Aspirante Optimiste (171)
Raspunsuri - Pagina 4

PamELLA spune:
Buna dimineata fetelor!!!
Sper ca voi sa va simtiti mai bine fiindca mie tocmai mi-a venit nenorocitul de ciclu si am o durere de burta ingrozitoare!!!!!Am observat ca mi s-a reglat la 31 de zile de vreo 2 luni,dar nu stiu de ce ca doar de cativa ani imi venea la 28!
Oricum,sunt nervoasa la maxim si imi vine sa ma urc pe pereti!!!!!
Sa dea Domnul ca voua sa va aduca Mosul cadoul mult dorit si sa speram ca in curand toate ne vom bucura alaturi de minunile noastre!!!
O saptamana de exceptie va urez!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

alexia28 spune:
BUNA DIMINEATA,
Sa aveti o saptamana cat mai placuta
Eu raportez: ziua 28, nu au venit inca uratii, dimineata TB era de 36.9 (dupa ovulatie TB a fost de 37.00 si 36.9). Mi-e o frica de nu mai pot....Doamne de s-ar intampla o minuneeeee

Tabitha spune:
bav: bine ai venit si sa stai cat mai putin pe aici.
jocelyn: nu-i nimic, bucuria o sa fie imensa data viitoare, atunci cand testul va fi pozitiv.
pamELLA: nu-i nimica, fata draga, se pare ca si pe mine ma vor cotropi azi sau maine. Important este sa nu disperam si sa credem in sansa noastra.
Liana: pupici si abia astept sa-mi zici ca ii fentezi 9 luni de zile.

Tabitha spune:
alexia28: ma rog si eu la o minune pt. tine. La mine dupa ovulatie temp. a fost de 36,8 - 36,9. Ieri am avut 36,7, azi dimineata era iar de 36,9, dar am niste scurgeri maronii care prevestesc rusii. Nu-i nimica. Poate cei de la tine or sa vina la mine in plus iar tu esti deja . Ar fi super.

alexia28 spune:
Tabi Dar eu credeam ca TB trebuie sa scada cand vin uratii, ori tu spui ca a ta era ridicata dimineata. Nu mai inteleg nimic

kateryna spune:
Buna dimineata fetelor!
Jocelyn, nu te da batuta! Poate ca ai facut prea devreme testul. Nu spuneai tu ca trebuie sa iti vina pe 24?
Fetelor, eu raportez ziua 24 din CM de 28. Luna asta am decis. O sa plec la parintii mei de Craciun, poate asa nu ma mai gasesc uratii. Fetelor, cand se poate face bhcg? Parca ma tenteaza sa fac un test de sange inainte sa plec din Bucuresti. Nu de alta dar asa o sa stiu sigur ce cadou pun sub bradut. Si parca am vazut ca scrie acolo si valori de saptamana 3.NU?
Va pup
Nunta noastra
Cununie civila

Tabitha spune:
alexia28: ai dreptate cu temperatura, luna trecuta mi-a scazut de la 36,8 la 36,6 iar a doua zi a fost tot 36,6 si au venit uratii.
Luna asta in schimb nici macar nu stiu cand am ovulat, ca temperaturile mele au diferit fata de cele cu o zi inainte doar cu 0,1 grade. Asa ca... Oi fi avand un CM ciudat luna asta. Oricum, nu sunt insarcinata, ca nu am cum... Doar daca oi fi ramas cu Mos Nicolae . A, mi-am adus aminte. Azi dimineata temp era 36,95, deci aproape 37... Asta ca sa-mi faca in ciuda.
kateryna: eu am facut testul din sange la 11 zile de la ICSI, eu zic sa mai astepti pana vineri, sau daca poti chiar pana dupa Craciun. Caci daca nu vin uratii poti sa crezi ca esti insarcinata si sa te simti bine de Craciu. Dar daca testul iese negativ? Nu o sa-ti strici sarbatorile? Eu, in locul tau, asa as face. Daca insa te decizi sa faci testul inainte, noi iti tinem pumnii sa iasa pozitiv si sa ai cel mai frumos cadou de acest Craciun.

Jocelyn spune:
valentinag, sa traiti am inteles da nu ma mai speria cu anii mai
kateryna ai dreptate, poate l-am facut prea devreme. mai sper inca pana atunci
Tabitha, multumesc
Fetelor, va doresc spor si voie buna
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Liana30 spune:
Buna dimineatza! sa aveti o saptamana minunata!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

kateryna spune:
Buna dimineata Liana!
Vreo veste ceva? Tinem pumnii la olteanca.
Nunta noastra
Cununie civila