Beeeeiiii! Pai ce se-nsemneaza asta??? Pai nu trebuia sa fiti la party??? Io am o scuza, ca ma simt si rau si de-abia am venit acasa...am fost sa iau carnita de vita de la fratelo, care a taiat taurasul si mi-am luat portia! Dar voi??? Ha???
Tabitha ok, cum zici tu iubita. Dar vad ca ma imbat de una singura pe aici, nu are nimeni chef de o seara dansanta
? Alooooooo, e cineva acolo?
Se aude ecoul? Sau mi se pare mie?
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Sunt io pe-aici da nu am nici un succes...am fost la petrecere...la avan...da fetele sunt pleostite
Daca vrei, dansez cu tine aici, ca acolo nu-i atmosfera!!!
Heeellllooo!
Am auzit ceva de petrecere? Pai vin si io! Cu o ciorbita cu smantana, asa, ca-n Ardeal!
M-am imbracat in pijama, am lasat oboseala deoparte... si iata- ma! Thabita, tu esti gazda! Ma primesti?
Bun venit la party draga Felicia, ia si tu o palincutza si o crocheta
si hai la dans
Lianooooooo, hai fatalica sa m-ajuti sa atatam focul putin ca pe-aici numai petrecere nu e!!! Unde umbli? Pai ma lasi singura tocmai acu...la greu???
Cat despre ciorbitza...fac o data o oala de 20 de litri si va invit pe toate, fiti sigure! Da' am o problema...nu mai am farfurii...ca intr-o criza de-a mea le-am distrus pe toate Da de invitat tot va invit!!!
Simo sa inteleg ca de acum la tine in casa se vor cumpara doar farfurii de unica folosintza?
Felicia bine ai venit la petrecere
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Deci o facem lata pe la toate capitolele???
Beau si mananc si aici , ca doar n-oi muri daca chefuiesc simultan in 3 saloane!!!!!