Aspirante Optimiste (171)
Raspunsuri - Pagina 5

asi spune:
Fetelor cum ii zice la medicamentul ala care se foloseste in doza unica pentru candidoza?
Familia mea
Razvan

anangel_lexi spune:
Ia te uita, numai ce lipsesc 2 zile si pe langa faptul ca gasesc un capitol nou si nici urma de ala vechi, aflu si de o petrecere. Cine, cum, unde, cand???
Eu am avut un week-end plin, ieri am avut petrecerea de craciun la firma si am ajuns acasa pe la 1 noaptea. Abia astept sa ajung iar acasa!!!!
Eu ziua 12, trebuie sa ne punem pe treaba
I wish I were an angel...
http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

kateryna spune:
Hmm.. sa va spun sau sa nu va spun...?
Eu raportez ziua 24 CM si un test barza care a avut o a doua liniuta (mai palida ce e drept) dupa vreo 10 minutele Hmmm...ce ziceti e sau nu
?? Sa dea DD ca de Craciun sa nu ma mai colinde uratii.
Nunta noastra
Cununie civila

PamELLA spune:
Buna seara,fetelor!!!
anangel_leximult noroc,sa dea Dumnezeu ca de data aceasta sa ramai!!
katerynaFELICITARI!!!Sper sa fie
!!!Totusi,mai poti repeta o data testul ca sa fii sigura!Iti tin pumnii!!
Eu insa,pe langa durerea neincetata si sacaitoare de burta am observat o schimbare...menstruatia mea e mult mai inchisa la culoare ca de obicei,mai ca as zice maro inchis si ce e mai ciudat e faptul ca pe hartia igienica se ia obisnuita secretie vaginala si nu nenorocitul de ciclu
Doamne,oare ce mi se intampla???are cineva vreo idee despre chestia asta???
Va pup dulce,o seara placuta!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Liana30 spune:
Kateryna io zic ca esti
anangel_lexi bafta multa!
Pamella io nu stiu ce sa'ti spun da cred ca ar fi bine sa mergi sa te vaza un dc...
Avalonnnnnnnnnnn azi e 19...unde esti de nu zici nika???
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

martha78 spune:
Kateryna, la fel cred si eu ca esti ..FELICITARI!
Liana, iti tin pumnii sa nu mai vina si sa ne dai vestea cea mare
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Liana30 spune:
Buna diminetaza!
o zi minunata va doresc..
martha78
soroooooooo miiii dor di tini
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

valentinag spune:
kateryna,io zic sa mai astepti cateva zile si sa refaci testul
Liana,nu faci si tu fru'n test?ca sa stiu daca viu la tine sa-mi dai de baut sau nu
Georgico,daca si acu imi spui ca nu ai de unde sa-mi trimiti zapada,ai terminat-o cu mine!dau divort frantz!
Florina,utrogestanul se da si in functie de nivelul progesteronului dar si de cum ii tuna doctorului la care esti,2-3 pe zi cred ca sunt suficiente daca nu ai probleme cu progesteronul
io sunt ziua 27,am ashea cateva picaturi,de control,zilele astea vin scirbele
din cele care ati luat Maca,ati avut vreuna impresia ca v-ati ingrasat de la ea?ca eu sunt si la regim si post si tot am impresia ca ma ingras decat ca slabesc!cantaru meu arata cand +5 cand -3,tre sa-mi iau unu ca lumea ca nu mai merge!
mai viu,pup iu all!
"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"
poze