Patinaj

Patinaj | Autor: natali

Link direct la acest mesaj

Va rog foarte mult! poate stie cineva despre cursuri de patinaj pentru copii de 4-5 ani.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Nu mai stiu exact...au trecut multi ani de cand am facut eu patinaj dar de ce nu incerci la cele doua mari patinuare artificiale din Bucuresti si anume fostul "23 august" si Floreasca. Eu am facut la floreasca dar acum vre-o 3 ani stiu ca se preda pe fostul 23 august pentru pitici. Oricum cred ca sunt amndoua deschise in acest moment asa ca nu ar strica sa dai o fuga si sa intrebi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

Fetita mea a inceput sapt trecuta la patinuiarul di dr taberei. Se plateste doar intrarea 100.000 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si la patinoarul de la Unirea sunt cursuri de initiere pentru pitici.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

La patinoarul Floreasca sunt cursuri de initiere in fiecare zi de la 11.00 - 12.00 si de la 15.00 - 16.00, iar la patinoarul din Drumul Taberei (acolo am fost si noi) sunt cursuri de initiere in ficeare zi de la 10.00 - 11.00 si de la 11.00 - 12.00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

quote:
Originally posted by adi_dalma

Fetita mea a inceput sapt trecuta la patinuiarul di dr taberei. Se plateste doar intrarea 100.000 lei

ag

noi am fost simbata la Moghioros si pt initiere se platea taxa de 15 ron.

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput