Miresele anului 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 15
krelia spune:
andreea, alinush - me also singurik....tocmai ce m-am intors de la injectziuk...si am bagat niste rufe la spalat, runda 2a (ca prima fu aseara), iubi...cu "amanta"...si io tzusht la PC ...mancare, dupa ce s-o dezgheta carnea...nishte shnitzele ...de calcat, bleah..nu-mi place nici sa ma omori..dar...nu pot trimite copilu' sifonat la servicel, nu? in rest, "portelanele" sunt curate...ca asta ar mai lipsi....intepata si shkiompartzata sa ma apuc sa frec la ele...
Nu stium cum sunteti voi...da' io nu prea le am p'astea cu ..... "aoleu, vine Craciunul/pastele, tre sa fac curatenie"...io fac curatenie cand ma apuca, frate...cand vreau io....cand simt ca e mizerie..nu ca vin sarbatorile si ...trebuie...ca "asa se face"....cum mai auzeam pe altele (in special varsta 2a)...spala perdele, spala covoare, muta mobila......ce sa fie?...stai la un loc mai nene....
Prefer sa incerc sa nu fac mizerie si sa tan cat mai multa ordine, decat sa strang dupa mine...desi...mai am niste carente la capitolul "haine in dulap"..., recunosc... (unde-i mama sa mi le arunce in mijlocul camerei....)
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
alinush2005 spune:
Nu-i vorba de "auoleu, vine Craciun, trebuie sa fac curatenie", ci la mine chiar se impunea, ca n-am mai facut asa o miscare de amploare de cam multa vreme, plus ca vreau sa pun o perdea noua pentru sarbatori, si nu o pot pune daca nu spal si geamurile..si uite asa din una in alta..s-au adunat o gramada de facut..
Noi vineri plecam la mama soacra si ne intoarcem a doua zi de craciun, si vreau sa ne intoarcem intr-o casa curata si frumoasa si impodobita de sarbatoare, iti da un sentiment frumos cand vii de departe si ajungi acasa si casa e frumoasa si ornata de sarbatoare...ca in zilele alea nu vreau sa misc un deget, doar la iubi in brate vreau sa stau si sa ne uitam la pom cum licureste..
ralnied1 spune:
Fetele, si eu sunt harnica, nevoie mare!
Am facut macare, am dezghetat frigiderul, am facut chec si a iesit super...
Mai am de spalat ceva maruntisuri si sa scot pizza din cuptor (mama, ce pizza cool am facut!!!, e prima data cand imi iese super, abia astept reactia sotiorului), ca e aproape gata si in 15 min vine iubi!
Zau ca nu stiu ce m-a apucat azi. Mai aveam in plan sa ne ducem pana la Metro, dar ramane pe maine...
Va pupic si spor la treaba!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
SunSmile spune:
SUNTEM IN FINALAAAAAAAAAA!!! Doamne Dumnezeule...sunt fericita! Sportul meu de suflet, sportul pe care l-am facut o viata aduce mii de zambete!!!
Azi ne-am luat si noi un "bradoi" de 3 metri. Este superb si a costat 1.300.000. Dar este incredibil de mare si de bogat!
Va pup si spor la trebi!
krelia spune:
si de unde ziceam ca nu fac nimic.....iubi s-a apucat de curateeeeenieeee ...aspirator...faianta..gresie...
...apropos de perdea...si eu as vrea una nou8a...dar..as vrea sa skimb si sistemul...sa pun din ala din tavan, pe sina..ca acum am doar galerie din aia in 2 puncte si cu tzamburushuri in parti....
..braduletzul meu ajunge pe 23 in Buc....eu chair atunci plec din Buc...si ma intorc pe 26...are ceva daca o sa-l fac de-atunci???
Adica..unde plec eu, vom avea brad...asta e pentru noi 2 acasik...ce ziceti? Are ceva? Se pierde chiar atat din spiritul Craciunului daca nu-l facem dinainte?...Io zic ca nu..in plus....putem sa-l tinem mai mult , nu?
