Oligospermie (17)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Multumim teo si tie tot binele din lume..
Dana io tin pumnii
Tabitha io sa treaca
Ramonicoooooo nu una....ci...ci....o mie...
greuceneeee hai noroc..ca am vrut sa te salut da nu am gasit maimutoiul

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vgabitza spune:

vreau sa va urez tuturor vavanta placuta, Sarbautori Fericite, un An Nou plin de impliniri pe toate planurile si poate la anu' veniti numai in vizita pe aici.

Distractie maxima, Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Un AN NOU plin de bucurii si o veste buna cat mai repede!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Greuceanu, mergem si la notar, numai sa fie bine. Da tu crezi ca rezisti la palinca noastra???? Stii ca la noi se face tuica dinaia buna?

Eu sunt tot cu simptome care indica venirea uratilor, dar pana nu vin mai sunt sperante.

Liana, pai vezi ca la o mie ma fac cat un tanc ....... si eu trebuie sa ma mentin silueta ca sotul meu.

Daniela, ma bucur ca poti fi atat de calma. Eu nu as putea deloc. Pe mine ma manca mainile sa cumpar un test azi sau maine, dar incerc sa rezist. Greuuuuuuu.

Testele astea se fac in ziua cand ar trebui sa vina cm sau doar dupa cateva zile de intarziere? Si care e testul cel mai bun?

Gabid, Vgabitza sarbatori fericite si voua.
Sa vi se implineasca dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Mniamm,mniamm.Nu ca mi-ar place dar cica iese o tinctura din ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Pai am stat eu calma dar ...dupa cum am vazut aveam si de ce...Desigur ca nu a mai fost nevoie de nici un test. M-au incoltit "dusmanii" sau, cum am citit ca le spune cineva, "uritii" si mi-am dat seama ca nu putea fi asa de simplu.
Pai, trebuie sa iau problema mai serios si sa fac ce trebuie facut, nu asa...batem din palme si asteptam miracole. Sau cel putin, nu in cazul meu ( al nostru, daca e sa o luam asa...).
Eu am stat citiva ani la limita depresiei, m-am suparat, am tipat, am dat din picioare, m-am revoltat. Am plins cit un fluviu. De abia de vreo doi ani, cum v-am mai spus, am hotarit sa adopt niste copii si dupa aia m-am simtit mult mai usurata. Adica mi-a trecut depresia. Sigur, imi doresc FOARTE mult sa avem si unul al nostru iar anul 2006 este in intregime dedicat eforturilor in aceasta directie dar promit ca, daca nu se va intimpla, nu o sa mai pling si nici nu o sa mai mor "cu zile". O sa facem ce trebuie facut.
Vreau sa va spun ceva... Am mai scris asta pe forum dar nu la acest subiect, asa ca o sa repet, sper sa nu va suparati: eu am lucrat citva timp (2 ani)la o scoala pentru copii cu nevoi speciale ( oligofreni). Am ingrijit, 8 ore pe zi, 20 de copii, din clasa I, majoritatea orfani si handicapati rau. Mai erau si din cei care nu erau retardati dar neavind parinti, ajunsesera vai de capul lor. Obisnuiam sa iau in week-end cite unul, imi erau dragi si stiam ca au nevoie de atentie. O faceam si pentru ei dar o faceam si pentru mine. Nici nu eram maritata atunci. Dupa 7 ani de casnicie, dupa ce am aflat ca erau putine sanse sa devin mama, spuneam mai mereu ca vreau sa adopt un copil. Toata lumea imi spunea: nu e bine, copiii adoptati au probleme, tare genetice, o sa regreti, sint cazuri in care ajung sa te urasca...etc.
O vreme, am spus ca s-ar putea sa fie si asa. Dar, dupa ce mi-am reamintit cu lux de amanunte ce clipe frumoase mi-au daruit anii aceia de la scoala speciala, am inteles ca daca am avut destula disponibilitate sa iubesc ( subliniez cuvintul "iubesc") 20 de copii handicapati si daca ei m-au iubit la rindul lor, fara prejudecati, atunci o sa pot sa iubesc si pe altii care vor deveni ai mei. Copii au nevoie de dragoste, atentie si parinti iubitori. Atit. Cine sint eu sa spun ca "genele" mele sint cele mai bune si ca altele nu? Cine sint eu sa cred ca nu pot iubi, fara prejudecati?
Vreau sa fiu bine inteleasa: MERITA toate eforturile sa avem un copil al nostru. NU abandonez lupta. NU sustin parerile mele si NU spun ca am DREPTATE. Spun doar ca din momentul in care am realizat ca pot deveni mama, chiar si asa, am descoperit ca pot ACCEPTA ideea si m-am linistit, mi-am redobindit echilibrul.
Multumesc ca ati avut rabdare sa cititi.
In acelasi registru, dar cu alte cuvinte: astept luna ianuarie, inceputul anului, sa o pot lua de la capat, cu mult avint. Imi doresc si va doresc sa REUSIM!
Sarbatori fericite, in pace, linga toti cei pe care ii iubiti!
CRACIUN FERICIT!

cu drag,
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Dana esti o minune pe acest pamant io te iube mult... iti doresc tot binele din lume..

asadeci oligospermistilor ..daca nu o sa mai apar pe aici pana de sarbatori vreau sa va spun de pe acum..
............Sarbatori fericite!
..... De Crăciun, sub fulgi zglobii,
Pe Isus din nou vestindu-l,
Trec pe uliță copii,
Cu colindul.

Și din zori pînă-n apus,
Pe-o steluță cu făclie,
Ei duc lumii un Isus
De hîrtie.

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Daniela sunt de aceeasi parere ca si tine. Copii sunt copii indiferent de cine i-a nascut. Noi, inca de la inceputul problemei am stabilit ca daca nu va fi sa avem un copilas al nostru vom adopta unul. Am in familie pe cineva care a adoptat un baietel. O minune de copil care, culmea, seamana cu parintii lui si pe care ei nu l-ar da pentru nimic in lume, iar noi cei din familie il iubim neconditionat. Asadar, cred ca a adopta un copil e tot o minune ce se poate intampla celor care isi doresc cu adevarat un copil.

Va doresc ca Sfanta Sarbatoare a Nasterii lui Isus sa aduca in casele voastre linistea sufleteasca de care aveti nevoie, iar anul care vine sa va aduca sanatate, noroc si impliniri alaturi de cei dragi.

Eu voi mai intra sa va spun daca am sau nu veste buna, totusi avand in vedere simptomele minunea noastra nu se va intampla luna aceasta, dar nu disperam mergem mai departe cu fruntea sus.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

SARBATORI FERICITE SI SA VI SE IMPLINEASCA TOATE VISELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Dragi oligospermisti,
Va doresc ca Sfanta Sarbatoare de Craciun si Anul Nou sa va aduca imlinirea celor mai frumoase vise ale voastre, sanatate, inaltare spirituala, rabdare si incredere in puterea Celui de Sus !
Craciun faricit si La multi Ani !
Va pupa pe toti
Aysha 10+

Mergi la inceput