Mamici de mai-iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna fetelor
VREM CARUCIOR ROSUUUUU!!!!!
vom avea o FETITA
sper sa nu fie pacaleala, si dac-o fi, tot aia.

sanatate si numai bine va dorim

adi si ela 17+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Ralucutza, felicitari pentru bebe! Sa fie sanatos si perfect !

Cred ca asteptam toate sa ne spui sigur daca e baietel nu asa pe ghicitelea!

Ioana 19 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina bine ai revenit printre noi!!!ne-am cam facut griji ca mult timp n-ai mai dat nici un semn si toate stiam ca te duci la eco si asteptam vesti despre tine si bebel..
Da alea sunt contractii,asa mi se intampla si la mine da ai grija ca statul pe spate favorizeaza aparitia contractiilor..stai mai bine pe o parte!Eu m-am casatorit anul trecut pe 21ianuarie..adica am facut doar cununia civila nu si nunta!te si acum te asteptam sa fii la fel de activa ca inainte!!raalucutza eu am citit mai pe fuga din urma,imi cer scuze ca nu te-am felicitat pentru bebe sanatos..asa mi s-a spus si mie la 16sapt fara o zi de catre dr de la medlife ca "pare" baietel da inca nu e sigur sa se pronunte iar apoi mi-a fost confirmat la19 saptamani de Iosup si de dr.Camelia Constantinescu..asa ca eu zic ca ai mari sanse sa fie baietel daca dr a vazut ceva intre picioare ce semana cu un "penis" DianaR bafta joi la control!!!!sa vii numai cu vesti bune!!stiu cum e cu asteptarea ca si eu inumaram orele..iti tinem pumnii!!inaioana vreau si eu pe mail discutiile acelea!!plssEu am vorbit cu o prietena care a nascut acum 3saptamani prin cezariana..nu are nici un fel de probleme operatie deja incepe sa nu se mai cunoasca si a zis ca nu merita sa te chinui sa nasti normal cand la cezariana nu simti nimic,doar cateva zile dupa aia e putin mai greu dar ea a doua zi deja mergea prin spital si altele care au nascut normal nu puteau merge..La fel si tipa la care am fost la botez..tot cezariana si s-a zbantuit si a dansat toata noaptea..in 2luni mi se pare mai slaba ca inainte..a scapat foarte usor de kg deci cred ca si eu tot pentru asta voi opta..Mama s-a chinuit cu mine 2zile sa ma nasca si daca nu e taiatura pe burta e taietura jos ..fiecare face cum vrea!Va !!io 21+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Salutare la burticoase!!!
Raalucutza nu fii suparata pe noi!!! io una am fost absenta pe aici si de aia nu am avut ocazia ... Deci:
Felicitari pr baietel!!!! si lasa ca este baietel ca la varsta asta se vede destul de bine ....

Adib felicitari si voua ptr fetitza!!! sa va traiasca si sa fie sanatoasa si frumoasa. voi va doreati fetita?

Ama te pup si ma bucur tare mult ca te-ai hotarat sa termini totusi anu' la facultate. Stiu ca e greu in conditiile date dar la anu' s-ar putea sa fie si mai greu. Asa ca bafta in continuare si o sa-ti tinem pumnii in sesiune.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna ziua
Felicitari parintilor care stiu ce este bebe
Multa sanatate tuturor: mamicilor, bebeilor si celor dragi voua.

Craciun fericit
Sarbatori fericite si tot ce va doriti mai frumos sa se indeplineasca.
LA MULTI ANI!

la purtator
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

multumim pentru felicitari
shoricutza
noi ne doream un copil.aseara dupa ce ni s-a spus ca va fi fetita (na ca iar imi dau lacrimile-de bucurie) sotia ma intrebat daca totusi nu cumva imi doream baietel.sint atit de bucuros.
Ama
felicitari pentru curajul de a continua facultatea. exact cum spuneai, tot trebuie sa o termini, acum sau cind vei avea grija de un bb mic, poate tot aia. in facultate am avut trei colege care au nascut. au lipsit ceva vreme, dar au reusit sa recupereze. poate aveau si avantajul "volumului", mai ales in sesiune. starea in care te afli creeaza celorlalti o senzatie de atentie crescuta, daca nu chiar compasiune.e adevarat ca nu la toti, dar ai sa vezi ca va fi ok. deci tot inainte!!!

si apropo, trece te rog si la noi un carucior roz, sa echilibram situatia, nu de alta. am numarat cu unul mai multe albastre.
multumim si

va dorim tuturor Un Craciun fericit, un Mos Craciun imbelsugat, sanatate, zapada ca-n povesti si tot ce va doriti (bb sanatosi in primul rind, cred)

adi si ela 17+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

FLORYPOP nu e inca sigur 100 % baietel dar doamne da!ca asta ne dorim tare amandoi! INAIOANA multumesc draga mea si iti doresc din tot sufletul si tie la fel :numai bine si sanatate si implinirii! AMA_KALY sa iti fie gura aurita si sa fie baietel! SHORICUTZA nu sunt suparata dar m-am bucurat asa de tare cand am aflat ca totul e bine si in afara de sotul meu si de voi nu am pe nimeni cui sa povetesc!asa ca fuga la calculator sa va scriu si cand ma uit nici o reactie!doamne da sa fim toate bine si sa ne intalnim cu carucioarele in parc la plimbare!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ADIB felicitarile mele pt fetita!sa fie sanatoasa,frumoasa si desteapta!

raluca

Mergi la inceput

adib mercic pt incurajari!!!FELICITARI pt printesica!! Sa va traiasca si sa creasca mare sanatoasa si frumoasa!! Imediat va trec caruciorul roz..felicit-o si pe sotia ta si sa ai grija de fetele tale!! Daca va ganditi si la un nume sa-mi spuneti sa-l trec pe listuta!shoricutza exact asa m-am gandit si eu ca si la anul tot greu imi va fi cu bebe mic.io 21+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

O sa il trimit pe sot sa scaneze pozele cu putzica sa vedeti si voi ce baiat dotat am eu!
Acum cand am revenit si eu ati plecat toate?unde sunteti??Am ramas singura pe aici..io 21+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput