lunii august este:
Catrinel 17-cap.49 lunii septembrie, sunt:
CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62 lunii noiembrie, sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83 lunii decembrie sunt
Haideti, fetelor, lista e deschisa. Cine se inscrie? Mai ales ca vine Mos Craciun, trebuie sa ne aduca ceva vesti super, nu-i asa?
OPTIMISM, VESELIE!
Maine seara avem bairam, da? O sa fac un subiect special pentru bairamul de maine.
Oana am uitat sa te felicit pt casa si noua masina...sa le stapiniti sanatosi si sa va bucurati de ele!...
Fetelor,
Va urez o seara buna si linistita. Eu sunt inca la munca. Este ora 20 si inca mai am de stat. Am reusit sa gresesc 3 acte ffffffffff importante si acum tre sa le refac. Ata ete. Imi vine sa urlu. Nu am mancat nimic astazi, mi-e somn si mi-e frig si vreau o baie fierbinte cu spuma.............
Va pup si vorbim maine.
catalina
Acush am terminat si io trebutza si ma simt f. rau!
Tabitha felicitari pt deschiderea noului cap. Sper sa ai mana buna pt. toate fetele...in afara de mine, ca si acum sunt la CM
mai am putin si fac o luna de vazut rosu!
Tabithaesti nemaipomenita fato! Cat de rapida poti sa fii!
Vezi ca ti-am raspuns si pe "laparo" si PM. sa-ti fie cu folos cum se zice, si lui Lachione.
Ne vedem maine seara la petrece! De-abia astept!
simonetto vb maine! ti-am scris si la cap trecut pe pag 10; vreau o ciorbaaaaa! N-am mancat nimic azi si vad stelute..... mi-e rau de foame! am gasit o bucatica de halva prin frigi aici la birou,...si culmea a vrut-o porcul de lucky...el care nu manaca dulciuri; si io fraiera i-am dat-o! tre sa o tai undeva sa pap o ciorba ca daca nu atac eukanuba cainelui!
Kitta am primit PM-ul si iti multumesc!!! Si am mai primit de la o fata dar nu mai stiu cine (mi-a afectat foamea si oboseala creierul) si ii multumesc si ei!!!
Lachy, imi pare rau ca aseara in loc sa voi va
da uite ca totul s-a terminat cum nu se poate mai frumos! Si pt. asta ma bucur mult...ca meriti!!! Lasa ca vb. cand iti rezolvi toate cele, pe care le ai de pus la punct!
Cat despre ciorbe...nu vei manca mai buna ca a mea, cu taitei de casa si bors de putina...sac!
Da promit ca intr-o buna zi te invit la o ciorba, pe care ti-o vei aminti...poate nu mai scap de tine dupa aia
deci... nu ma enerva ca-s rea de foame!!!! nu ma fa!!! ca vin val vartej la tine acu' si-ti golesc frigiderul, da?