Oligospermie (17)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 10

piccaflor spune:
La multi ani si sarbatori fericite!...Fie ca toate visele voastra sa se transforme in realitate...
Daniela b ...

barbye spune:
Va urez si eu "Sarbatori fericite!" iar anul ce vine sa va aduca numai bucurii, impliniri si multa sanatate, atat voua cat si celor pe care ii iubiti.
Si sa nu uit, celor pe care i-am suparat cumva, sa ma ierte si sa ii binecuvanteze Dumnezeu.
Cu mult drag acum in prag de Craciun,

Cicicuta spune:
daniela b, te rog sa-mi spui daca acel "tonic feminin" l-ai luat la recomandarea unui dr., daca poti sa-l iei asa oricand, de unde il pt procura si cam cat cost? cred ca te-am zapacit nu, dar iti raman recunoscatoare daca imi raspunzi
Va doresc la toate Sarbatori fericite si sa vi se implineasca cea mai arzatoare dorinta..multi pupici

titelu spune:
Sarbatori Fericite!Noul AN sa Va aduca fericire , liniste si o bucurie galagioasa in casa.
Codrin ,Melania+samburicul miscator 23+

nounou spune:
SARBATORI FERICITE TUTUROR SI DORINTELE ROSTITE IN SEARA DE AJUN SA SE IMPLINEASCA IN ANUL CE VINE, SA FACEM UN TOPIC " ...., da' buni" PE LA MAMICI SI TATICI!

greuceanu spune:
Sa ma iertati daca v-am gresit cu ceva in acest an si va doresc un Craciun Fericit alaturi de cei dragi cu multa caldura, multa dragoste si sa se realizeze cat mai curand visul nostru al tuturor.
De asemenea vreau sa va multumesc pentru ca alaturi de voi am reusit sa trec mai usor peste clipele grele, sunteti niste oameni minunati si deosebiti.Dumnezeu sa va calauzeasca in tot ceea ce faceti si sa va rasplateasca pentru bunatatea si dragostea de care dati dovada.
Sarbatori Fericite!

princess spune:
La Multi Ani tuturor (oligospermisti sau nu)!
Un Craciun fericit si un An Nou mult mai bun decat acesta, plin de bucurii si mai ales de BEBICI!
Fie ca toate relele sa se duca odata cu acest an, iar oligospermia sa devina doar o amintire!
Pupici dulci tuturor!
pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

kla78 spune:
VA DORESC UN CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI ANUL CARE URMEAZA SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI CLIPE DE FERICIRE!!!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

flavia ramona spune:
Nu am uitat sa vin sa va dau vesti ........ astazi 24.12.2005 avem doua teste cu II liniute ..... sunt beata de fericire ... tot am stat si am calculat ca de fapt trebuia sa-mi vina ieri ciclul, nu azi, asa ca am cumparat aseara un test Ozone si l-am facut dimineata. In scurt timp a aparut si cea de-a 2-a liniuta mult dorita, chiar daca mai pala la culoare, dar este.
Am tot citit ca pot fi si teste fals pozitive, asa ca am fugit repede la farmacie, am avut si un accident cu masina, am alunecat pe gheata si numai D-zeu stie cum m-am oprit inainte de un pom, m-am speriat putin, dar am mers mai departe. Am cumparat de data asta un Clear Blue, de la Sensi Blu si am ajuns repede acasa si din nou a 2-a liniuta, mai pala, dar este sigur.
Am luat telefonul si am sunat-o pe dr mea de familie, care mi-a spus ca este ferm convinsa ca e sarcina.
Acum 10 minute l-am sunat pe dr meu din Szeged si m-a felicitat, mi-a spus ca ma astepta joi la control, la clinica.
Asadar, cu voia lui Dumnezeu vom avea un BB peste 9 luni. Sunt euforica, nu pot spune ce simt, va doresc sa simtiti si voi bucuria testelor pozitive.
Ah, sa va spun cum a reactionat al meu ... l-am intrebat daca a fost cuminte anul asta, sa vedem daca mosul ii aduce ceva si apoi i-am aratat testle si ce credeti ... a spus ca stia el ceva ..., apoi i-am spus ca totusi mosul mai are un cadou pt el (i-am luat o lenjerie de pat cu Dinamo, ca e dinamovist) si stiti ce m-a intrebat?! Sunt DOI?????????/
Inca mai am dureri "surde" de burta, dar fara dureri de sani. Se poate intampla orice, dar noi ne rugam la Doamne Doamne ca minunea asta sa tina 9 luni.
Deci, dragi oligospermisti, SE POATE, mai devreme sau mai tarziu. Fara ajutorul vostru nu stiu ce as fi facut, ii multumesc lui Dumnezeu ca existati si sa va vad mereu optimisti si plini de buna dispozitie.

Natasha71 spune:
Felicitari, Flavia!Sarbatori Fericite va doresc din tot sufletul! Sa aveti un Craciun plin de bucurie, iar Noul An sa va aduca ceea ce va doriti cel mai mult!