Constanta te saluta! (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

MADA, concediu placut, sa aveti parte de multe lucruri minunate, multi colindatori si te asteptam cu povesti noi de la gura sobei.
EH, daca-ati stii voi de cand imi doresc si eu un concediu in care sa cuprind si craciunul si anul nou, undeva in tara, sa rezervam o vila dotata si mai in munte unde sa mergem de pe 20/22 si sa ne intoarcen pe 5/6,sa primesc colindatorii cu altfel de colinde si sa serbez trecerea dintre ani in fata unui semineu pe o blana de...urs sau ma multumesc si cu cateva de oaie, musai albe la culoare, sa beau numai sampanie si sa mananc dintr-un platou asortat cu mana ...........vise,vise.
Dar sa ma trezesc si sa ma fac gigea ca azi avem prima serbare, a Andreei, si trebuie sa o filmez ca sa nu ma capat cu o boscorodeala.De frica asta o sa ma prezint la datorie cu doua ore mai devreme,bine ca nu ma mai simt asa de rau ca ieri.
Spor la pregatiri si multi.
.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Dana wake uuup!!! lasa visele ca e ziua in amiaza mare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tati si David azi au program de mers cu trenul...Radu merge cu el o pana la Cernavoda si apoi inapoi sa se plimbe...hihi...cadou de Craciun!!!!

Io ma pregatesc de serbare la mine la gradinita

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salut, salut!
Sinzi, suuper cadou pt David! Cred ca si lui Sebi i-ar placea plimbarea cu trenul.... Dar o fi buna plimbarea asta pe frigul asta?!
Dana, petrecere frumoasa! Noi avem maine serbare, la nepotul nostru, Vladut, care este clasa I.
Mada, concediu minunat!
Roxa, nu stiam ca esti si pianista! Grozav!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna, buna!
Mada, drum bun si concediu placut, sa ne auzim (citim ) cu bine in noul an.
Dana, cand vei ajunge la gura sobei sa nu anunti sa-i dam noi foc , ca sigur si noi ... visam alaturi de tine.
Sinzizna, abia astept sa citesc impresiile pe care ti la v-a impartasii David.
Noi am fost afara cu sania, Alex era ff incantata. A luat si o tranta cand s-a dezechilibrat sania de nu stia ce se intampla.
Incerc sa pun cateva poze, dar ma streseaza ca nu merge cum trebuie site-ul celor de la webshot .
Se pare ca voi incepe serviciul in ianuarie, m-au sunat de la Intreprindere si mi-au spus ca daca imi pleaca dosarul de la ei in Ian., risc sa nu ma mai reangajeze. Asa ca in curand voi reintra in randul clasei muncitoare.
o zi buna!

Sarbatori fericite!
poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Intru pe fuga:
Mada:sarbatori fericite! Concediu placut si zapada multa si pufoasa.Sa va intoarceti cu bine si cu <ochi>...E buna urarea????
Dana...hehe...sa de-a D-zeu ...ca doar viata-i lunga.Peste 1 an sigur v-a fi...
Camelia, deci ingrosam amandoua din ianuarie randurile....clasei muncitoare....deja mi-e groaza....
Masina noastra-i varza si pana in ianuarie, sigur nu apucam s-o facem....si-i asa greu de sarbatori fara masina....Eu ma simt mai bine, dar neimpacata ca-m patit pozna..

Fetele , dar asa putine poze?????

spor tuturor la treaba si ...la cumparaturi!!

Poze noiembrie!!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Tania bine ca esti ok. sper sa te impaci si cu gandul. eu am o scuza la party, am stat putin si nici nu am facut multe poze. am pus cam tot ce era "vizibil"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

poze cu noi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/album?.dir=/568a&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

ege

Mergi la inceput

parinti nebuni, auzi sa puna peruca printeseeei!!!! hahahaha pe bune, sunt foarte dragutze pozele! sa va traaisca!
Sanzi cool cadou, si eu am mai auzit de plimbarea asta, dar doar pana la eforie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Ege, superba papusica voastra , ii cam da parul in ochi sau mi se pare?
Tania ma bucur ca te simti mai bine. Din cate stiu tu erai oricum hotarata sa reincepi de la 1 ian, eu trebuie sa ma obisnuiesc cu gandu mai repede. Maine merg pe acolo sa vada cu sunt "apele", ce trebuie sa fac si sa i-au cadoul Alexandrei dat de Sindicat.
Dragele mele de care brazi cautati? In piata km 4/5 sunt brazi naturali cu 50 - 60 RON, destul de frumosi.

Sarbatori fericite!
poze cu noi

Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput