Mamici de mai-iunie 2006 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Laura da am lipsit ceva timp ca am fost ocupata cu facultatea,dar suntem bine mai greu cu cititul acolo de aia inca nu am raspuns ca am de recuperat din urma.mercic pt ingrijorare io 21+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ama Kaly ma bucur sa vad ca esti bine; dar cu facultatea nu parca o lasasesi mai usor? Nu ai amanat anul?

Laura cu ? 26+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Laura incerc sa termin anul si sa ma mai duc cat pot la facultateca ca la anul tot greu imi va fi.. si oricum trebuie sa o fac..asa ca incersc sa duc si anul asta atat cat o sa pot io 21+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ama si eu ma ingrijorasem , ca tu de obicei apari des pe aici. Cand mai ai examene, spune-ne si noua. Ma bucur mult ca esti bine. Am vazut cateva pozite de la cununie si ma gandeam ce mamica tanara si frumoasa o sa aiba Seby.

Florypop bafta la examen. Ce fel de examen? Hai ca poate sunt ultimele zvacniri de greata, ca eu si acum mai am unele zile cand mi-e o leaca... da nu greturi din alea mari macar. Si nu-ti face tu probleme ca te vaiti la noi, pai nu de-asta suntem aici, sa ne sutinem reciproc???

Dana ma bucur ca ai vesti asa bune!!

Fetele care ziceati ca luati magneziu pentru contractii, ce fel de contractii aveti, dureroase sau nedureroase, ca de-alea nedureroase am si eu la greu. La prima sarcina am avut doar in ultimele saptamani.

Pupici ca-s pe fuga

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 21+ saptamani

Mergi la inceput

Irinel mercic pt complimente gata acum am terminat cu facultatea ca am vacanta eu simt cand am contractii si nu e tocmai placut..nu ma doare dar nici inofensive nu sunt,iau no spa si magneziu dar am si pb cu colul..io 21+ cu Seby Poze cununie
Poze mami si bebeBebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mai, dat timpul asta nu-mi mai ajunge... Abia citesc, si cu scrisul stau rau de tot! Uite la ce ore scriu...

Irinel, joi mergem la control, deci mai vreo 40 de ore ... Incep si eu ca Ama...
Contractii am si eu la greu, nedureroase, nu iau nimic ca med mi-a spus sa iau doar in caz de dureri, sa vad acum ce-mi spune si cum stau cu colul.

Va pup dulce, ma intelegeti dac la ora asta nu va iau pe rand...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (17+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

GATA, am calculatorul acasa asa ca I'm back.
De la ora 22.00 citesc ce s-a mai intamplat in aceste 2 saptamani cat am lipsit si vad ca multe.
Cand te-ai casatorit Ama?
Sunt de acord cu ceea ce spunea Virgi in legatura cu cezariana. Se pare ca numai la noi in tara se face la cererea pacientei si medicii accepta din motive pecuniare, ba chiar o recomanda. Eu personal nu vreau sa aud de operatii oricat de usoare ar parea ele la prima vedere...ganditi-va doar la faptul ca mica cicatrice pe care o vedeti voi dupa o operatie de cezariana ascunde defapt o intreaga taiatura pe uter, pe muschiul abdominal, stratul de grasime si pe urma pielea...dar cum spunea si Inaioana fiecare e libera sa aleaga ce vrea...
Eu sunt bine si ma ingras vazand cu ochii. As vrea sa nu mai mananc dar nu ma pot abtine . Este pt. prima data in viata mea cand am senzatia de foame si mananc cu atata placere!!!! Pe cuvant, nimic nu se compara cu o masa mancata ca ti-e foame pur si simplu si nu pt. ca trebuie sa mananci ca sa nu mori de inanitie . Este adevarat ca de-abia acum arat ca un om normal si nu inainte dar asta nu inseamna ca nu m-am ingrasat, cred eu prea mult pt. perioada asta. ( 9kg la 19s).
Am incercat cu fructe dar dupa ce mananc 5 mere, 2 portocale, etc, tot as manaca si ceva mancare .
Mai manac si ca sa reduc tigarile si uite in ce cerc viocios ma invart, saracutza de mine.
Am comandat de la editura All cartea de gimnastica Pilates, sper sa mi-o trimita pana in anul nou si mai sper sa nu dau banii degeaba pe ea!
Acum am o intrebare despre contractii, ce sunt alea? Eu de exemplu, cand stau intinsa pe spate, dar nu tot timpul, mi se umfla burta deasupra pubisului, zici ca-i o bila si as mai face eu o comparatie: parca ar fi un matz umflat cu aer, dar nu ma doare, tine aproape un minut...asta e contractia sau nu are nici o legatura? aaa si este foarte tare "bila" asta.
Astept sa miste bebe. Tot ce am simtit pana acum sunt doar niste "gaze" zici ca am broaste in burta si cam atat. Daca asta e tot pot spune ca sunt un pic dezamagita despre miscarile . Plus ca nici pe astea nu le simt mereu.
Hai ca v-am scris un roman si probabil ca la ora asta se doarme...dupa atatea pregatiri pt. Caraciun este de inteles.
Va .

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Bine ai revenit Carmina!
In primul rand da, aia e contracite Braxton Hicks si ar trebui sa-i spui dr si sa iei No-spa (probabil ca iti va recomanda). Nu trebuie sa te doara, in nici un caz.
Despre cezariana parerile sunt impartite, apropo muschii abdominali nu se taie iar acea "intreaga taietura " pe uter are cativa cm nu ti-l face nimeni harcea parcea. Acum depinde unde vrei sa ai taietura, in vagin ca la nasterea vaginala sau pe uter ca la cezariana... Riscurile sunt si ele discutabile dar de copii cu probleme dupa cezariana nu am auzit (rar probleme de ventilatie care se rezolva usor si repede) Am sa-ti trimit un link pe mail cu o discutie despre asta ca sa vezi si diverse pareri ale unor mamci care au nascut vaginal. Eu as fi mai putin vehementa ...
Despre ingrasat, e cam mult , dar oricum femeile subponderale se ingrasa mult mai mult decat cele normoponderale sau supraponderale. Inca ingrasatul ala incontrolabil nici nu a inceput.Stai sa te vezi dupa luna a 6-a cum se duce acul la cantar.

Ioana 19 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ce ma suparati ca nimeni nu ma felicita pt bebe meu!dar nimeni???asa ceva..........parca nici nu exist pe teme asta!......sunt trista foc!dar stati sa va mai spun ceva ce am aflat aseara de la sotul meu!stiti ca eu cu germana mai greu asa ca eu nu am inteles ce au vb ei-doc cu sotul-luni la control!cica i-o spus doc ca ce vede el e baiat dar e prea devreme sa se pronunte!cica poate fii si cordonul ombilical ce vede ea acolo!asa ca nu ma bucur dar parca mai sper sa fie ce vreau eu!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Irinel, stii cum zice vorba aia romaneasca....cand n-ai ce face te scarpini. M-am apucat de a doua facultate su sunt abia anul I. Ieri la examen nu prea am facut mare lucru dar astazi sper sa am o zi mai buna.

Raluca, felicitari pentru baietel. Voi ce va doreati sau nu aveati preferinte? Cate saptamani ai acum?

Gata ma duc la munca...va pupic,

Flory 13+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput