am avut timp doar o saptamana) in EGIPT in HURGHADA::: unde a fost ca in paradis...neam simtit bine am uitat de grijile de acasa si totul a fost super..
asta a fost in luna iulie...2005
gasisem o oferta la agentia TUI..nu stiu daca aceasta agentie este in romania..
am platit de persoana 399 euro ..si a constat in bilete de avion dus-intors ,,cazare la hotel jumate pensiune..plus mic dejun si cina..dar nu am avut probleme cu nimik...am stat la hotelul DESERT ROSE hotel pe care il recomand din inima...barmanii si servitorii sunt foarte respectosi..
-sotul fusese si in ianuarie in 2004 tot in HURGHADA si a zis ca a fost suuper vreme si totul kool...el face windsurfing si pt asta a fost in egipt...iar anul asta am fost in sapt de miere si am fost cu un grup de turisti in desert cu jeepurile plus ca am fost de am vazut corali in marea rosie...avem amintiri de neuitat si anul viitor mergem in acelasi lok inca o data pt ca a fost perfect..
am si poze
da click la poze..
te pup..
http://photos.yahoo.com/crista_222000