Miresele anului 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Kreiutza..buna problema! Si eu am avut anul trecut aceeasi dilema, pt ca nu-mi mai placeau briz-brizurile vechi. Si drept urmare (asumandu-mi ironiile celorlalti) am mers pe culorile echipei mele de fotbal..de suflet. Si am avut un bradut ros-albastru!
Anul asta voi merge pe rosu si auriu, probabil! Mai vedem!
Pupici si succes!

Hm..n-ar fi exclus sa pun si eu un ros-albastru......sa stii ca am mai avut o tentativa de a cumpara globuri + beteala, acum vreo 2 sapt..ai sa razi, dar culorile pe care le alesesem erau chiar albastru si.....roz-siclam....(derivatie din rosu, normal, ca daor tot stelista si eu )...vazusem niste beteala foarte dragutza cu terminatii albe prin cora...plus globulete.....margelutze......frumos, frumos...
acum, ca-mi vine braduletz gratis....o investitie in briz-briz-uri este necesara...cu toate ca mi-ar placea si combianatia portocaliu cu acelasi roz.....hm..dilema mare.....

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by niccostea

Fetiliiii!!!! Mi-a schimbat seful contractul: am pe perioada nedeterminata!!!! Adica am terminat perioada de proba! Adica o sa pot sa fac credit pt nunta !!!! Am un super-sef, chiar daca nu ma lasa el sa vorbesc cu voi in timpul zilei!!!
Revenind la verighete, eu nu vreau sa le gravam pt ca simbolizeaza iubirea noastra, care este in mod ideal nesfarsita, asa ca orice chestie gravata pe ele i-ar "intrerupe" nesfarsirea... Din acelasi motiv mi-ar placea sa fie rotunde, dar nu cred ca or sa arate prea bine; oricum, nu vreau nici un model! Si oricum, data o s-o tin eu bine minte, asa ca ce rost are s-o mai si gravez? Dar recunosc ca e o superstitie. Deh... fiecare cu pasarica lui, dar eu am un stol...
Ah, dar chestia aia cu mireasa fotografiata singura si cu calugarii si cu vazutul altei mirese... CAH! Daca ar fi macar o idee pe care s-o pot intelege si eu in toate astea... poate ca le-as respecta. Dar asa... viata e mai simpla fara superstitii.
Pupicei!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

si noi la fel am vrut, sa fie simple si fara nici un model, rotunde....sunt absolut perfecte si daca ar fi sa dau timpul inapoi la fel as face!
Am o poza in album cu verighetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

oofff, da' io chiar nu pot sa tin pasu cu voi fitili.....

Nu-mi vine sa cred ca vorbiti de superstitii... dimineata cand am intrat se vorbea de cu totul altceva.
Eu am citit toate parerile despre Sub Superstitii de pe dc si nu mai vreau sa stiu nimic ..... mi-a ajuns.
Daca nu ati apucat ca cititi subiectul ala mai bine nu o faceti, cele rele le depasec cu mult pe cele favorabile noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Despre pusul verighetelor, eu stiu asa: la mireasa--nasa+preotul pun impreuna verigheta pe deget, iar la mire--nasul+preotul...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Ah, .... referitor la brazi... eu am cumparat 2 in ghiveci... si sunt destul de marisori.... sa nu va inchipuiti sa sunt din aia .... de 20cm, nu au peste 1m .... si .... am dat pe amandoi 1.000.000.
Avantajul e ca eu stau la curte si dupa sarbatori ii pun in curte, deja avem o traditie de 3 ani plantam brazii de la Craciun....

Acelasi lucru mi-ar placea sa fac si in ziua nunti, sa plantez ceva orice ... care sa vad cum creste odata cu casnicia noastra....
Dar nu cred ca o sa am timp nici de mine .... daraminte sa mai plantez ceva.... oooffff

Mergi la inceput

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43358
Aviz amatoarelor de superstitii, aici gasiti toate superstitiile posibile ... de la culoarea huselor de scaun pana la ... verighete... si intrarea miresei in casa dimineata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Animagus spune:

Pai sa fac si eu un rezumat al saptamanii 1 din pregatirea noastra fulger.

Am semnat contractul de credit si am ridicat banutzii (thanks again HVB). Ne-am anuntat parintii, tare bucurosi (de fapt cred ca si un pic usurati ca treceau anii si noi nimic, nimic). I-am intrebat frumusel pe nasii doriti de noi daca ne doresc si ei si sa vezi chestiune ca si ei ne doresc pe noi .

Am fost azi la taica parintele de la Gradina Icoanei si ne-a zambit frumos si bland din coltul gurii si ne-a zis sa fie intr-un ceas bun . Fericitul eveniment urmeaza sa se intample, deci, pe 18 februarie, la ora 18. Adica am cam trecut in pole-position-ul listei de miresici . Si daca tot am ajuns la blajinul parinte tre sa zic ca saracul nu prea vede cifrele alea mici de la ore din agenda lui (citez: "cifrele astea sunt asa mici ca nici nu vad ce scrie") primita , daca nu ma inseala memoria, de la cineva de aici de pe forum. Prin urmare nu ar strica sa mai verificati o data programarea la Gradina Icoanei .

Era sa uit, m-a invitat sefu' la niste beri intr-o carciuma sordida si in schimb l-am invitat si eu pe el la nunta. Nu de alta da' el a platit berile. Si cam atat pentru saptamana 1.

Acum urmeaza goana dupa restaurant si verighete, asa ca daca aveti idei de restaurante mici (se pare ca nu vom fi mai multi de 30 pana la urma) SUNT TARE BINEVENITE.

Ne vedem la urmatorul buletin de stiri de saptamana viitoare. Noapte buna!

La vache qui rit

Mergi la inceput

Neata fetele

Of eu am atata treaba azi, de , de calcat ....
Si am un chef.... numai de stat in fata toata ziua.
Da de, cand vrei sa te mariti.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Neata fetele si de la mine!!
Andreea, si eu la fel, ma chinui singurica (iubi e plecat cu serviciul ca altfel m-ar fi ajutat)...si sa-ti explic ce plan de weekend am : spalat geamuri, periat mocheta, dezghetat frigider, spalat rufe, spalat faianta si gresia baie si buctarie.
In plus, la 15 am programare la coafor sa ma tunda (doar varfuri, nu fac schimbari radicale), trebuie sa ajung si in 2 vizite si mai am si de luat cadouri pentru bunica si mama soacra...
Va place programul de weekend? Zici ca sunt in priza asa alerg intre mancarea de pe foc, curatenie, masina de spalat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Animagus

....saracul nu prea vede cifrele alea mici de la ore din agenda lui (citez: "cifrele astea sunt asa mici ca nici nu vad ce scrie") primita , daca nu ma inseala memoria, de la cineva de aici de pe forum....

aaaahhh...da' sa stii ca nu-s io de vina...ca si eu am primit-o de la altcineva ....s, pana la urma..inca o vizita la biserica evident ca nu strica...mai verifici data pentru nuntuca...mai arunci un oki pe la fetele din curtea scolii ( barbat fiind)...si p'orma zici un Doamne iarta-ma si te-ai mai purificat un pik la sufletel ...
...fireste ca trebuie sa ne mai ducem sa verificam datele din agenda
Imediat te trec in fruntea clasamentului, mai Shumi, ce ne esti!!!
Despre restaurante, nu'sh ce sa zic...nu zic c-as cunaoste, ci te itnreb numa' din curiozitate..preferinte de zona si/sau stil?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput