Scandinavii stiu DC... (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

aschiutzas-ar putea s-o stiu pe matusa-ta ... lumea e mica :-)
si nici nu stiu ce sa-ti zic despre Borĺs, e un orasel destul mic, la inceput mi-a facut impresia unei statiuni de odihna .. uite aici cateva poze: www.immi.se/tour/boras.jpg" target="_blank">gara, www.eriding.net/images/tipd/boras_old_thall.jpg" target="_blank">primaria, www.drh-norway.org/getTxtPic.asp?PictureID=52&Type=3" target="_blank">parcu',strada pietonala chiar acolo langa terasa, lucrez io, unul din hotelurile orasului - www.cheap-hotels-in.net/hotel-images/009442a.jpg" target="_blank">Scandic-Plazza
... avem multa padure si lacuri ... o poza facuta de mine recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

In fine o veste buna!
(dadui tura de rigoare pe la zizi sa vad daca s-a oprit furtuna si...in fine!!!Atit am de zis!)Si acum sa zic de mine,ca daca tot e cu kuru-n sus forumu,de ce nu as fi si io
de fapt nici nu stiu cum sa zic,sa nu sune aiurea si urit.Ma gindesc la poiana ,care imi e tare draga,la faptul ca rind pe rind,lilutza,lena,eu,Adeluci,narancea si acum itsme ,am dorit sau chiar am luat o pauza(eu din motive strict personale,dar stiti asta deja) si ma intristeza chestia asta,si nu vreau sa o ascundem sub presh,haideti mai bine sa discutam sa vedem de ce,poate resuscitam cu ocazia asta celebrul spirit al poienitzei,acela lejer,haios,morometian.
Sa-mi ziceti daca bat cimpii ca io nu ma supar

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

editez pt ca a aparut Rayu.
Adusca, de cand il are? poate sa fie un lipom, urgenta nu exista?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Adusca ar putea fi un ganglion inflamat daca a a aparut mai recent. Daca exista o infectie in zona respectiva (chiar si un furuncul) este foarte posibil sa se inflameze.
Sau daca dureaza de mai mult timp poate fi un lipom. In ambele situatii nu ai de ce sa'ti faci griji.

Cu stima,
Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Adusca,dar nu aveti vreo policlinica deschisa in week end?Nu se poate,eu zic sa nu mai astepti si sa duci baiatul la doctor!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io nu stiu ce sa mai zic...de cand am citit ultima data, adica acum 2 zile, se scrise un capitol intreg...scrise bune si rele...nu va spun ca si pe mine ma paste gandul de pauza. Uooofff, la mine e chestie ca nu mai apuc sa tin pasul cu voi, apoi mai zic cate ceva si eu, probabil neinteresant, ca nu ma baga nimeni in seama...eeeei na, asta simt acum, nu ma bagati in seama , ok?

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Mihaela sa stii ca am bagat de seama ca tu crezi ca noi nu bagam de seama da' nu'i asa

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Adela, multzam de poze, arata fain acolo! Mi-a placut gara, parca e o citadela din povesti . Pe matusa mea o chema Cecilia Popescu. M-ar bucura tare sa o stii...

Tare multa viata mai e pe aici pe la voi la scandinavi! La noi la subiectul cu Germania e cam liniste.... .

-------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Mihaela sa stii ca am bagat de seama ca tu crezi ca noi nu bagam de seama da' nu'i asa

*segmentation fault*

Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ai ma mihalea, pai cum asa? nu facuram vraji sa dispara neamtu?
samd samd?
uof.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput