Bebelusi de iulie-august 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Oana, eu stau in Germania, cu o ora in urma Romaniei Si capitole am deschis numai cand eram graviduta...

Acuma mi-am completat si eu la copil noile date...

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

Am musafiri acum si intru pe fuga sa imi fac mea culpa si publica ca trebuie,eu l-am deschis din exces de zel mai repede si completam date eu(pe lia,andrei tudor al andei tudor,diana mirela).Nu ma asteptam sa se raspunda la el tocmai pt ca nu se trecuse la pag 10.
anis ti-am trimis si Pm si imi cer scuze si in vazul lumii.Cand am realizat ca ai modificat lista am intrat,am luat-o si am adus-o aici ca sa repar cumva greaseala
Apreciez mult efortul tau si imi dau seama ca am gresit!Sper sa ma ierti ca te-am suparat !

decu fundita

Iaca poze POVESTEA MINUNII

Pai cu copy am luat-o si eu pe cea care ai muncit-o la cap precedent si am pus si datele ca sa imi repar gresala cum spuneam mai sus.

decu fundita

Mergi la inceput

Sincer tot nu inteleg ce atata tevatura pt ca din partea mea e peace cum am tot spus!Nu mai vreau ,am acceptat
Cam asta-i!

decu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Emaaimee,Ce ai luat luat era lista jumatate modificata, cand am vazut ca la linkultau cu poze ai folosit , m-am gandit sa pun la toata lumea asa.Si m-am apucat sa fac.Intre timp tu ai pus lista aia.Eu cand am terminat am adaugat alta...si a iesit ce a iesit...

CRed ca maine ma duc la cresa sau gradinita dupa discutia avuta azi

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Insa cred ca ai fost cam dura cu mine!
Vin si eu cu tine,mi-am pus pachetelu'!
Na ca tre'sa ma pregatesc de bal

decu fundita

Mergi la inceput

Faza e ca nici eu nu eram suparata pe cineva pana sa vb Kulta.Si nici acum nu sunt.Cu atat mai putin pe emaaimee.Ce am spus in mesajul ei era adresat tuturor detinatorilor parolei userului comun..cum suna

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Katink, stiam ca locuiesti in Germania; te-am adaugat in exemplul de fete din tara pt ca si tu ai deschis capitolele fff frumos cind eram gravidute, deci si tu te pricepi f bine sa le deschizi acum, daca ai vrea (si daca ai timp, pt ca stiu ca si tu ai multe activitati de joaca pt Emma).
Oricum, 1 ora nu este f mult diferenta, asa ca, daca vrei, eu te propun si pe tine sa deschizi capitolele.

Ce spuneti, fetelor? Daca Anis nu mai vrea, eu le propun pe Emaaimee, Katink, Andreea, Giana sa deschida noile capitole. Voi cu cine votati?

Oana si Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput

Eu as propune si sa se faca o alta lista.
Anis nu mai vrea sa faca datorita unor fete ca OAna sau Kulta, care stiu sa arunce cu pietre si nu vad cata munca e in spate ca sa facia sta.

Mergi la inceput

Gata ,piua ,eu ies din discutie , ca m-a plictisit deja.Eu nu era chiar suparata pe nimeni.

Dati-mi si mie o idee cum sa o fac sa stea si cu altcineva.Nu vrea sa stea nici cu tati.I-am dat un tricou de al meu...neh...Vroiam s a fac si eu niste cumparaturi,cadouri pt craciun..si nici ca bine n-am ajuns , era si aglomeratie ,ca a trebuit sa ma intorc.Oare e bine sa o las sa planga?Bine plange cu cine sta ,acum era cu tati.Nu plangea de foame ,nu plecasem decat de 1 ora.

Emaaimee e in grafic..a dat sa doarma pe la 7 si am tras-o de nasuc..m-am jucat cu ea...sper sa mearga.

Mergi la inceput

Oana,eu cum deschideam capitolele??FFFF frumos sau ff urat??saua asa si asa??
Ca vad ca dai deja calificative!Eu ce calificativ am??
Sorry nu ma pot abtine,cand vad in ce hal a degenerat discutia.

Pentru mine tot e bine, am vazut si eu ca pana si aici, pe un forum, unde nu ne cunoastem fizic, si ne stim deja de 1 an...tot se creeaza antipatii si invidii sau ce or fi ele.

Pentru mine tot e bine ca am vazut si eu cine "ma iubeste".

Am facut listuta cu suflet si poate fiindca detin mai multe cunostinte in domeniul pc decat voi sau decat unele dintre voi...habar n-am.Candva ma ocupam cu design web si de aici treaba asta...de aici si propunerea mea cu un site al bb...dar nu ma m-ai inham la asa ceva, e prea multa munca si o sa-mi i-au iar suturi.
Si cum ziceati si voi ,sunt multe paranteze ,liniute si iti mananca timp si timpul meu e ca si al vostru.Poate imi rupeam o ora din somnul meu ca sa fac lista.N-am vrut sa jignesc pe cineva ,am simtit ca am nevoie de ajutor si vad ca s-a creeat un cutremur in schimb.

Mergi la inceput