..ma-ntorc la shnitzele....
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
pisu_miau spune:
Salut!
Felicitari, vad ca va miscati repede!
Bravo, aa si trebuie, ca doar mai e putin, nu?
Uite apropos de restaurante mici si frumoase, eu iti recomand chelsea pub , este foarte cozy asa...situat in piata romana visavis de ambasada Angliei. Mai stiu unul fain, italienes, intr-o vila pe la Piata galati se numeste Macheronni si este deosebit de elegant .
Stil anii '20 ar fi Cafe de la Joie, in zona universitatii, are specific frantuzesc, mancare supeeeer numai ca este la subsol...depinde si de voi acum .
Succes in continuare!
quote:
Originally posted by Animagus
Pai sa fac si eu un rezumat al saptamanii 1 din pregatirea noastra fulger.
Am semnat contractul de credit si am ridicat banutzii (thanks again HVB). Ne-am anuntat parintii, tare bucurosi (de fapt cred ca si un pic usurati ca treceau anii si noi nimic, nimic). I-am intrebat frumusel pe nasii doriti de noi daca ne doresc si ei si sa vezi chestiune ca si ei ne doresc pe noi .
Am fost azi la taica parintele de la Gradina Icoanei si ne-a zambit frumos si bland din coltul gurii si ne-a zis sa fie intr-un ceas bun . Fericitul eveniment urmeaza sa se intample, deci, pe 18 februarie, la ora 18. Adica am cam trecut in pole-position-ul listei de miresici . Si daca tot am ajuns la blajinul parinte tre sa zic ca saracul nu prea vede cifrele alea mici de la ore din agenda lui (citez: "cifrele astea sunt asa mici ca nici nu vad ce scrie") primita , daca nu ma inseala memoria, de la cineva de aici de pe forum. Prin urmare nu ar strica sa mai verificati o data programarea la Gradina Icoanei .
Era sa uit, m-a invitat sefu' la niste beri intr-o carciuma sordida si in schimb l-am invitat si eu pe el la nunta. Nu de alta da' el a platit berile. Si cam atat pentru saptamana 1.
Acum urmeaza goana dupa restaurant si verighete, asa ca daca aveti idei de restaurante mici (se pare ca nu vom fi mai multi de 30 pana la urma) SUNT TARE BINEVENITE.
Ne vedem la urmatorul buletin de stiri de saptamana viitoare. Noapte buna!
La vache qui rit
SunSmile spune:
Neatza,
Kreliutza io n-am vazut pana acum bradutz cu portocaliu, asa ca abia astept sa ne spui cum iese. Banuiesc ca o sa fie tareeee dragutz!
Noi l-am impodobit aseara si a iesit...super!
Azi mergem la socri sa papam sorici. Si mi-e o poftaaa...
Va pup si duminica placuta!
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Neatza,
Kreliutza io n-am vazut pana acum bradutz cu portocaliu, asa ca abia astept sa ne spui cum iese. Banuiesc ca o sa fie tareeee dragutz!
Noi l-am impodobit aseara si a iesit...super!
Azi mergem la socri sa papam sorici. Si mi-e o poftaaa...
Va pup si duminica placuta!
Azi mi-am luat si eu bradut! si sunt taareeee tareee fericita ca am gasit din acela de care imi doream, adica f infoiat, fara pic de spatiu intre crengute! L-am luat din piata de flori la 100 ron! adica la un pret super mic pentru cat e de frumos !
O sa il decoram pe rosu si auriu! Abia astept!!!
moko spune:
........si io mi-am luat bradutz....si e primul pe care l-am impodobit noi amandoi...in casutza noastra(ce-i drept, inchiriata, dar mai conteaza?)
si-am mai avut parte de un mega-moment azi:in sfarsit mi-am primit inelul de logodna- ca noi de 3 luni tot planuim nunta, si nimik-nimik, pana acu') ....n-a fost cel mai romantic fel de a-l primi din lume, da' ce sa-i fac....e inginer!!( da' e al meu si il IUBESC!!!)
cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!