ZUCCHINI!

ZUCCHINI! | Autor: iga

Link direct la acest mesaj

Cum gatiti voi zucchini????Am si eu,dar nu stiu la ce sa-l folosesc?????

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Ada, il poti folosi exact ca pe dovlecel.

------------------
Numai bine,

Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)

P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

pai zucchini chiar asta sunt...dovlecei.este corespondentul in italiana al dovleceilor romanesti
este adevarat ca italienii au mai multe feluri de zucchini...unii sunt chiar mici si rotunzi(un dovleac in miniatura)
ei mananca si florile de dovlecei

alinutza si david nazdravanul (11 mai 2004)
http://community.webshots.com/user/alinutzza77

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

daca te referi la cei verzi . lunguieti . eu ii gatesc cel mai des in combinatie cu alte legume in stir fry. ai grija se gatesc repede , daca ii vrei sa-si pastreze textura se gatesc maxim 2-3 minute.

Michelle 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

eu ii pun in omleta immmmmmmmmmmm
bun bun
ii pui la calit nitel cu iunu doi catei de usturoi(daca iti plac)si cand s au calit nitel pui ouale peste si sa vezi ce omletoi bun iese immm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Eu ii fac cu paste in general paste scurte ( macaroane micute, spirale, fundite ).
reteta 1
Pun sa fiarba pastele in apa cu sare si in timpul asta separat in o tigaie mai mare in 1-2 linguri de ulei pun sa se caleasca zucchini taiati rondele. Pun si un catel mic de usturoi strivit un pic care sa lase doar gust si pe care il scot si il arunc la sfirsit. Adaug inainte sa scurg pastele 1 lingura din apa in care fierb in tigaia cu zucchini caliti . In felul asta nu pun sare pe ei pt ca apa e deja sarata. Scurg pastele si le trintesc in tigaia cu zucchini care e deja luata de pe foc. Le amestec bine si le servesc in farfurie ... dupa gust poti sa razi ceva brinza peste ( parmezan sau ce iti place).
reteta 2
pastele fierb in apa cu sare , cind ajung la jumatatea timpului de coacere ( care e scris pe pachet) le scurg si le pun in tava unsa . Peste adaug zucchini taiati cuburi sicaliti in ulei cu sau fara un catel de usturoi doar strivit care si-a lasat gustul si apoi e aruncat si se rade brinza preferata peste... se toarna 1 polonic din apa in care au fiert pastele in tava ( asta cind fac portie pr 2 persoane = 200 gr paste)... si se da la cuptorul gata incalzit la mediu-mare pt restul de minute care lipseau de la totalul necesar pt a coace pasta .
reteta 3
identica cu 2 dar amesteci si niste sunca taiata marunt cind calsti zucchinele ...



Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Moama ce bunatate! tare mai!





Beatrice, mami de Alex pifos



Mergi la inceput