Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-93

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Oana cat de bine imi pare ca ai venit. Fetele astea de pe aici sunt muuult prea cumintzi, nu prea vor sa piarda noptzile cu petreceri, nici macar "virtuale". fata cu cizmulitze roshii

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ma Danutzo eu ador sa pierd noptile, caci nu am sentimentul ca le pierd, ci ca le traiesc la maxim........
Iar astfel de nopti sunt rare, asa ca beau in cinstea lor alaturi de prietenele mele 'endometriste', caci acolo unde putem jelii impreuna, ne putem si bucura de viata..........
Dar nu treci si pe la celelte chefuri ca eu fac un tur prin toate saloanele si zau daca nu vreau sa ma prinda dimineata asa.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Unde zici ca mai e petrecere? La colegii noshtri dragi de la Oligo?

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Si la 'oilgo' si la 'Avan-Craciun'......
Hai.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Simonette vezi ca te ciufulesc....cine e pleostit?...iou mi-s activa ...
Madanuta

Mergi la inceput

Inactivitatea s-a transformat in suuuuuuper activitate, asa cum infertilitatea se va preschimba in fertilitate reala in 2006, pentru toate aspirantele sufletiste la statutul de .....
Hai noroc si sa se sparga ghinioanele afurisite, ca e loc de minuni in viata fiecareia dintre noi...........

Mergi la inceput

Hai noroc ...va iubesc pe toate si va doresc tot ce-i mai bun pe lumea asta...
Sinteti niste persoane deosebite si sint onorata ca v-am cunoscut...chiar daca doar virtual...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

neata...
imi pare rau ca n-am fost la petrecerea voastra...dar inca nu mi-am revenit..
m-a tinut intotdeauna la suprafata..cat de mica...in orice plan ce-l aveam...acuma cand simt ca nu prea mai am...sunt...

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Diciuletz ...imi pare rau ca esti asa trista...as putea face ceva ca sa te inveselesc putin? ...uite,pt inceput te imbratisez ca sa stii ca sint alaturi de tine...si iti mai dau si un buchetel de inmiresmate...

Va pupic pe toate si va doresc un we superb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

'neata petrecaretelor! Daca suferiti de mahmureala incercati sa va dregeti cu muraturi.
Dupa ce mi-am mai ridicat moralul cu petrecerea de aseara de la oligo si avant, lasand oalele pe la foc mic m-am gandit ca e cazul sa iau taurul de coarne si sa plec la vanatoare de ... ajutoare.
Iata care este situatia mea: in iunie am avut o sarcina extrauterina in urma careia am ramas fara trompa uterina stanga.Ovarul stang este sanatos iar ovarul drept (cel cu care sper sa raman insarcinata) este ... mai mic si cu cicatrici deoarece cu 4 ani in urma am avut cateva chisturi dintre care cel mai mare a avut aprox 4cm de care am scapat cu tratament. In luna oct am inceput tratament de stimulare cu clomid, am avut ovulatie dar foliculii ovarului drept au fost mici, luna noiembrie a ovulat ovarul stang, iar luna aceasta m-am oprit deoarece am un chist 2.9cm pe ovarul stang si trebuie sa astept pana in ian pt a vedea daca s-a retras.Precizez ca ovarele ovuleaza pe rand iar acest CM e randul ovarului drept.
M-am hotarat sa incerc tratamentul naturist recomandat de Livia dar nu sunt sigura daca mi se potriveste in intregime si mai am si cateva nedumeriri. Din a cata zi a CM pot incepe tratamentul? Vit E de cate unitati, 250 sau 400? Nu pot gasi kamayani aici(Londra), se poate inlocui? Sa mai iau acid folic daca incep acest trat?
Fetelor, va rog din tot sufletul sa ma lamuriti! Am nevoie de voi caci de la voi am aflat mai multe decat de la medicul cu care am cheltuit o graza de bani!
Eu va multumesc anticipat si tre' sa dau fuga la bucatarie, nu de alta dar n-as vrea sa mananc afumatura.
Vasi dau o raita pe aici mai pe seara.

Mergi la inceput