Constanta te saluta! (60)
Raspunsuri - Pagina 7
sinzi_ana spune:
Va salutam si noi...in fuga...
Azi am avut o gramada de facut...asa ca motivati-mi absenta!!!
O sa mai pun si eu poze de la intalneala cand mai am timp, am poze si cu colindatorii...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
crig72 spune:
Adina uite poza
http://community.webshots.com/photo/523123955/525526777Nnfyuc
vad ca multe fete sunt grabite(probabil va pregatiti pentru Mos Craciun )
CRACIUN FERICIT! Mariuca si mami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
fairy_adina spune:
Multumesc crig
Abia astept sa vad si pe cele ale sanzi-anei..
Ce copii frumosi, ce brad mare...
Vine Craciunul.. Minunat
MA duc la curatenie.
\Ah era sa uit : www.un-cadou-de-craciun.cabanova.com
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele
roxanaz spune:
fetelor acum incarc si eu ceva poze pe webshots, sper sa nu dureze mult.
fairy_adina, sunt si 2 poze cu sotul tau.
Iepurele meu e gutunarit raaau....oki rosii, muci curgatori si un pic de febra. ce mai...l-a pocnit. sper sa nu dureze mult. revin.
gata, poftiti de vizionati!: http://community.webshots.com/photo/523150189/523614050FqZjRa
CRIXIA spune:
Hello!
Frumoasa petrecere! Poate pe urmatoarea n-o vom rata! Oana, daca zici tu ca a fost cea mai the best, atunci te obligam, fortam sa iei parte la toate!
Cautam brad! Suntem un pic dezamagiti, ca nu-s prea frumosi sub 1 mil, si nici spatiu prea mult nu este in sufra! Poate urmatorul Craciun il vom face in casuta noastra!
Cum merg pregatirile?
Va spuneam saptamana trecuta de Alexia si vocabularul ei! PArca stie ca am spus ceva de ea, ca a inceput sa ne uimeasca cu explicatiile ei in chinezeste! RAmanem muti in fiecare zi cand descoperim cuvinte noi(pocite, dar spuse). Asa ca imi retrag....
Va pupam!
fairy_adina spune:
mi-a zis sotul meu ca are un fan asa micut, cu ochi albastri..
Iti multumeste pentru poze . Sunt superbe. Se tine cu mana de burta de ras. La fel stau si copiii nostri cand ne canta prin casa.
Ma bucur ca le-a placut.
Ai un baiat super frumos, roxana , sa-ti traiasca.
Pupam
www.claudiu-cioca.tk" target="_blank"> Claudiu Cioca-a inceput drumul spre Lumina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62812" target="_blank">Maini condamnate la tacere
Dragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele
roxanaz spune:
buna dimineatza!
hahahhaha Adina ai dreptate, era fascinat Pat. adevarul e ca asa sta si cand ii cant eu la pian, apoi vine sa "cante" si el.
Crix tare rau ne pare ca nu ati fost si voi! felicitari Alexiei pentru marirea vocabularului! hm, zici ca oferta la brazi e slaba? hm, gata, trebuie sa il responsabilizez pe barbata-miu, ca de azi e cica in conced.
o zi frumoasa tuturor dragelor!
Fiquelle spune:
Buna!
LIZUCA, MULTUMESC MULT PENTRU NR DE TELEFON!
Crix, chiar mi-am sucit gatul uitandu-ma dupa voi la petrecere, dar...dezamagire, nu a fost sa fie...poate data viitoare.
In noaptea asta noi plecam in concediu...nu stiu daca mai apuc sa intru azi, asa ca va urez de pe acum sa aveti sarbatori frumoase si fericite, alaturi de cei dragi voua si sa va aduca Dumnezeu un an bun!
Va pupam cu drag pe toti, sa petreceti frumos! Sa ne revedem sanatosi la anul!
de la Mada si minunea Sofia Maria, 12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
roxanaz spune:
Mada concediu frumos si fara peripetii! sa va distrati si sa faceti poze multe! pupi!