Constanta te saluta! (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
La zbrotacei am intrebat si erau brazii peste 1 milion, sper sa fie la Tomis III mai ieftini.
Eu mi-am tras un concediu medical ca sunt putin racita dar nu e asa grav mai mult am vrut sa stau pe acasa sa fac pregatiri zilele astea. Maiine avem si noi serbarea de la gradi, sper sa ne distram. Sper ca Paul nu s-a plictisit si o sa mai spuna poezia inca o data.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Acum am ajuns si eu acasa, sunt rupta de oboseala si sotul a plecat la munca si puii mei ma iau drept odihnita...
Maine are si Bogdan serbare, sper sa pot fi prezenta.
Iuli a fost incantat sa fie "mosul", am si eu poze multe dar nu am timp sa le pun...
Cami si Tania bucurati-va de zilele care le mai aveti pana incepeti munca si dormiti mult
Mada, vacanta placuta si cu vreme frumoasa!
Va pup,
spor la treaba si la cumparaturi!

www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Oana nu ai emotii pentru serbare?E prima nu?Eu de pe acum ma gandesc cum o sa fie vineri la Mariuca.Ea repeta intr-una "NU mai vine Mosu'"dar cadouri vrea sa-i aducaSi ati vazut ca a stat si la el in brate la petrecere(dar nu l-a pupat).Nu ma asteptam sa stea.
Asteptam poze de la serbare.
Dana ce bine e sa mai visam din cand in cand asa cum ai facut-o tu azi...ce ar fi mers si un vin fiert langa semineu

Mariuca ,mami si tati
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Urare de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
hehehe de care brad caut? eu as cauta unul care se ,livreaza la domiciliu ca pana o sa am eu timp sa il iau poate nu mai gasesc!glumesc, sper sa fie ok si peste 2 zile.
Adina mama e mai greu pana reintri in ritm...dupa aceea va fi mai bine! (adica nu prea mai simti oboseala)
Oana si Cristina distractie placuta la serbare si asteptam relatari pe larg!
Sanzi la tine cum a fost ieri?
am reusit sa iau si eu guturaiul de la Pat....mama devotata ce sunt!
va pup si va doresc o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Serbarile mele au iesit super!! hihi..nici nu se putea altfel!!!
Plimbarea lui David la fel...
Si i-a adus mosu un costum cu Thomas de care nu se mai desparte

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, uite bilirubina este 1 (valorile normale sunt mai mici de 0.5)

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Buna dimineata,duduci!
Ege, scumpa foc printesa ta...si tu arati super dupa nastere...
Roxana, mi pare rau pt guturaiul vostru...Si eu o am putin bolnavioara pe Andreea , dar vad ca tin in frau raceala cu propolis de 2 ori pe zi cate 10 pic cu miere,ceaiuri caldute, eferalgam pastile efervescente,si oscilococcinum cate un tub la 24 de ore timp de 3 zile. Si ...inevitabilul albastru de metilen...care la noi face minuni...altfel...penicilina ne numim.Sanatate multa de tot!
Oana nu vii la periferie(km 4-5) dupa braduti? Miniconcediu cu spor si serbare placuta!
Camelia, bafta la serviciu...oricum nu mai aveai nici tu mult pana sa incepi , nu?
Sinzi, felicitari pt. serbari!Si David e incantat de plimbarici? Ce spune?
Adina...cum faci pana la urma? Naveta?
Intreba cineva de brazi artificiali? Se gasesc la noi in cartier de 1,5 m cu 690.000 lei vechi,si verzi si albi. Si cred ca la Dorally si mai inalti erau...parca asa am vazut saptamana trecuta...dar nu va derutez...
O zi frumoasa!

Poze noiembrie!!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sanzi ce zice medicul? e vb de bilirubina totala sau conjugata? ti-am scris deja dincolo care pot fi cauzele...poate e doar anemie. cat a iesit hemoglobina si hematocritul?
Tania saru-mana....Pat e mai bine, fluimucil-ul isi face efectul. io-s mai defecta da ma pun eu pe picioare rapidus. pupicei Andutei si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Salutare.
Eu am reusit sa il duc azi dimineata pe Paul la gradi cam greu ca in ultimul timp se lenevise si nu mai vroia dar i-am spus ca astazi trebe neaparat sa mearga fiindca e serbarea, vine Mos Craciun si nu poate sa lipseasca si dupa aia vine vacanta si o sa stea numai acasa. Pana la urma l-am pacalit si am ajuns. La 4 mergem toata familia in par la serbare. Cristina, da, este prima lui serbare ca e grupa mica, si tocmai de aceea nu am vrut sa o piarda. De-abia astept sa il filmez cu Mosu'. Am ceva emotii dar sper sa iasa bine. M-am bucurat ca la Mosu de sambata a spus poezia. Sper sa o spuna si astazi.
Noi avem deja brad, dar de fapt cred ca nu e brad ca fost fff ieftin.
Va pup,

Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty spune:

Dragelor,
Vin si eu dupa o absenta semnificativa dar in acre v-am citit aproape in intregime doar ca n-am mai avut timp sa va scriu.

Vreau in primul rand sa va urez "SARBATORI FERICITE!UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI." Fie ca anul care vine sa fie mai bun pt fiecare dintre voi , si sa vi se implineasca toate planurile pe care vi le-ati propus.
Eu vi le urez cu anticipatie pt ca pe 23 plecam in concediu la Vaslui si ne mai intoarcem in Ianuarie si nu o sa mai am de unde sa ma conectez in perioada asta.

Noi suntem bine, sanatosi, Dinu creste si ma bucur tare mult ca dupa problemele care le-am avut anul trecut cu el -stiti si voi ca ma plangeam incontinuu- anul acesta i-a mers tare bine. Nu a racit deloc si iese afara zilnic cateva ore. Mi-e dor de voi sa va intalnesc dar la petrecrea de sambata chiar n-am putut ajunge. Am o perioada mai proasta la serviciu si nu stiu cand se va remedia.

Va imbratisez si va pup pe toate si sper ca anul viitor sa am si eu timp sa intru mai des aici si sa va scriu despre proiectul nostru si despre Dinu.

"LA MULTI ANI!" cu drag din partea noastra.

Mergi la inceput